Hollow wrote:
'arane, razglabanja u pm... Dakle, žensko sam,slušam metal od 7.razreda, sad sam brucošica.

Priznajem, svi su poÄeci zbunjujući, pa tako i po pitanju oblaÄenja. Bivala sam u svim mogućim bLJEk odorama, Å¡iÅ¡miÅ¡ krpama

, Å¡iljcima, ali, vremenom sam se stabilizirala, te shvatila da novi valovi metalaca ne smiju krojiti moj pogled na isto. Nije to ona promjena koja je postavljena kao topic, nego jednostavno ne želim se stopiti u ta neka sick metal NOVA pravila. Obući ću Å¡ta želim,ponaÅ¡ati se takoÄ‘er po svom nalogu; živim u gradiću koji ne dopuÅ¡ta velika proseravanja koja te ujedno zajebu za cijeli život. I dalje sluÅ¡am metal, izbjegavam Å¡minka mjesta, ljude tog kadra, ali i oblaÄim se kao svaki normalan Äovjek.
Pametno receno,otkad to muzika koju slusas diktira nacin na koji se oblacis...
ja volim i slusam sve sto se tice metala opcenito ali se ni na koji nacin ne oblacim onako stereotipno-metalski.
P.S.Nemam cak i dugu crnu kosu....
a sto se tice "curica"....od 13,14-20 slusaju metal,ne zbog sebe,vec zbog toga sto u tim godinama ih privlaci onaj darkerski pogled na svijet (and BTW svidjaju im se kosijaneri u crnim hlacama i majicama,svakojakim narukvicama itd.).
Kad prodju taj period i pocnu im se svidjati napucani moroni u uskim pederskim majicama bez rukava onda prelaze na taj fazon suknjica,stiklica itd.
Svaka cast izuzecima (ja isto imam prijateljica koje su i presle te godine pa jos uvijek slusaju sto su i prije i znaju vise o metalu i muzici opcenito nego bilo koja darkerica...)