Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 08. 2025. 10:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 78 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2003. 09:40 

WiCkED wrote:
Slozio bih se...Ocekujem puno puno bolji album od brave new worlda..

ja se iskreno nadam
jer im je brave jedan od naj albuma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2003. 13:03 

meni je trebalo 2 godine da zavolim brave new world. ispočetka mi se nije previše sviđao. a ni danas ga ne ubrajam u najbolja ostvarenja maidena.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2003. 13:24 
Administrator

Kitz ShadowLord wrote:
meni je trebalo 2 godine da zavolim brave new world. ispočetka mi se nije previše sviđao. a ni danas ga ne ubrajam u najbolja ostvarenja maidena.

U mene je bas suprotno.. ja sam ga zavolio od prvog slusanja... cito sam dosta komentara na taj album i dosta svijeta ga stavlja kao najbolji maiden album.. ne cudi me to.. ipak album ima toliko VRHUNSKIH PJESAMA, mozda kao niti jedan drugi.. uzmimo naprimjer fear of the dark album i brave new world i uporedimo...
prvi ima istoimenu pjesmu, mozda najbolju od maidena, ali nista vise.. meni su pjesme can i play with madness i be quick or be dead prosjecne...
okey, svako ima svoj ukus..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2003. 13:30 

fear of the dark mi je jedan od lošijih albuma također (makar "lošiji" opet dobiva ocjenu 5 od 5, ali malo slabiju od "boljeg")

kao štoi sam već navodio, powerslave i piece of mind su mi definitivno najjači albumi. u brave new worldu me prilično smetaju ponavljanja tipa - brave new world, your time will come, we're blood brothers.. ali nema veze.

ipak, na BNW su mi odlični the thin line, the nomad, dream of mirrors i ipak the wicker man. dok mi se brave new world pjesma ne sviđa.

osim toga, obožavam blazeov opus u maidenima, pogotovo virtual XI (koji mi je čak možda najbolji, bolji i od powerslavea i piece of minda, ali to se uvijek mijenja, ovisno o raspoloženju).

ali kako kažeš, svakom svoje :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2003. 14:35 

meni su najbolji number of the beast, seventh son, piece of mind i powerslave
a od nazad killers pa no prayer
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 09. 2003. 15:58 

od nazad bih se složio sa killers i no prayer for the dying.

the number mi je također pri samom vrhu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2003. 09:54 

rock wrote:
Kitz ShadowLord wrote:

U mene je bas suprotno.. ja sam ga zavolio od prvog slusanja... cito sam dosta komentara na taj album i dosta svijeta ga stavlja kao najbolji maiden album.. ne cudi me to.. ipak album ima toliko VRHUNSKIH PJESAMA, mozda kao niti jedan drugi.. uzmimo naprimjer fear of the dark album i brave new world i uporedimo...
prvi ima istoimenu pjesmu, mozda najbolju od maidena, ali nista vise.. meni su pjesme can i play with madness i be quick or be dead prosjecne...
okey, svako ima svoj ukus..

isti slucaj i kod mene bas volim BNV a slazem se i sa kitzom da je virtual XI ako ne i najbolji album

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2003. 21:45 
Administrator

Ja bih medju najbolje albume dodo jos i somewhere in time... ipak tu je alex veliki :twisted: :twisted:

sada blaze je pjevo na im albumima gdje su pjesme imali mozda "najdublje" textove... ipak ovo mi niko ne moze osporiti kada kazem da blaze NE MOZE PJEVATI JEDNOG CLANSMANA. Okey, za Sign Of The Cross koja njemu lezi pravo dobro i ujedno to mi je jedna od najdrazih IM pjesama...

BNW je najmelodicniji IM album i mozda je to razlog zasto ga svijet voli..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 09. 2003. 22:01 

somewhere in time mi je jedan od lošijih albuma. nije baš album za koji bi se moglo reći da je cijeli odličan, neki ujednačen. imaju 2 tri pjesme koje odstupaju, ostale su ispod prosjeka.

inače, clansman mi se sviđa i u blazea i u brucea. svaki daje osobnu notu toj pjesmi, u interpretaciji svakog od njih postaje nešto posebno.

a sign mi čak više leži bruceu, mislim da je na toj pjesmi dokazao sve svoje pjevačke sposobnosti (iako na trajanje pjesme ni nema puno pjevanja, ali je zahtjevno).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2003. 22:15 
Brave New World je jedan od boljih Maidenovih albuma. Mozda i najbolji. Povratak Dickensona je puno znacio za bend.

