Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 04. 08. 2025. 14:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pozeri
PostPosted: 27. 02. 2009. 02:32 

_MisericorD_ wrote:
domaci rok na to i izadje...
znas ja ti ne volim narodnjake, i to...ja slusam rok al sam sminker i volim bit u centralu

I dodam na to " tj. volim biti viđen..'poziram' ..." :P ;)

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 08:37 

COF jarane. I dimmu. I takvi bendovi.

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 14:42 
Moderator

Nista veci pozeri od mase drugih bendova koji imaju status medju publikom...
BM bendovi najvise poziraju, ako nista stavovima, zatim thrash, death i old skul ekipa..nju skul ekipa..khm pa da, ima ih i tu..

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 14:51 
cuju thrash....pa oni najmanje bolan....

Deteri su ba najveci pozeri...sve izglancane kose do supka a onda dodje na svirku i zao mu mlatit da se ne izmrsi.

njubridere je dovoljno pogledati i skontat koliki su to pozeri (ocemol se svadjat sad ,a :mrgreen: )

blekeri...zar treba ista komentarisat???

powerasi - ni ovo ne treba plaho komentarisat

thrasheri su najruzniji ba sta vam je (pogledaj mene samo) nema sanse da mogu bit pozeri. krenuvsi od fudbalerki pa do onih texas jakni, totalni promasaj, al je mjuza sa srcem i pjur fakin metal.

i sad posto znam da cete napast moram rec da uvijek ima pojedinaca.
a sad mrs

PostPosted: 27. 02. 2009. 14:55 
Moderator

Ne moras samo bit pozer izgledom...

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 14:59 
slicno je i sa tom drugom podjelom...jest da ste tu vi nju brideri pri dnu jer je trebalo imat muda pa rec ljudima da slusate trivium :D

a deteri su i tu na vrhu

PostPosted: 27. 02. 2009. 15:49 

sta fali nju bridu :?

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 15:55 
muskost

PostPosted: 27. 02. 2009. 16:10 

:?

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 16:24 

Ja uopšte ne sudim bendove po izgledu,to mi je baš ofirno.Ako je muzika ok,ja ću gotivit bend,makar izgledali ko da su upravo došli sa Queera-a.Po meni su pozeri one osobe koji određeni period slušaju nešto,a poslije govore 'ma kad sam ja to sluš'o'.To je ono što me nervira,i takve osobe volim zaobilaziti u širem krugu.

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 18:27 

ja sam prije slusao severinu,magazin,tony cetinski ...... a sada vise neslusam :mrgreen: ili :? i sada mi je drago sto to neslusam . dali sam ja pozer :?

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 19:28 
Moderator

Ne, stari. Vidis, ni to cak nema veze s pozerajom.
Pozeraj je kad si čru sa dvadesetpet (najgori moguci pozeraj, koji je shvatljiv za petnaestogodisnjake), pozeraj je kad sviras iskljucivo za picke, pozeraj je pozerski izgled (koji je opet individualna stvar), pozeraj je glumit jadnog deckica zbediranog ili s druge strane hladnog mizantropa, pozeraj je trazit bendove iz supka koje niko ne slusa i prosipat pamet ekipi na kafi s tim, pozeraj je i furat se na muziku o kojoj ne razumijes nista, al eto, "to fit in and to solve some personal issues"... ovo zadnje te brzo prodje, dok odrastes i po tom pitanju. Ovo zadnje je takodjer, ucestalije kod cura. pozeraj je sebe nazivat "metalcem", a slusat Harisa i Halida dok popijes jer ti je to "u krvi". Jebiga - ovdje to ne ide.

Pozeraj je i ono "kad te prodje furka", "kad se zaposlis" il kad "krenes na faks" il "kad prerastes sve to, al i dalje slusas za sebe, u srcu, al se "ne furas tako" " - kao ultimativni dokaz da si kralj pozera, kurcine od intelekta, mentalnih vrijednosti i karaktera...ukratko osobe nize od nule, tariguzi, a uglavnom su sarajevski "metalci" takvi.

