hmm... pa ovaj... kak da se izrazim.. pa ev...
glupo je sto mladjima seru za vrat ovi stariji..ehm... ´metalci´... da nemaju pojma o metalu i da slusaju neku komercijalu .... i tako te neke gluposti... mnogima je to mozda i poznato... sta sad su svi
-metalci- sa 20 god. poceli slusti metal i oni su odma priznati metalci oni su tu neko i nesto..
pa valjda svi imaju pravo poceti od necega...
kako da neko ide u metal kad ga sa svih strana ebu u mozak... kako da ima real metalaca sa takvom sredinom.. pa eb ga ako sebe smatrate metalcim zasto da ne bude vise ljudi kao sto ste vi (ne mislim na vas sam neznam kak da se izrazim) da metal bude nesto jako ... itd.. bla bla... to smeta najvise.. dalje..neki cojk koji je, metalac, u drustvu ...ehm -priznat-.. ne kuzim sto se sad svi -nizi- njemu ili njoj moraju ...kak se to kaze.. ulizivati, trpati... kak god... ama ak mislim da sam metal-ka ja sam za sebe metal-ka zivim za metal ostajem metal i umirem metal.... ne treba mi nicije priznanje imam svoje....
I ona cura sto je pisala nesto za oblacenje...
tu nema pravila i ja koliko znam niko ih nije pisao da su priznata i da se svi metalci drze toga...
svako gradi svoj stil ... a sad oces ti obuci nesto bijelo, zeleno, zuto il crno to je tvoja stvar...
ja mislim da je vaznije sta slusas a ne sta nosis tj. sta oblacis....
sotonizam...sotona i te stvari... to je isto licna stvar... oces ti stvarati sebi nekog boga ili ces sam sebi biti bog il ces vjerovati u vec postojeceg boga takodje nema veze sa metalom....
ja nosim pentagram al ispod majice (nije slipknotova niti od maidena) i nepricam o sotoni ... to si u pravu o tome se neprica...
IRON MAIDEN- neslusam to i neam nista protiv tog benda.... samo sam primjetila nest zanimljivo... ak nekom ko slusa maiden il tacnije receno obozava ... odmah se pocne svadjati il sta ja znam ljuti se... i te stvari... to mi bas ne ide nesto...
Kod bendova je najgora stvar sto se mjenjaju tj idu za lovom... ili komercijaliziraju se tacnije stvaraju nes moderno sto bas i njie za nazvati metalom... a to se vidi na bendu metallica...
NU METAL --- SUX...
ah vrat...
ma nadjes sebi neki cist prostir sjednes u turski i zadajes tako malo manje boli... al stas to ti je nash metalski ples.... osudjeni smo na bol...
eb ga....
ah da i smeta mi sto ljudima nesh smeta kod metala...
et..
pozdravljam...
stay metal....
metal rules...