za mene definitivno najjaca je ona na ..and justice for all.
nekako je sirova,riffovi rezu a bubanj pogotovo ubi,nista mi draze nema neg kad krene na blackened-u onaj dobos tak tak tak

zbog produkcije mi je taj album bas drag jer nigdje nisam cuo onaku produkciju i nema je niko slicnu ja mislim.Unikat pravi,a predobro zvuci..
dalje,Beneath The Remains,prava ded metal produkcija koja ovaj album bas cini remek djelom(naravno zajedno sa njihoovim sviranjem

)
Legion od deicide-a - zlo pravo..
Od deedsa Reduced i Crown imaju precistu produkciju,svaki ton cujes..pogotovo bubanj
Nile - Annihilation Of The Wicked ima savrsenu produkciju,isto je precista i svaka se ona egipatska melodija fino cuje
a black seeds i amongst imaju nekako najbrutalniju produkciju i zbog tog najvise su mi ova dva albuma nekako najjaca..
i naravno Effigy Of The Forgotten,najdraza suffocationova produkcija,gitare ko motorne pile..na ovim zadnjim albumima mi bezze produkcija,ne zvuci tolko brutalno i nije onaj stari suffo ko na prva 3 albuma(iako sam se sjebo kako zvuce uzivo pjesme sa Soulsa i ovog novog) Breeding the Spawn bi bio sto se tice sporina njihoov najbolji album,samo da produkcija nije karina ..
i onda jos Butchered/Tomb,Formulas Fatal to the Flesh,Spiritual Healing i Human,Failures For Gods(gitare su predobro odradjene)..