Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pozeri
PostPosted: 28. 02. 2009. 21:20 
Moderator

aphazel wrote:
liberijac oplako sam ti na ovih zadnjih par postova brate, da budem precizniji evo jos se cerekam nad tvojim za'njim assaultom :razz: (popravio mi je bar malo raspolozenje nekon 0:2 od 'Boro-a) mada se sa 90% napisanog slazem

ne pratim temu, pa nisam u toku nesto specijalno, ali pogledao sam zadnjih par stranica brzinski i cudim se kako ljudi koji imaju potrebu da prozivaju druge i lijepe im nekakva imena ne kontajuci da su oni upravo ti pozeri, proseri i jade u svemu tome. valjda se u startu ogradjuju ili nesto tako, ne znam ...

tudje definicije nam stvarno nikom ne trebaju, pogotovo ne one vikipedijske, forum je svakako odavno postao jad i cemer zbog lijecenja kompleksa i djecijih bolesti

da, kako ti kazes... :)

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 21:56 

kad smo vec kod tih zena...
mingiling je jako relativna stvar ...

imas i latex -epic fail- zenskih
al imas i sasvim u dure non-lateks zena... sarajevo je poprilicno cudno po tom pitanju

da budem iskren - nisam fasista po tom pitanju, volim ja i taj lateks, a mogu i ove druge...

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 21:57 

SODOM wrote:

jebo vas bog

Jedina pametna stvar sto procitah u zadnje 2 stranice..
Ako moze neki moderator cejndzirati ime teme u Suplja prica, ne bi bilo lose... :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 22:48 

Nameless wrote:
aphazel wrote:
liberijac oplako sam ti na ovih zadnjih par postova brate, da budem precizniji evo jos se cerekam nad tvojim za'njim assaultom :razz: (popravio mi je bar malo raspolozenje nekon 0:2 od 'Boro-a) mada se sa 90% napisanog slazem

ne pratim temu, pa nisam u toku nesto specijalno, ali pogledao sam zadnjih par stranica brzinski i cudim se kako ljudi koji imaju potrebu da prozivaju druge i lijepe im nekakva imena ne kontajuci da su oni upravo ti pozeri, proseri i jade u svemu tome. valjda se u startu ogradjuju ili nesto tako, ne znam ...

tudje definicije nam stvarno nikom ne trebaju, pogotovo ne one vikipedijske, forum je svakako odavno postao jad i cemer zbog lijecenja kompleksa i djecijih bolesti

da, kako ti kazes... :)

heh, pa dobro, nije ni bitno sta kazem i mislim na kraju krajeva ;)

samo ono, ne kontam pricu kao najveci pozeri su (parafraziram) : blekeri pa treseri, pa kao ded metalci , dok su nu metal, nju brid i slicne furke stavljene po strani

mislim smijesno jebote hehe :lol: :lol: :lol:

okej, prvi ne nosim kozu/killeri/lanci/karine (mada nemam nista protiv toga) ali opet mi je to x puta normalnije i prihvatljivije nego emo izgled jebiga i uvijek ce mi biti. i sto je najbitnije x puta vise metal nego nekakvi streberoidni gikovi.

get real ipak :

Image

Image

Image

Image

\m/ ;-)

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 22:56 

kad smo vec kod toga....

nikad necu shvatiti fazon sa kravatama
JEBO IH EMERIK GUDELJ

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 23:11 

de neseri ... kravate su totalno kul i in

Profile  

PostPosted: 28. 02. 2009. 23:17 

aphazel wrote:

;-)

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 01:00 

Jarane cime se vi zamarate, sta koga boli kurac je li neko pozer ili nije. To je zasigurno veci kompleks od samog pozera. Svako ima svoj fazon svoj nacina gledanja na muziku, muzicki ukus, nacin odjevanja, zeljom za promjenom imidza, pa i vrste muzike i ostalo kao da je bitno. Samo znam jedno ja postujem ono sto ljudi vole kako u oblacenju tako i u muzickim pravcima sve dok meni neke stvari ne nabadaju na nos i pocnu mi ic na zucnu kesicu.

Inace zbog danasnjih mozgova iskreno i izbjegavam pricati o muzici koju slusam, jer jbg nisam vjerovatno kompetentan da o istoj pricam. Sto meni treba da govorim ovaj je ovakav ili onakav zbog onoga ili ovoga. Takodje me zaboli kurac sta ko misli o meni, ako ima poz misljenje hvala mu, ako ga nema hvala, ako ima nesto protiv napusi mi se kurca i gotovo...

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 01:06 

Hedon wrote:
Jarane cime se vi zamarate, sta koga boli kurac je li neko pozer ili nije. To je zasigurno veci kompleks od samog pozera. Svako ima svoj fazon svoj nacina gledanja na muziku, muzicki ukus, nacin odjevanja, zeljom za promjenom imidza, pa i vrste muzike i ostalo kao da je bitno. Samo znam jedno ja postujem ono sto ljudi vole kako u oblacenju tako i u muzickim pravcima sve dok meni neke stvari ne nabadaju na nos i pocnu mi ic na zucnu kesicu.

