Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 14:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: METALCI I METALKE
PostPosted: 19. 06. 2007. 19:45 

Rokerica1994 wrote:
ja ne volim black i death metal muka mi je od black i death metalaca koji mrze sve oko sebe i mrze cjeli svjet
znam jednog takvog koji je skroz crno-bijel pa jos stavlja crni lak
bozee

Crno bijel? ne kontam, to navija za juventus?

Mislim da bi tema bila interesantnija kada bi se preformulisala u "zašto metalci ne vole metalke" i obrnuto :lol:

ahahahaha :P

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2007. 13:35 

Hedon wrote:
Rokerica1994 wrote:
ja ne volim black i death metal muka mi je od black i death metalaca koji mrze sve oko sebe i mrze cjeli svjet
znam jednog takvog koji je skroz crno-bijel pa jos stavlja crni lak
bozee

Crno bijel? ne kontam, to navija za juventus?

Mislim da bi tema bila interesantnija kada bi se preformulisala u "zašto metalci ne vole metalke" i obrnuto :lol:

ahahahaha :P

pa kad se neko krije od sunca onda je skroz blijed i jos kad se stalno oblaci u crno i lakira nokte u crno tad je crno-bijel
kontas?

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2007. 13:39 

e pa to nije metalac, to je gej. zajebala si se.

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2007. 13:43 
Moderator

bloodflood wrote:

definitivno gej.

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2007. 14:02 

bloodflood wrote:

Ne, jest možda metalac, al uz to i gej

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2007. 14:26 

Hedon wrote:
bloodflood wrote:

Ne, jest možda metalac, al uz to i gej

ne mozes bit metalac i uz to jos gej. il si metalac, il si gej, a furas se da si metalac...

haahah, koje gej price :-)))

Profile  

PostPosted: 20. 06. 2007. 14:34 
Moderator

ju ar ol sou gej...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2007. 20:34 

mislim da je gej :? defekt....

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2007. 13:29 

Sta, ba, ne moze metalac bit' gej... evo, ja sam pravooo gej, kako god okrenes, ponekad metaforicki, ponekad zaista... kako naidje :lol:

...i to uniformisanje... jbg, crna boja mocna kako se god okrene, srebro i metali takodjer, super je to koga fura, sta? A ima i sve premise za vanredan estetski dozivljaj :shock: :idea: :twisted: ...

...a ovo sto se klinka/klinac nafuraju da se nekom dopadnu, pa krenu sa naprasnom metal furkom... neka, neka, blagoslovljeni bili hormoni... u svakom slucaju kvalitetnije neg' se furat na celavce il' silikone (doduse, protiv ovog zadnjeg nemam nista protiv, al', eto, zbog konteksta citavog kenjanja)

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2007. 11:05 

kao tkz. metalci znači ljudi koji između ostalog imaju i drukčiji ukus za glazbu, trebali bi moći smoć snage reć da je nešto dobro iako je npr.blues,rock.i ne biti kao "metallica kad sam ja to prešo".ovo prešo nikad neću shvatit i uvjek će mi čovjek koji to kaže spast u očima, boli me kurac što voli metal.I nikad mi nije bila jasna razlika kad neko sluša turbo folk i samo metal molio bih da mi neko objasni.

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2007. 14:28 

'arane, razglabanja u pm... Dakle, žensko sam,slušam metal od 7.razreda, sad sam brucošica. :D Priznajem, svi su počeci zbunjujući, pa tako i po pitanju oblačenja. Bivala sam u svim mogućim bLJEk odorama, šišmiš krpama :D , šiljcima, ali, vremenom sam se stabilizirala, te shvatila da novi valovi metalaca ne smiju krojiti moj pogled na isto. Nije to ona promjena koja je postavljena kao topic, nego jednostavno ne želim se stopiti u ta neka sick metal NOVA pravila. Obući ću šta želim,ponašati se također po svom nalogu; živim u gradiću koji ne dopušta velika proseravanja koja te ujedno zajebu za cijeli život. I dalje slušam metal, izbjegavam šminka mjesta, ljude tog kadra, ali i oblačim se kao svaki normalan čovjek.

