SODOM wrote:
Rietas wrote:
_MisericorD_ wrote:
i jos jedna stvar....
meni je nevermore pederluk...
aj me sad na giljotinu bacite
Opce poznati fakt.
Ja bi stavio Nevermore kao soundtrack na Queer.
@Sodom
Ej covjece , sta ti mislis koliko bendova ima sa vise od 3 jako dobra i uticajna albuma?
Koji opet nisu mega-popularni

A sigurno imaju vise kvaliteta cisto muzicki gledano?
Oces primjer, jedan Morbid Angel,Death pa i sam Sodom? aa?
Ljudi moji..
Jedan Altars of Madness ,Human,In the Sign of Evil?
I ti mi hoces sada reci da je Metallica zasluzila vecu slavu od ovih bendova koji nisu zasrali ni blizu kao oni?
jarane ta 3 (bogami po meni je 5) je savrsenstvo METALA.ne moze i nikad se nece moci bolje od toga.
Morbid angel je savrsenstvo death metala kao i Sodom malo mracnijeg thrasha.
I Death je savrsensvo ali nije za svakoga...
kontas sta ti hocu "rijet"
Koliko sam ja razumio zelis mi reci da je Metallica savrsentsvo Metala uopceno i da su ta 3 (5) watevr albuma savrsenstvo metala uopceno.
Dok ovo sto sam ja nabrojao savrsenstvo odredenog podzanra metala?
Ukoliko si na to mislio , onda ti samo mogu reci da ja nisam opterecen takvim stvarima i podzanrovima i da jednostavno slusam sta zelim.Mozda tvoje misljenje djele MTV metalci kojima je Metallica sinonim svega sto nosi ime Metal.Za mene ce uvijek prevladati jedan Human u odnosu na bilo koji metallica album!Isto tako Covenant,Altars of Madness.In the Sign of Evil,Persecution Mania ,Agent Orange pa cak i M16!
Ja razumijem da se ti ne slazes sa tim , ali kada vec zelis generalizirati onda to i ja mogu sa druge strane isto.
Jos da napomenem da za mene ti albumi (iako ih jako volim) nisu ni blizu albuma koje ja smatram za ultimativne klasike metala poput Storm of the Lights Bane , Under a Funeral Moon-a , In the Nightside Eclipsa i slicnim.
Edit!
Zaboravih spomenuti nesto.
Hoces bend koji je uvijek furao i svirao ono sto mu je bio cejf?
Bend koji je uticao na toliko modernih Metal bendova od Thrash-a do Black-a?
Bend koji je bio legenda?
Bend koji ima karijeru o kojoj Metallica samo moze sanjati!
Bend koji se jednostavno nije nikada prodao?
To je Metal bend , i to bio trebao biti sinonim toga za sta ti koristis Metallicu.
Bathory!