Inace zbog danasnjih mozgova iskreno i izbjegavam pricati o muzici koju slusam, jer jbg nisam vjerovatno kompetentan da o istoj pricam. Sto meni treba da govorim ovaj je ovakav ili onakav zbog onoga ili ovoga. Takodje me zaboli kurac sta ko misli o meni, ako ima poz misljenje hvala mu, ako ima nesto protiv napusi mi se kurca i gotovo...

tvoj odgovor nije pozerski pa ne zaslužuje da bude na ovoj temi ;-) :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 01:07 

Mars! Pozeru! :razz: :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 01:54 

aj sutite obojica :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 04:43 
Moderator

@aphazel - Powerman 5000, a POGOTOVO Tuesday bas i ne mozes pod moderne metal zanrove svrstat ni u metal opcenito (Powerman jos i nekako, al ove druge - nidje veze..muzicki prije svega) :?
Ma ne, vec mi je djelovalo kao nesto upuceno meni izmedju redova, mislim nvm sve i da kontas tako, nije da ti mogu sta rec jebiga, il izmijenit..

Meni je vidis puno prihvatljiviji njegovan izgled od nenjegovanog pa sad bio emo, punk, ska, metal ovakav ili onakav...mene ne jebe..

Druga stvar, nikog nisam stavio po strani. Rekao sam da u svakoj skupini ima svoje pozerske ekipe (i medju modernim metal zanrovima i nj. predstavnicima), a sad realno danas su glavni seratori blek, det i tres metalci.. Bilo gdje.. I glavni pozeri, ne toliko izgledom (mada cesto i time), koliko stavovima..ne da mi se sad postavljat slike likova s killerima, tonom prisivaca i corpse paintom ili samo random meni ofrinih čru metal komadosića, nije da cu sta promijenit, kad su nekom drugom ti isti face.. :roll:
Ee, i da, BMTH su emo pedercine i pozeri (iako rade relativno dobru Metal ziku, kako vec okrenes, izgled i mene odbija)..ne kontam samo sto medju ovu ekipu Disturbed ubaci..al ok ;-)

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 07:02 

nijedan od cetiri benda na slikama ne svira Metal, nijedan od cetiri benda na slikama ne lice na Metalce, sad sta oni sviraju je diskutabilno, istina nije isto, ali mediji i izdavaci, kao i fanovi, bi pravo voljeli da je to Metal

Njegovan izgled. Vise njegovano izgledaju cupe koji se redovno cesljaju i siju prisivace nego ovi likovi koji izgledaju kao da su iz kreveta ispali i prvu majcu s poda pokupili...

Nemoj ti mene pogresno skontat, drag si ti meni momak i furaj ti sta hoces gluho i daleko bilo da ti ja o tome sudim. Imam ja raje koja to gotive i sa njima o istim bendovima ja ne pricam jer ja te pizdarije ignorisem koliko god mogu. Ko voli bujrum al to nije Metal, ne onaj Metal koji ja znam i volim...TRUE METAL tojes :mrgreen: Al cini mi se da tebi mi i bendovi koje mi slusamo strasno smetaju, tojest navodno slusas neke od njih al ti nesto tu smeta, nejasan si mi skroz. Izvini ako sam te nagazio malo jace popio sam pokoju i tvoje brutalne generalizacije su mi bile dovoljna municija da ti saspem jebiga, sam si upo, nismo te navlacili...

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 11:53 

ma nebitno jebajiga, sta ima pravo ko koga prozivat, meni je samo bio neshvatljiv i pomalo smijesan sistem kojim se etiketiraju bendovi- ispadose pozeri svi osim nu metalaca :)

a vezano za onu pricu 'boli me kurac koliko bend postoji' manje vise se slazem s tobom po tom pitanju; moze bend imat 1 album koji je beton, dok drugom ni karijera nije dovoljna da skonta da je sranje.

samo te bas i ne kontam, ako ti je jedan od argumenata za pozeraj kao: 'Pozeraj je i ono "kad te prodje furka" ' , onda skontaj zasto 'ti tvoji bendovi' postoje samo 2,3 godine i gdje su oni u svemu tome i ovoj prici.

ispasce prepucavanje, a to treba izbjegavat u zivotu :D

\m/

PS. vidis nisam ni znao da je ovo disturbed dok mi nisi rekao jebiga. ukuco sam 'nu metal' na gugl slike; mada mi je nakon ovog saznanja bend odvratan i vizuelno koliko i muzikom

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 12:55 
evo ja guglo "nu metal" slike, svega mi zivog i mrtvog izbaci ovo na 2. str.

Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: lolZ

PostPosted: 01. 03. 2009. 13:10 
pa ovo nije ama bas nista losije od bilo koje 3 slike (izbacujem disturbed) sto je postavio aphazel tj od te metal core il kako vec zovete tu modu ilitiga stajling...ovo nije toliko gej

PostPosted: 01. 03. 2009. 15:18 

eh da i ja dam jedan konstruktivniji odgovor na ovu temu buduci da me mnogi smatraju pozerom na kvadrat:)

Jedan pozerov dan:

Ustanem ujutru, krmeljam ovako sahatak upalim ovo govno od PC-ja pregledam forume i picke materne, mozda sta pojedem i ide se na kafu ( skim to je variabilno ). Obuces prvo sta ti padne pod ruku bile to uske crne farmerke ili siroke maskirne tole, pisaj ga i/ili sarenu gay duxericu sa 1001 zvijezdom ( ANDREJ ZNAM DA JE MRZIS ) ili FURACKE majice bathoryja, emperora, KREDLA, NAJTVIŠA i sličnih bogova, jaknu ili mantil u kom te svi zovu matrix jer je ddug do clanaka al te zaboli kurac, kakve cizme natikace(zima jebga) i to je to ( znaci stas obuc je cisto vadjenje ozguzvane odjece iz ormara pa sta NALITI... Izadjes vani dobijes 1001 komentar o sebi sto od sminkera sto od metal ekipice ali te i za to zaboli kurac. Sve vrijeme od kuce do cumeza kornera celtica isl bogova slusas na mp3-ju SVAKAVE BENDOVE SVIH ZANROVA i SABANA SAULICA ( znaci to sam sto jesam i volim to) :) isto tako te zaboli kurac sto slusas tog istog sabana pa bio pozercina il jok:) Sto se kose tice/posto raspravljate o tome/ koliko god ja idalje licio na adolescenta a imao u guzici ev vec 20-tu i ponasao se totalno sjebano djetinjasto isl. ono... EMO zurke rulaju i ove METALKORASKE! ( jebga... tako je po mom misljenju ). Inace znaci zivot pozera ispunjen je finim stvarima izmedju ostalog cuganjem kako u bosni ikorneru tako i u city pubu i slozi uz tehnjak i1001 sminkera za koje te zaboli kurac jer si se ti dosao nacugati, ne?? Dalje... Sto se metala tice spadam u tu neku noviju klapu koja je "tek" pocela 8 ima 3-4 godine ) i ono KEWL:D Slusas sta znas, sta hos novo naucit pitas na msnu Faruka=ENCIKLOPEDIJU jal andreja i bices sretan:D Slusanje kredla kome je gay nek neslusa, ja tu i tamo slusam i kanim se za ovaj koncert bez obzira ma koliko on bio QUEER:D
Tako bi izgledao dan pozera:)
Ovim postom sam opisao JA SEBE a i eto predstavio ljudima kako izgleda "pozer" i ti kurci znaci nisam se ni nasao u bilo kom sem andrejevog posta nit me iko uvrijedio isl i eto skontah idem i ja napisati post:D

P.S. Mrkvin post me napomenu... zaboravih spoimenut da pozeri cesto imaju mater boelsnu i kojoj smeta metal jer joj jebe nerve pa ga nemres uvijek slusat i onda psutis JOKSIMOVICA I GEORGIJEVA:D
HVALA

P.S. No2 NOVA PJESMA DEENA RULA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Last edited by Fakin on 01. 03. 2009. 15:59, edited 2 times in total.

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 15:39 

ja slusam tehno :mrgreen: jesam li pozer ...... ponekada sam u crnini ....... uglavnom na meni su uvijek crne gace ili po kuci krenirka i vanka trenirka ........ a na sebi je neka majica od benda ponekada ( children of bodom,crdle of filth,dimmu borgir,cannibal corpse,kreator,bathora,sepultura,metalika,mejden,immortal,in flames :mrgreen: ................ ) a nekada je obicna majica onak crna,crvena,zelena,plava ...... dux(crni,crveni,sivo-crni,maslinasti ) ili karirana kosulja ali deblja ...... ili jakna maslinasta zimi ( ove godine XD ) ..... obicne carape :mrgreen: ( kakve god boje hahahah ) ....... crne ili sive starke , marte ili vansice i kapa na glavu :mrgreen: zimi ona debela , ljeti obicni kačket :mrgreen: nikakvi kileri,narukvice ( prije da ( ali ponekada ) i nista slicno ) mozda ponekada crne gumene narukvice reda radi ) kosa sjebana do bola ....... kosa mi nikako nemore biti duga jer imam nesto slicno afro frizuri ali krace XD i u ruci kesa gumenih bonbona :mrgreen: ( gumenih naravno ) :mrgreen: e da i imam onaj kao prsluk džins ...... 2 prisivka na đepovima ( iron maiden i ac dc ) i jedan veliki na ledima IN FLAMES :mrgreen:

e da i volim ponekada si pustiti punk ( onak dosta cesto ) blink 182,glas generacije,nofx,rancid ......... e da i volim onu pjesmu od kejt peri - aj kis d gir :? boli me kita :mrgreen:

JESAM LI POZER :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 15:42 

:lol:

Profile  

PostPosted: 01. 03. 2009. 16:39 

Moondust wrote:
evo ja guglo "nu metal" slike, svega mi zivog i mrtvog izbaci ovo na 2. str.

Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: lolZ

ovo su one Poison pickice iz 80-tih, ekvivalent ovim sad usminkanim nu-metal pickicama, true pozeri :razz:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]