Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 13:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 09:40 
Administrator

Child_Of_Bodom wrote:
Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola! Najvise na svijetu mrzim bendove koji mi u pjesmama pricaju bajke! SRANJE! SRANJE! SRANJE! SRANJE!

Pa sta bolan to napisa. Prvo nisam vjerovao, mislio neka zezancija, ali vidim da nije. Jesi li ti uopce normalan? I znas li sta si napisao? Dobro bi dosao odlazak doktoru, mozda nisi dobro, mozda se moze jos to srediti...

Znam neke ljudi koji u pocetku nisu bas volili Maidene (zato sto slusaju uglavnom extremnije stvari), ali su s vremenom skuzili da im je taj neosnovani stav skorz debilan pa sad vide koliko su zapravo oni znacajni i veliki, i cijene ih. Ali mozda je sad ovo neka nova furka, hajmo pljuvati po Maidenima. Ma fuj, stidi se sta si napisao. Jos da je to tamo neka lijeva stranica, a ne Rock Planet. Svasta ima u ovom danasnjem poganom svijetu...

BTW svaka cast Ireni, Nexu i sqo ste reagovali. Ne smije ovo proci neopazeno. Protivnik sam svadja, ali ovog bi trebalo lincovati :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 13:08 

Darkman wrote:
Child_Of_Bodom wrote:
Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola! Najvise na svijetu mrzim bendove koji mi u pjesmama pricaju bajke! SRANJE! SRANJE! SRANJE! SRANJE!

Pa sta bolan to napisa. Prvo nisam vjerovao, mislio neka zezancija, ali vidim da nije. Jesi li ti uopce normalan? I znas li sta si napisao? Dobro bi dosao odlazak doktoru, mozda nisi dobro, mozda se moze jos to srediti...

Znam neke ljudi koji u pocetku nisu bas volili Maidene (zato sto slusaju uglavnom extremnije stvari), ali su s vremenom skuzili da im je taj neosnovani stav skorz debilan pa sad vide koliko su zapravo oni znacajni i veliki, i cijene ih. Ali mozda je sad ovo neka nova furka, hajmo pljuvati po Maidenima. Ma fuj, stidi se sta si napisao. Jos da je to tamo neka lijeva stranica, a ne Rock Planet. Svasta ima u ovom danasnjem poganom svijetu...

BTW svaka cast Ireni, Nexu i sqo ste reagovali. Ne smije ovo proci neopazeno. Protivnik sam svadja, ali ovog bi trebalo lincovati :twisted:

Nego sta, cuj takvu glupost reci za Maiden heheheh... mislim ljudi stvarno!!

ZIVIO NAMA MAIDEN RODJAK :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 14:13 

quote="Child_Of_Bodom"]Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola! Najvise na svijetu mrzim bendove koji mi u pjesmama pricaju bajke! SRANJE! SRANJE! SRANJE! SRANJE! [/quote]

Covjece ti nisi nikako normalan.Ovo je neki napredni stadij mladenackog ludila.Razmisli malo o ovome sto si napisao...Jos uvijek ne vjerujem svojim ocima.Otici cu ovih dana doktoru,mozda mi treba dioptrija :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 18:20 

Dabogda te Nicko McBrain spicio palicom u oko... . Dabogda te Steve Harris probo basom... Dabogda ti Bruce razvalio bubne opne jednim vriskom... Dabogda ti... skontali ste vec ... :)

Hej, COB, jel' to imas suicidalne tendencije jarane? Pa gdje ces na metal forumu pricati protiv Maiden-a????? Shame on you!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 21:48 

Imal ko kakav virus da mu posaljemo koji prelazi sa racunara na tijelo...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 22:02 
Administrator

padose mi na pamet srednjevjekovne sprave za mucenje... moze i tzv. Iron Maiden, ali bolje nesto sto sporije ubija, tacvnije muci :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 22:28 

Darkman wrote:
padose mi na pamet srednjevjekovne sprave za mucenje... moze i tzv. Iron Maiden, ali bolje nesto sto sporije ubija, tacvnije muci :twisted: :twisted: :twisted:

Hehe :twisted: :twisted: gospodjica Erszbet Bathory..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 22:41 
Frost wrote:

Tko ti je ta? Jel to ona djevicanska krvnica? Buni me ime, vjerovatno joj je to krsno, hehe.