Vidis, ima milion oblika pozeraja, mozda se nadjes u nekom - mozda ne. Nadopunite me, znam i da sam fulio stosta...

Ukratko, pozeraj = stav!

Last edited by Nameless on 27. 02. 2009. 19:39, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 19:35 

:mrgreen:

Profile  

Post subject: Re:
PostPosted: 27. 02. 2009. 21:24 

Elektron wrote:
invaginator :lol: :twisted:

slažem se...ali u blekači ima fakat dobrih stvari ali i jebenih pozera

Profile  

Post subject: Re: Re:
PostPosted: 27. 02. 2009. 21:29 
Moderator

razor_blade666 wrote:
Elektron wrote:
invaginator :lol: :twisted:

slažem se...

ma kroz invaginator su uvijek samo pozercine prolazile...ccc mene bi stid bilo

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 21:53 

Nameless wrote:
Ne, stari. Vidis, ni to cak nema veze s pozerajom.
Pozeraj je kad si čru sa dvadesetpet (najgori moguci pozeraj, koji je shvatljiv za petnaestogodisnjake), pozeraj je kad sviras iskljucivo za picke, pozeraj je pozerski izgled (koji je opet individualna stvar), pozeraj je glumit jadnog deckica zbediranog ili s druge strane hladnog mizantropa, pozeraj je trazit bendove iz supka koje niko ne slusa i prosipat pamet ekipi na kafi s tim, pozeraj je i furat se na muziku o kojoj ne razumijes nista, al eto, "to fit in and to solve some personal issues"... ovo zadnje te brzo prodje, dok odrastes i po tom pitanju. Ovo zadnje je takodjer, ucestalije kod cura. pozeraj je sebe nazivat "metalcem", a slusat Harisa i Halida dok popijes jer ti je to "u krvi". Jebiga - ovdje to ne ide.

Pozeraj je i ono "kad te prodje furka", "kad se zaposlis" il kad "krenes na faks" il "kad prerastes sve to, al i dalje slusas za sebe, u srcu, al se "ne furas tako" " - kao ultimativni dokaz da si kralj pozera, kurcine od intelekta, mentalnih vrijednosti i karaktera...ukratko osobe nize od nule, tariguzi, a uglavnom su sarajevski "metalci" takvi.

Vidis, ima milion oblika pozeraja, mozda se nadjes u nekom - mozda ne. Nadopunite me, znam i da sam fulio stosta...

Ukratko, pozeraj = stav!

Kakav je to pozeraj kad si čru sa 25???Pojasni malo!!

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 21:56 
Moderator

ma joj poserem se ja na sve te definicije vase...za mene je pozeraj kad neko fura( ovo se na "metalce" odnosi) nesto, a veze o tome nema, neg et da bude "u raji" i tako to. U biti najveci pozeraj su mi ove majice ba, daj da ih sto vise imam, a veze nemam ko je na njima.

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 01:09 
opa nejmles ga je ubo totalno, tolko dobro da treba i zakljucat temu.

samo se ne bi slozio sa onim gdje spominje kako kad se zaposlis prodje te furka a metal ti je u srcu.

jbg ja sebe licno ne mogu zamislit kako cirkam u javnosti a da mi ucenici prolaze i vidjaju me pjanog.

vazno je ovo drugo, ato je to jebeno srce pa makar hodo u rozoj kosulji i bijelom dzemperu

imas ti ljudi sa 30 god a i dalje furaju te furke a nemaju pojma o pojmu.

