stari serator wrote:
Andrej, uz sve duzno postovanje, nabijem te na kurcinu, i tebe i te tvoje bendove, nabijem vas SVIJU na kilere na mom patch vestu, i prebijem vas i presavijem preko lakta, i pljunem vam u usta, zapisam se, naserem, i naguram petom da jos stane, i ja sam TRUE sine sa 26 i takvog ce me u grob strpat, u patch vestu na kojem pise BATHORY, MAYHEM, DISSECTION, IRON MAIDEN, KING DIAMOND, DARKTHRONE, MISFITS, MORBID ANGEL, jer se ta imena pisu sa VELIKIM SLOVIMA jer su se ti prisivaci minimalcem zaradili, i nije me stid, i nije me sram, i vazda cu rec svima u facu sta mislim, ako imaju problem sa mojim misljenjem mozemo to fizicki rijesit, meni frka nije, jer ja nikad necu nikog osinut ako mu se moja muzika ne svidja, nit svoj glas dignut, ali ja zivim svoj zivot, furam svoju pjesmu, a tvoji omiljeni bendovi postojat nece za tri godine, dok likovi sa mog prsluka ce svirat do groba, ionako ih je pola staro da ti mogu bit dede tako da, tisu misu

Ja sam sinko takav, sa prisivacima bio sa osam kad je rat krenuo, takav sam bio na faksu kad sam ih opet skupio, takav sam bio na poslu u magacinu, u uredu petkom kad nisam morao da nosim kravatu, takav cu bit uvjek, jer ja se sebe ne stidim...a vi kontajte kako cete se uklopit u vase kurceve drustvene krugove i kako cete pokupit kakvu bjednicu (samo se sjetite da su najludje vazda u lateksu, a kod takvih vase kul zurke i fubalerke, tole u koje stanu hodzina djeca...nemaju sanse), sta cete, i serite o tome jebem li vam sve...gubitnici ucviljeni, zavidne picke...sta ces, vazda je eko drugi kriv sto ti il tvoja raja niste dovoljno "kul"
Ok

Ne vidim ni razlog da se osjecas uvrijedjenim il napadnutim, al haj udure.
Trueraj je i dalje djecija furka za mene, sorry. Nisam onda metalac, jebiga

Uz sve duzno postovanje i nista protiv tebe ili Bekima!
U biti, cak se za djelic ovog drugog dijela tvog posta i slazem malo. Kazem, malo.
Curke u lateksu, khm, moze. Ja sam
uvijek imao uspjeha bar sto se cura tice (metalki svih vrsta kao i svih drugih na koje mi se vec kurac digao barit), a znam jos kolega koji su sa sirokim ili sa air-tight tolama uspjevali i realno uspjevaju bolje nego iko drugi bilo kako da je obucen (dakle, ocito nije do toga kako se ko odijeva).
Al mozda, ma cak mislim, da ce prije ovo "nase" upalit kod tih cura i opcenito u raji, ak cemo iskreni bit.
Al na kraju, ne kontam kakve veze sve tovo ima sa curama

al fakat...Mislim opcenito rasprava ova kakve sad veze ima s tim sto si spomenuo, no dobro..
Ja sam to sto jesam, tako izgledam i tako se lijepo osjecam i tako sam "kul" ako ti je bas stalo da to kazem. Da se sutra osjecam ljepse sa tvojom vestom i killerima, obukao bih to, al ne - nisam to ja, tako se ne osjecam i to mi se ne svidja. Sta sad...mirna Bosna.
E i da, jebe se mene zivo koliko koji bend dugo svira. Meni to nista u zivotu ne znaci, isto ko i ona suplja prica " ee, on ti je devedesete slusao Death na kasetama"...boli me ba kurac. Ako cu nesto slusat/nekog postovat/gotivit onda zasigurno ne zbog nekog "staza", a ko god ce to radit je po meni i vecini normalnog svijeta zreo za ismijavanje od raje...debili..

Ne kontam, kad malo bolje razmislim opcenito kakav ti je kompletan post i kakve veze ima s mojim postom (osim sto si se nasao uvrijedjen ili napadnut i to bezveze apsolutno, al haj..)