po mom skromnom miÅ¡ljenju, da vidim ženu (ili muÅ¡karca) od kojih 40-50-tak godina u spikesima, lancima i martama, to bi izgledalo smijeÅ¡no. na žalost, kad tak moraÅ¡ odrasti i odbaciti takve stvari jer te inaÄe nitko neće shvaćati ozbiljno, a to se poglavito odnosi na radno mjesto. možda se ta razmiÅ¡ljanja Äine primitivna, ali ne moraÅ¡ se ti dokazivati vanjskim izgledom Å¡to sluÅ¡aÅ¡, tj. kojoj grupi pripadaÅ¡. to je ok, za tinejdždere, ali za odrasle ljude...

da se razumijemo, znam mnoge starije ljude koji slušaju rock i metal, a da to nitko ne bi rekao na prvi pogled i mislim da je to sasvim u redu.
Å¡to se tiÄe tansformiranja ljudi iz najopakijih fanova metala u najopakije cajkaÅ¡e, takvih ljudi znam dosta i takvi mi se najviÅ¡e gade, jer se doslovno transformiraju preko noći. uopće nije istina da to Äešće rade cure, već su i deÄki u totalno jednakom omjeru (govorim iz svog iskustva) likovi jedan dan režu žile za hatebreed, my dying bride, sepulturu i sl., a na kraju iz auta treÅ¡ti najnoviji narodnjaÄki hit ili se oblaÄi uska picolovka i prangija na tecnoflooru,bez naznake benganja... ma fuj.nisam se prestala družiti s njima (bar ne s većinom), ali ih opet gledam drugim oÄima.
a narodnjacima i ljudima koji ih se slušaju se opterećujem jer sam tijekom cijelog svog srednjoškolskog školovanja bila okružena SAMO ljudima koji su slušali narodnjake i svaki dan me silovali time. pa kako onda neću biti neurozna...