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2003. 22:19 

Bethrezen wrote:
Brave New World je jedan od boljih Maidenovih albuma. Mozda i najbolji. Povratak Dickensona je puno znacio za bend.

možda najkomercijalniji. daleko od najboljeg. a da je dickinson jezgra maidena - jest. a da je blaze bio loš - nije. bio je odličan. njegova specifičnost je mnogo doprinijela maidenima. a brus je svoje najbolje godne u maidenima dao mnogo prije.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2003. 22:26 
Kitz ShadowLord wrote:
Bethrezen wrote:

možda najkomercijalniji. daleko od najboljeg. a da je dickinson jezgra maidena - jest. a da je blaze bio loš - nije. bio je odličan. njegova specifičnost je mnogo doprinijela maidenima. a brus je svoje najbolje godne u maidenima dao mnogo prije.

Dickenson je za Maidene najvise ucinio na albumima Powerslave, 7th Son of a 7th Son, Piece of Minde i No prayer for the daying i da ne zaboravim Fear of the Dark. Dickensonov glas se odlicno stapa sa pjesmama tih albuma. Nezaboravimo Paul Diana. Stvarno dobro otpjeva Iron Maiden i Killerse.

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2003. 22:37 

po meni je paul najslabiji pjevač maidena. bruce je definitivno legenda. a blazea naprosto obožavam. vjerojatno koliko zbog dva odlična albuma toliko i radi njegove karizme, ali i napora koji je uložio u sve to.

btw. znam koje je albume bruce odradio. a recimo da su mi kao što sam spomenuo no prayer, ali bome i fear of the dark te brave new world mnogo slabiji od piece of mind, powerslavea ...općenito. bruce može biti bruce, ali je no prayer prilično slabi. kao i fear of the dark. a bome i brave new world. unatoč tome što ih i dalje smatram odličnima. ali pravi maideni su s bruceom davno dali svoje. a koliko mi se čini ni dance of death neće iti nešto posebno (ako je suditi po 2 najeksponiranije pjesme, wildest dreams i dance of death).

e sad....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2003. 23:29 
Administrator

Kitz ShadowLord wrote:
po meni je paul najslabiji pjevač maidena. bruce je definitivno legenda. a blazea naprosto obožavam. vjerojatno koliko zbog dva odlična albuma toliko i radi njegove karizme, ali i napora koji je uložio u sve to.

btw. znam koje je albume bruce odradio. a recimo da su mi kao što sam spomenuo no prayer, ali bome i fear of the dark te brave new world mnogo slabiji od piece of mind, powerslavea ...općenito. bruce može biti bruce, ali je no prayer prilično slabi. kao i fear of the dark. a bome i brave new world. unatoč tome što ih i dalje smatram odličnima. ali pravi maideni su s bruceom davno dali svoje. a koliko mi se čini ni dance of death neće iti nešto posebno (ako je suditi po 2 najeksponiranije pjesme, wildest dreams i dance of death).

e sad....

e ovdje bih se slozio s kitzom od prve do zadnje recenice 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2003. 01:57 
Vjerovatno Dance of Death nece biti nesto posebno ali Maideni su Maideni. Nikad se ne zna :o

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2003. 09:37 

Bethrezen wrote:
Vjerovatno Dance of Death nece biti nesto posebno ali Maideni su Maideni. Nikad se ne zna :o

tako je :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2003. 14:25 
Administrator

Sixth Demon wrote:
Bethrezen wrote:

tako je :!:

Zivi bili pa vidjeli..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2003. 16:08 

Novi Maiden je cak bolji nego sto sam ocekivao. ne valja samo prva stvar.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2003. 21:35 

Citao sam komentare ljudi koji su vec dobili album i, prema njihovim rijecima to je mozda i najbolji album koji je Maiden ikad izdao

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 09. 2003. 12:58 

Snake wrote:
Citao sam komentare ljudi koji su vec dobili album i, prema njihovim rijecima to je mozda i najbolji album koji je Maiden ikad izdao

STVARNO :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 78 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]