Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 16:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2003. 16:53 

A sto se Maidena tice, oni su najveci metal band svih vremena. Kratko i jasno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2003. 22:21 

Hej ljudi! Vidim da su se neki totalno uvreijedili mojim postom! Sad se smirite i prihvatite da ja ne volim maidene! Nikad nisam rekao da ne postujem ono sto je maiden uradio za metal uopste, nego samo da ih mrzim, jednostavno ih ne mogu slusat! Eh sad, da nije bilo maidena ne bi bilo dosta grupa koje ja danas slusam! Hej, uredu je sto govorite sta zelite o meni, samo molim vas ne *erete o tome da se ja ne razumijem u metal! Da se ne razuijem kako bih ga sviro????? Ja sam basista, i za mene najbolji basista na svijetu je Steve Harris, znaci nije da mrzim sav maiden! Skontajte da sam samo iznosio svoje misljenje, a po mom skromnom misljenju Maiden nije toliko dobra grupa koliko vi tvrdite da jest! Izvinite svi koji ste se uvrijedili mojim postom, i hvala svima koji su skontali da sam samo iznosio svoje (doduse skromno) misljenje! PEACE!

P.S. Svi koji volite Maiden : UP THE IRONS!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2003. 23:13 

Child_Of_Bodom wrote:
Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola! Najvise na svijetu mrzim bendove koji mi u pjesmama pricaju bajke! SRANJE! SRANJE! SRANJE! SRANJE! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sta rece i osta ziv :shock: :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2003. 23:23 

Lala Anselmo wrote:
Child_Of_Bodom wrote:
Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola! Najvise na svijetu mrzim bendove koji mi u pjesmama pricaju bajke! SRANJE! SRANJE! SRANJE! SRANJE! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hej ljudi! Vidim da su se neki totalno uvreijedili mojim postom! Sad se smirite i prihvatite da ja ne volim maidene! Nikad nisam rekao da ne postujem ono sto je maiden uradio za metal uopste, nego samo da ih mrzim, jednostavno ih ne mogu slusat! Eh sad, da nije bilo maidena ne bi bilo dosta grupa koje ja danas slusam! Hej, uredu je sto govorite sta zelite o meni, samo molim vas ne *erete o tome da se ja ne razumijem u metal! Da se ne razuijem kako bih ga sviro? Ja sam basista, i za mene najbolji basista na svijetu je Steve Harris, znaci nije da mrzim sav maiden! Skontajte da sam samo iznosio svoje misljenje, a po mom skromnom misljenju Maiden nije toliko dobra grupa koliko vi tvrdite da jest! Izvinite svi koji ste se uvrijedili mojim postom, i hvala svima koji su skontali da sam samo iznosio svoje (doduse skromno) misljenje! PEACE!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2003. 15:10 
Administrator

Child_Of_Bodom wrote:
Lala Anselmo wrote:
Child_Of_Bodom wrote:

Hej ljudi! Vidim da su se neki totalno uvreijedili mojim postom! Sad se smirite i prihvatite da ja ne volim maidene! Nikad nisam rekao da ne postujem ono sto je maiden uradio za metal uopste, nego samo da ih mrzim, jednostavno ih ne mogu slusat! Eh sad, da nije bilo maidena ne bi bilo dosta grupa koje ja danas slusam! Hej, uredu je sto govorite sta zelite o meni, samo molim vas ne *erete o tome da se ja ne razumijem u metal! Da se ne razuijem kako bih ga sviro? Ja sam basista, i za mene najbolji basista na svijetu je Steve Harris, znaci nije da mrzim sav maiden! Skontajte da sam samo iznosio svoje misljenje, a po mom skromnom misljenju Maiden nije toliko dobra grupa koliko vi tvrdite da jest! Izvinite svi koji ste se uvrijedili mojim postom, i hvala svima koji su skontali da sam samo iznosio svoje (doduse skromno) misljenje! PEACE!

Postujem!!! Jednostavno stvar ukusa, A O UKUSIMA NE VALJA RASPRAVLJATI. Je li tako??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 05. 2003. 23:18 

Sve je to stvar ukusa,tocno.
IMHO i neki bend sto je meni najgori ce mozda u svojoj karijeri imati neku dobru pjesmu koja ce mi se svidjeti,pa tako da ja u biti ne mrzim nijedan bend. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2003. 00:25 

A zbog čega da bilo ko mrzi neki bend,jedino mi dođe muka kad potrošim vrijeme da nabavim nešto što mi ispadne totalno smaranje :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2003. 00:28 

Mortification me je razocarao.Mislila sam da ce biti bolji. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 23:11 

Frost wrote:
sqo wrote:
Frost wrote:
Hehe :twisted: :twisted: gospodjica Erszbet Bathory..

Tko ti je ta? Jel to ona djevicanska krvnica? Buni me ime, vjerovatno joj je to krsno, hehe.

Ne,to joj je pravo ime.Elizabeth je u prevodu. :twisted:

Nije nego je JELISAVETA u prevodu.

Jebem vas nepismene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 01:01 

glupo mi je da neko mrzi neki bend......mislim ni iz dzepa ni u dzep al et........jednostavno ga nemoj slusat ni kupovat cd-ove......sto dzabe trosit vrijeme,energiju i zivce na nesto sto ti ne koristi kao sto je u ovom slucaju mrznja prema nekom bendu.....cisto sranje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 21:29 

ne volim bendove koji ne znaju kada trebaju prestati ili se u najgorem slucaju komercijaliziraju! ne mos ti sto godina bit na sceni i svirati cijelo vrijeme monotonu glazbu. mislim, svaki bend treba imati neki svoj prepoznatljivi stil, ali ga treba s vremena na vrijeme osvjezavat i uvodit nekakve promjene, jer kolko god volili neki bend to dopizdi nakon nekog vremena pogotovo ako nemaju vise nikakvih ideja za stvaranje zanimljive muzike( eto vidite sta se desilo metallici, sigurno bi ih ljudi danas vise cjenili da su se povukli kad je trebalo)! najvise cjenim stare bendove koji sa svojom muzikom nikada nisu dosadili ljudima i jos uvjek sokiraju ljude svojim mogucnostima i dan danas( judas, grave digger, mejdeni...).
jedino sto se u metalu treba zapravo kritizirat su nekakvi novi bendovi koji se predstavljaju kao metal a to nisu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 21:44 

joj, ljudi,dajte ba...ak se nekom nesvidja neki bend to je ok, al sad da se iskaljujes na njima...to nije ok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2005. 01:40 
Jedan lik je izjavio za Maidene da imaju sladak zvuk(htio je reci nešto u negativnom smislu)

Post subject:
PostPosted: 22. 05. 2005. 23:45 

1. Maideni su zakon
2. Onog idiota treba ubit
3. Nu metal je sranje
4. Metallica (nova) je sranje

Kraj

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 01:14 

nu metal nije metal...samo toliko

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2005. 03:24 
Administrator

ima metal bendova koje ne gotivim,al ih ne pljujem...svakom njegovo :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 05. 2005. 20:21 

Tako je!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 05. 2005. 23:51 

Lala Anselmo wrote:
Child_Of_Bodom wrote:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 05. 2005. 22:03 

Vidjet cemo kolko ce to dugo ostat ziv :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2005. 18:08 

najgluplje je kada neko sere po nečemu o čemu nema pojma..
npr. neko kaže da je black i death metal sranje, a ono nema pojma ni o 0.0001% tih bendova...
možda čuje neku stvar i odma zaključi da je to sranje i sere po tome...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]