Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 08. 2025. 01:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 12. 2006. 16:56 

SODOM wrote:
ja mrzim Iron maiden iz dna supka.ne podnosim ni (hvala hljebu vec su rahmetli) Limp bizkit, a maiden (svaka im cast) su mi odvratni do bola bolcatog.

rokni se pravo zbog toga...koliko ti je godina majke ti?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 12. 2006. 14:13 

nisam nista rekao protiv maidenovog i diamondovog kvaliteta...
ko kaze da su losi laze...
ali ih ipak ne slusam jer me deprimiraju i tacka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 12. 2006. 14:18 

definitivno najjace pitanje/argument "koliko ti je godina?"

maiden treba postovati pa onda tek sve ostalo......

licno meni je dickinson idol jos od proslog stoljeca :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 12. 2006. 15:39 

Pricam s tipom jednom. Nekada bio metalac, imao brdo albuma, isao redovno na koncerte. Vremenom presao na jazz. Kaze isao na koncert Maidena. Teska muzika veli, ali dozivio katarzu. Takve bendove uvijek vrijedi poslusati makar bio miljama daleko od tog svijeta. The point...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 12. 2006. 21:46 

o gospode - moja reakcija na dosadasnje postove i izvale glede diamonda i maidena.. odo sad sebi pustiti Spider´s Lullaby da me malo deprimira.. hahahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 01. 2007. 20:17 

joj ko mi kaze!!!!
pa avengeru koji kurac se ti javljas kad sam za sebe izjavljujes da nisi metalac, ne petljaj mi se u licno misljenje!!!!
seres sto ne slusam maiden i diamonda.
ja mislim da se iz samog toga vidi da ne slusam heavy.
svakom svoje, a sta je tvoje niko ne zna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 01. 2007. 00:04 

The Dark Lord wrote:
joj ko mi kaze!!!!
pa avengeru koji kurac se ti javljas kad sam za sebe izjavljujes da nisi metalac, ne petljaj mi se u licno misljenje!!!!

e jebem ti te klasifikacije,ne slusam heavy pa ni maiden...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 01. 2007. 00:54 

The Dark Lord wrote:
joj ko mi kaze!!!!

ja nisam metalac, ja sam ljubitelj muzike, koja se slucajno zove MetaL!!!
ne serem ti sto ne slusas maiden, ali izjaviti NE LEZE MI, ALI CIJENIM NJIHOV TRUD... pa bog te jebo, ljudi imaju albuma ko ti godina, i ti CIJENIS NJIHOV TRUD..???
opet postujem svacje misljenje, ali to su velicine koje su postavile standarde u metalu uopsteno, ako nisi znao heavy je najstariji pravac koji se razvio iz rocka i od toga je sve krenulo..
cudno da to nisi imao na umu, ti kao veliki metalac, a ja to znam kao covjek koji nema pojma o metalu i koji NIJE metalac...

slazem se sa ovim likom sto je rekao najjace pitanje/argument KOLIKO TI JE GODINA?ja i upravu si STA JE MOJE NIKO NE ZNA???
moje je sve, najvise HxC i tim sam ponosan i uvijek ce biti HC pride,zatim old school death i najjaci pravac na svijetu THRASH.... ma necu da se svadjam i raspravljam....
idi ba furaj se na Immortal, i govori da je Blizzard Beast najbolji album svih vremena... imas pravo na to...
Hails!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 01. 2007. 23:00 

kao mozes biti tolki tovar, ne kontam.
ako kazem da cijenim njihov trud podrazumijeva se da cijenim i njih i svakog clana pojedinacno ne vidim poentu navoditi neke stvari u postu koje svako zna a i nije im mjesto ovdje.
ajd goni se u pizdu materinu ako se hoces svadjat pisi mi privatno.
mozda nekim ljudima nije interesantno citati tvoje prepucavanje, a nema ni veze sa temom. a boli te kita sto ja slusam immortal.
sta ces sad? hos se zalit raji kako te diskriminiram???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 01. 2007. 23:03 

immortal je bez veze i ne cijenim njihov trud....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 01. 2007. 23:15 