PostPosted: 28. 02. 2009. 12:32 

Andrej, uz sve duzno postovanje, nabijem te na kurcinu, i tebe i te tvoje bendove, nabijem vas SVIJU na kilere na mom patch vestu, i prebijem vas i presavijem preko lakta, i pljunem vam u usta, zapisam se, naserem, i naguram petom da jos stane, i ja sam TRUE sine sa 26 i takvog ce me u grob strpat, u patch vestu na kojem pise BATHORY, MAYHEM, DISSECTION, IRON MAIDEN, KING DIAMOND, DARKTHRONE, MISFITS, MORBID ANGEL, jer se ta imena pisu sa VELIKIM SLOVIMA jer su se ti prisivaci minimalcem zaradili, i nije me stid, i nije me sram, i vazda cu rec svima u facu sta mislim, ako imaju problem sa mojim misljenjem mozemo to fizicki rijesit, meni frka nije, jer ja nikad necu nikog osinut ako mu se moja muzika ne svidja, nit svoj glas dignut, ali ja zivim svoj zivot, furam svoju pjesmu, a tvoji omiljeni bendovi postojat nece za tri godine, dok likovi sa mog prsluka ce svirat do groba, ionako ih je pola staro da ti mogu bit dede tako da, tisu misu ;)

Ja sam sinko takav, sa prisivacima bio sa osam kad je rat krenuo, takav sam bio na faksu kad sam ih opet skupio, takav sam bio na poslu u magacinu, u uredu petkom kad nisam morao da nosim kravatu, takav cu bit uvjek, jer ja se sebe ne stidim...a vi kontajte kako cete se uklopit u vase kurceve drustvene krugove i kako cete pokupit kakvu bjednicu (samo se sjetite da su najludje vazda u lateksu, a kod takvih vase kul zurke i fubalerke, tole u koje stanu hodzina djeca...nemaju sanse), sta cete, i serite o tome jebem li vam sve...gubitnici ucviljeni, zavidne picke...sta ces, vazda je eko drugi kriv sto ti il tvoja raja niste dovoljno "kul"

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 13:03 

stari serator wrote:
Andrej, uz sve duzno postovanje, nabijem te na kurcinu, i tebe i te tvoje bendove, nabijem vas SVIJU na kilere na mom patch vestu, i prebijem vas i presavijem preko lakta, i pljunem vam u usta, zapisam se, naserem, i naguram petom da jos stane, i ja sam TRUE sine sa 26 i takvog ce me u grob strpat, u patch vestu na kojem pise BATHORY, MAYHEM, DISSECTION, IRON MAIDEN, KING DIAMOND, DARKTHRONE, MISFITS, MORBID ANGEL, jer se ta imena pisu sa VELIKIM SLOVIMA jer su se ti prisivaci minimalcem zaradili, i nije me stid, i nije me sram, i vazda cu rec svima u facu sta mislim, ako imaju problem sa mojim misljenjem mozemo to fizicki rijesit, meni frka nije, jer ja nikad necu nikog osinut ako mu se moja muzika ne svidja, nit svoj glas dignut, ali ja zivim svoj zivot, furam svoju pjesmu, a tvoji omiljeni bendovi postojat nece za tri godine, dok likovi sa mog prsluka ce svirat do groba, ionako ih je pola staro da ti mogu bit dede tako da, tisu misu ;)

Ja sam sinko takav, sa prisivacima bio sa osam kad je rat krenuo, takav sam bio na faksu kad sam ih opet skupio, takav sam bio na poslu u magacinu, u uredu petkom kad nisam morao da nosim kravatu, takav cu bit uvjek, jer ja se sebe ne stidim...a vi kontajte kako cete se uklopit u vase kurceve drustvene krugove i kako cete pokupit kakvu bjednicu (samo se sjetite da su najludje vazda u lateksu, a kod takvih vase kul zurke i fubalerke, tole u koje stanu hodzina djeca...nemaju sanse), sta cete, i serite o tome jebem li vam sve...gubitnici ucviljeni, zavidne picke...sta ces, vazda je eko drugi kriv sto ti il tvoja raja niste dovoljno "kul"

kako ocekujes da to oni shvate? pa doslo je novo doba. ona veza izmedju njih i nas se davno izgubila. kladim se - da oni da citaju pet dana ovaj tvoj post, ne mogu shvatit njegovu poentu (mada ima izuzetaka, to stoji). ovo je nova generacija, drugar.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]