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 22:54 

Ne znam sto ste se svi okomili na coveka. Maideni su kao i svaki drugi bend - imaju odredjen broj fanova (u ovom slucaju malo poveci), odredjen broj ljudi koji ih ne vole previse ali postuju njihov doprinos muzici (gde bih uvrstio i sebe) i neke koji ih ne vole. Ne znam sto bi sad oni bili posebni pa da njih svi moraju postovati i ceniti i ljubiti im dupe.

Sad ce neko da se okrene protiv mene ali ja samo kazem da ne moraju svi slusati i obozavati Iron Maiden. Ne kazem da treba pljuvati po njima ali stvarno ocete da lincujete coveka samo zato sto ne slusa jedan bend. Bezveze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:12 

a ima i ovakvih kao ja-stvarno su mi jedan od naj bendova ali smatram da su postali debele mrcine kojima je kinta najdraža :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:12 
Administrator

Mr. Brownstone wrote:
Sad ce neko da se okrene protiv mene ali ja samo kazem da ne moraju svi slusati i obozavati Iron Maiden. Ne kazem da treba pljuvati po njima ali stvarno ocete da lincujete coveka samo zato sto ne slusa jedan bend. Bezveze.

Ja mu nista ne bi zamjerio da nije napisao da su sranje. Jebi ga, volio ih ili ne, to nije tacno. I radi toga su ga svi do sada propisno iznapadali i svaka ima cast na tome.
UP THE IRONS!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:21 

Quote:
Ja mu nista ne bi zamjerio da nije napisao da su sranje. Jebi ga, volio ih ili ne, to nije tacno. I radi toga su ga svi do sada propisno iznapadali i svaka ima cast na tome.
UP THE IRONS!!!

Pa i mnogi drugi bendovi su spominjani u ovoj temi medju njima i Metallica sa tvoje strane iako verujem da ima veliki broj Metallicinih fanova koji bi tebe lincovali zbog takvog stava.
Hocu samo reci da je svaki stav o muzici pre svega subjektivan. Svako ima pravo na svoj stav.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:33 
Administrator

Mr. Brownstone wrote:
Quote:
UP THE IRONS!!!

Pa i mnogi drugi bendovi su spominjani u ovoj temi medju njima i Metallica sa tvoje strane iako verujem da ima veliki broj Metallicinih fanova koji bi tebe lincovali zbog takvog stava.
Hocu samo reci da je svaki stav o muzici pre svega subjektivan. Svako ima pravo na svoj stav.

Sve to stoji. Ali nisam ni ja nikada ni nigdje pljuvao po prva 4 albuma od Metallice i umanjivao njihov znacaj. Isto bez obzira sto ih ne mogu smisliti i sto ih mrzim iz dna duse (bez obzira sto kad cujem pjesem s prva 4 mi bude jako drago i uzivam).
Stav nekada treba da bude i osnovan, a ne cisto subjektivan, inace nema smisla i pada odmah u vodu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:43 

ajte vi sada meni fino recite šta vam se to ne sviđa na dbl -garage...
jedan cd-obrade od motorhead
drugi cd-stare stvari+mini garage...

šta bi više htjeli od metallice

meni su jedino mrski load i reload,stvarno su fuj,a sve ostalo može proći iako su prva tri moje ikone :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:44 

Darkman wrote:
Mr. Brownstone wrote:
Quote:
UP THE IRONS!!!