Profile  

PostPosted: 29. 07. 2007. 13:05 

Hollow wrote:
'arane, razglabanja u pm... Dakle, žensko sam,slušam metal od 7.razreda, sad sam brucošica. :D Priznajem, svi su počeci zbunjujući, pa tako i po pitanju oblačenja. Bivala sam u svim mogućim bLJEk odorama, šišmiš krpama :D , šiljcima, ali, vremenom sam se stabilizirala, te shvatila da novi valovi metalaca ne smiju krojiti moj pogled na isto. Nije to ona promjena koja je postavljena kao topic, nego jednostavno ne želim se stopiti u ta neka sick metal NOVA pravila. Obući ću šta želim,ponašati se također po svom nalogu; živim u gradiću koji ne dopušta velika proseravanja koja te ujedno zajebu za cijeli život. I dalje slušam metal, izbjegavam šminka mjesta, ljude tog kadra, ali i oblačim se kao svaki normalan čovjek.

Pametno receno,otkad to muzika koju slusas diktira nacin na koji se oblacis...
ja volim i slusam sve sto se tice metala opcenito ali se ni na koji nacin ne oblacim onako stereotipno-metalski.
P.S.Nemam cak i dugu crnu kosu.... :D :D :D

a sto se tice "curica"....od 13,14-20 slusaju metal,ne zbog sebe,vec zbog toga sto u tim godinama ih privlaci onaj darkerski pogled na svijet (and BTW svidjaju im se kosijaneri u crnim hlacama i majicama,svakojakim narukvicama itd.).Kad prodju taj period i pocnu im se svidjati napucani moroni u uskim pederskim majicama bez rukava onda prelaze na taj fazon suknjica,stiklica itd.
Svaka cast izuzecima (ja isto imam prijateljica koje su i presle te godine pa jos uvijek slusaju sto su i prije i znaju vise o metalu i muzici opcenito nego bilo koja darkerica...)

Profile  

PostPosted: 30. 07. 2007. 16:58 

Ma možeš se oblačit kako očeš i mislim da to nema veze s tim šta slušaš, ja sad slušam blek metal i ja ću obuć crnu majcu s dva killera i ko mi šta može :? :D ...

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2007. 11:04 

NEUROSIS wrote:
Hollow wrote:

Pametno receno,otkad to muzika koju slusas diktira nacin na koji se oblacis...
ja volim i slusam sve sto se tice metala opcenito ali se ni na koji nacin ne oblacim onako stereotipno-metalski.
P.S.Nemam cak i dugu crnu kosu.... :D :D :D

a sto se tice "curica"....od 13,14-20 slusaju metal,ne zbog sebe,vec zbog toga sto u tim godinama ih privlaci onaj darkerski pogled na svijet (and BTW svidjaju im se kosijaneri u crnim hlacama i majicama,svakojakim narukvicama itd.).Kad prodju taj period i pocnu im se svidjati napucani moroni u uskim pederskim majicama bez rukava onda prelaze na taj fazon suknjica,stiklica itd.
Svaka cast izuzecima (ja isto imam prijateljica koje su i presle te godine pa jos uvijek slusaju sto su i prije i znaju vise o metalu i muzici opcenito nego bilo koja darkerica...)

takvi moroni mi se nikad nece svidjat jer mi se gade

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2007. 11:09 

Nikad ne reci nikad, ne znaš ti šta ti godine nose ;) 8)

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2007. 14:02 

Taman kad su bora i cile razbili monotoniju, ovi opet sa komentarima :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 21:13 

Hannibal wrote:
Volim metal.. Ne uniformisem se.. Ali crno volim.. Imao sam dugu kosu, i zbog problema osisao..
Nisam od onih koji jebu boga svakih 5 minuta, piju k'o smukovi, umjereno, i sve sto nije metal tretiraju kao 'papanski'.. 8)

prvi koji je reko stvarno nešto pametno

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2007. 00:57 

ma jebo metal bolje kad se curi vide sise neg da ih prekrije sa 20 slojeva nakih crnih krpica, jos da glavu umota i moze komotno otici u Meku

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2007. 01:03 

Pa nisu sve take, neke vole i da ih pokazuju hahaha :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2007. 01:13 
Moderator

Ma kako ko,jebi ga..neki nisu od maminih nikad druge ni vidjeli..mašta onda čini čuda. :D

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]