[Eddie] wrote:
SOAD izda dva odlicna albuma i svi ih vole, obozavaju, zaklinju se njima. Nakon toga izdaju jedan malo slabiji album i odmah svi, do tada vjerni fanovi, pocnu da pljuju po njima i pocinju traziti zamjenu za SOAD.
zanimljivo mi je općenito sa SOAD. kad je izaÅ¡ao prvi album tam nekde oko 1996. je nastala zanimljiva situacija. meni se album dopao jer je unosio po meni neÅ¡to novo u scenu, a i Älanovi benda su mibili nekako cool. i sad sam ja pokuÅ¡ao susjede i ostale upoznati sa SOAD, pa neka presluÅ¡aju pa Å¡to bude bude... komentari su u 100 % sluÄajeva bili, to je sranje to niÅ¡ta ne vrijedi i sliÄno...
e sad, kad se pojavio drugi album 2000. i SOAD se poÄeo prikazivati masovno na emtiviju, svi ovi koji su prij pljuvali po njima su poÄeli skandirati System of A Down, System of A Down... ja u to vrijeme i nisam viÅ¡e previÅ¡e sluÅ¡aoo sistem, i pazi situaciju: pa kak ne sluÅ¡aÅ¡ sistem, oni su zakon, ti ne znaÅ¡ kaj propuÅ¡taÅ¡ i sliÄno. pa mislim. sluÅ¡al sam sistem dok su ovi mislili da uje najveće glazbeno ostvarenje imati doma cede od danijele ili valentine ili kaj ja znam koga...
da bi, kao što je navedeno, izdan bio malo slabiji album, i sad ko te jebe SOAD, idemo svi na thompsona... STOKA JEDNA!!!!!
ah kvragu, uvijek se raživÄanim dok poÄnem pisati o takvim stvarima. idem si sad pustiti nekaj metala da se smirim. pozdraf iz vinice...