hahahahahahah again...
joj jesi smijesan fakat, i ne znam ko je prvi poce s tovarenjem na offtopicu...
goni se i ti u pizdu materinu... :)
a ja cu poceti kukati kako me ti diskriminiras???
ma daj, ne bih da kupim tvoje furke pa da se pocnem jaditi i kukati drugima kako me niko ne voli :cry: :cry: :cry: :cry: ... nemam potrebe za tim..
uvijek se nade jedan intelektualac koji svojim nadasve interesantnim i originalnim izjavam sjebe,tj. otjera neku temu u kurac...
hails people !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 01. 2007. 00:01 

neznam ja ko je temu zatjero u kurac

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 01. 2007. 01:57 

Vi niste normalni.. poceli ste sa Vaderom, sad ste presli na Maiden, jos se poserite po Metallici i onda stvarno... :!: :!: :twisted:

Slusam black, al postujem jedne od tvoraca metala - Maiden.. ako se neslusaju, onda se barem moraju postovati!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 01. 2007. 04:38 

Da smanjim malo tenzije(?), evo sto sam procitao u jednom friskom intervjuu maidena:
“Posto nam je fakat dopizdilo stalno svirati iste stvari kamuflirane pod razlicitim imenima odlucili smo se na jedan aparentno drastican potez, ali sigurni smo da ce nas nasi fanovi razumijeti i podrzati, kao uvijek dosad. Naime u zadnjih par mjeseci intenzivno trazimo medu koji svira sve instrumente, vec smo obavili mnogobrojne audicije te suzili izbor na par primjeraka. Plan je da tog medu smjestimo ispod bine, nek’ se lomi, znoji, svira i pjeva, a mi cemo na bini furati play back i tako opstati u surovom svijetu metala jos dug niz godina. Inace bi bilo tesko, jer starost nemilosrdno kuca na vrata. Ovo bi ujedno trebala da bude i prekretnica u vodama metala, sigurni smo da ce nas slijediti mnogi bendovi poput Black Sabbatha, Motorheada, Deep Purple-a, Judas Priest-a itd., tako da cemo osnovati novi metal genre, takozvani bear metal.”
Mozete naci detaljnije informacije na http://www.hapametalnews.com .
Nemojte me sad odmah lincovati, malo se salim. Ja nisam nikad posebno gotivio mejdene, ali ljudi su institucija u metalu, kad su oni svirali metalcinu 99,9 % raje na ovom forumu nije bilo ni u testisima, zato osim malo zdrave zajebancije ne moze se nista lose reci o njima. Na bini su pravi profesionalci, spektakl zagarantovan od pocetka do kraja svirke. Jedino sto malo previse muzu fanove, svake godine izdaju pun kurac kompilacija, dvd-a, i kojekakvih “poslastica”, ali to nije do njih, vec do pohlepe izdavackih kuca. I naravno, imaju najruznijeg bubnjara na dunjaluku. Kaki je ruuuuzan. :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 01. 2007. 00:36 

...Nije da nije, ali ja ga ne gledam u facu nego u noge i ruke :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 01. 2007. 02:37 

Bogomilian wrote:
kome maiden ide na kurac,nek se goni u picku materinu...pa sta drugo,kad je toliko glup.

Tu se buraz apsolutno slazem s tobom.......to su ba kraljevi u svojoj klasi.......niko im ravan nije.....gdje god stignu pune mjesta :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 01. 2007. 05:42 

Kad se zadesim u kafani gdje dere džigera, tek onda shvatim kolko je metal dobar :? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 01. 2007. 15:57 

Burnt iN Effigy wrote:
jojj sam maideniii,, dajte ljudi aktivisite seee,,,, podtrazite bruku old skul bendova poput maidena,,,, da ne bude svaka tema usrana zbog maidena! ! ! !

e potrazite bruke old skul i necete ih naci.
samo mi reci,bogati,eto kad te molim,gdje si ih to nasla?????????????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 01. 2007. 18:28 

Iako ih obozavam cinjenica jeste da se vecina metala ovdje svelo na Metallicu i Maidene. A tek heavy sekcija...tamo su Maideni odavno jedini. Definitivno ima jos brdo predobrih bendova koji su djelovali 80-tih o kojima itekako vrijedi raspravljati i naci ih...Ako vec pricate o heavyju. Eh, sad skupljam snagu da pocnem otvarati teme... :lol: Ako bude kakvog odziva :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 01. 2007. 16:24 

Ne podnosim Dimmu Borgir...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 44  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]