Sve to stoji. Ali nisam ni ja nikada ni nigdje pljuvao po prva 4 albuma od Metallice i umanjivao njihov znacaj. Isto bez obzira sto ih ne mogu smisliti i sto ih mrzim iz dna duse (bez obzira sto kad cujem pjesem s prva 4 mi bude jako drago i uzivam).

Stav nekada treba da bude i osnovan, a ne cisto subjektivan, inace nema smisla i pada odmah u vodu...

Tako je rodjak! Ja mozda jesam, ne mozda, nego sigurno malo pretjerala, ali ebiga :oops: , tako je kad se dirne u Maidena. To automatski takva reakcija.

Steyni mi heavy!!! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:55 
Administrator

Irena wrote:
Darkman wrote:
Mr. Brownstone wrote:
Quote:
UP THE IRONS!!!

Tako je rodjak! Ja mozda jesam, ne mozda, nego sigurno malo pretjerala, ali ebiga :oops: , tako je kad se dirne u Maidena. To automatski takva reakcija.

Steyni mi heavy!!! 8)

Ma to je skroz prirodna reakcija. Kao kad teneko bocne iglom u ruku pa se trznes, to je to. Treba i nas razumjeti :wink:
kao sto vec rekoh peace ljudi i stay metal!!!
za fanove Iron Maidena: UP THE IRONS!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 23:59 

Darkman wrote:
Irena wrote:
Darkman wrote:
Mr. Brownstone wrote:
Quote:
UP THE IRONS!!!

Steyni mi heavy!!! 8)

Ma to je skroz prirodna reakcija. Kao kad teneko bocne iglom u ruku pa se trznes, to je to. Treba i nas razumjeti :wink:
kao sto vec rekoh peace ljudi i stay metal!!!
za fanove Iron Maidena: UP THE IRONS!!!

E svaka cast!

I UP THE IRONS!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2003. 12:01 

Mr. Brownstone wrote:
Ne znam sto ste se svi okomili na coveka. Maideni su kao i svaki drugi bend - imaju odredjen broj fanova (u ovom slucaju malo poveci), odredjen broj ljudi koji ih ne vole previse ali postuju njihov doprinos muzici (gde bih uvrstio i sebe) i neke koji ih ne vole. Ne znam sto bi sad oni bili posebni pa da njih svi moraju postovati i ceniti i ljubiti im dupe.

evo, ti si napisao da ih ne volis previse pa te nitko nije lincovao :) posve je ok da netko ne voli maidene, njegova stvar. i ok je da to napise na forumu, jebes fasisticke rezime gdje ne smijes reci sto mislis. NIJE ok da ih proglasi JEDINIM bandom po kojem treba pljuvati, za to trebas biti glup ko stup (hehe ovo se i rimuje :) ), za to trebas biti totalna neznalica sto se metala i njegova razvoja tice i trebas biti prokleto naivan ako mislis da na to nece slijediti ostar odgovor. pretpostavljm da dijete bodoma slusa black/death i bandove slicne bodomu i da mu bezveze zvuce heavy/power bandovi slicni maidenima. pa se odlucio okomiti na maidene kao zacetnike toga zanra i ispasti jako pametan. ono sto nase drago dijete bodoma ocito ne zna jest da su maideni utjecali i na bandove kao sto su metallica, slayer, exodus, death i mnogi drugi. metal bi jako puno izgubio da njih nije bilo. jedini band koji zasluzuje pljuvanje??? :evil: :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2003. 14:50 

sqo wrote:
Frost wrote:

Tko ti je ta? Jel to ona djevicanska krvnica? Buni me ime, vjerovatno joj je to krsno, hehe.

Ne,to joj je pravo ime.Elizabeth je u prevodu. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2003. 16:52 

Frost wrote:
sqo wrote:
Frost wrote:

Ne,to joj je pravo ime.Elizabeth je u prevodu. :twisted:

Ah da, to je simpaticna curica koja je zatvarala djevojke u visece kaveze, bicevala ih, pa se tusirala u mlazovima njihove krvi...izumila je tus-kabinu

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]