Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 44  Next
Author Message
 Post subject: Re: bendovi koji su vam mrski
PostPosted: 04. 07. 2007. 21:14 
oštromlat wrote:
slayer je primjer precjenjenog benda(za ovakav zaključak nije potrebno bit glazbeni kritičar).
ti ili nisi normalan ili nisi normalan.izaberi.

PostPosted: 05. 07. 2007. 10:56 

nisam normalan(ipak slušam metal)pa me niko ne može uvjerit da je slayer tako dobar band kako svi metalci pričaju.

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2007. 11:24 
ako je slayer precijenjen a uz to jos i los bend onda je Nile neke vrsta punk rocka.

PostPosted: 05. 07. 2007. 12:02 

oštromlat wrote:
nisam normalan(ipak slušam metal)pa me niko ne može uvjerit da je slayer tako dobar band kako svi metalci pričaju.

:lol: :lol: :lol:
Obrisi sline i idi da se igras...

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2007. 12:52 

hm...slayer,precjenjen-neznam na temelju čega???na temelju 2 solidna albuma,jednog dosadnog(diabolius in musica),jednog pankerskog..i gomilu prejebenih izdanja-a ti isti system of a down su po meni precjenjeni koje sam gledo 1998 u zagrebu kao predgrupu tim istim slayerima-kolko su se promjenili u negativnom smislu uopče ne želim komentirati,žalosno je da su danas čak mnogo popularniji od slayera,iako su ih slayeri upravo ufurali u sav taj "biznis"...ok-maidene ne želim komentirat,dugo su na sceni,oni su za metal kaj za rock rolling stonesi-dakle -ili ih volimo,ili mrzimo-nema onoga između-ja pripadam ipak ovim drugima,iako ih cijenim kao dugogodišnju instituciju,ništa više

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2007. 17:02 
e pa te 1998 je system i bio bolji od slayera.kakvu li su samo bombu od albuma izdali.iste te godine slayer je stvarno izdao najgori album a i album prije njega nije bio bas nesto.ali prvih pet slayerovih albuma (nije los ni zadnji) su dovoljan razlog da slajser bude zasluzeno cijenjen i daleko ispred grupa koje ostromlat fali a to su lamb of allah i slicni...

PostPosted: 06. 07. 2007. 00:09 

SODOM wrote:
e pa te 1998 je system i bio bolji od slayera.kakvu li su samo bombu od albuma izdali.iste te godine slayer je stvarno izdao najgori album a i album prije njega nije bio bas nesto.ali prvih pet slayerovih albuma (nije los ni zadnji) su dovoljan razlog da slajser bude zasluzeno cijenjen i daleko ispred grupa koje ostromlat fali a to su lamb of allah i slicni...

kralju, ja čujem šta čujem a u slayera nikad ništa zanimljivo nisam čuo(dobro jedino raining blood naravno)za lamb of god mi nije jasno da netko može reći da nisu orginalni kad oni to jesu bogamu :? (mada ih nisam uključio ima bar pol godine)system je orginalniji od slayera i lamb of god-a zajedno a gle čuda ni njih ne slušam u velikoj količini :) (istina da su u živo šuga).jesi li me shvatio sad.ja ne hvalim neki band jednostavno zaključujem po onome što čujem.ali za nile-a mi ne možeš zamjeriti ako kažem da su orginalni ili... 8)

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 00:32 

Ja se divim tvojim roditeljima...

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 10:23 

ma nema tu puno priče-Sječam se kako su system of a down bili smiješni-glumili su vragove i trudili se da budu cool-to im jke tada i uspjelo,i naravno da se slažem da im je prvi album zaista bio dobar-No kad su slayer stali na scenu-Ljudi su doslovno ostali bez daha-samo sa njihovom pojavom-a tad je usljedio audio vizuelni napad-i slayeri kroz maglu drito u glavu počeli sa Mind Control-prejebena pjesma sa divine intervention iz 1994...Puno bandova koji uživaju dobar status među fanovima me razočaralo,ali bome ne i Slayer,ili Napalm Death koji su definiotivno opravdali svoje statuse jednih od največih bandova žanrova(thrash-speed..ovi drugi Grindcore-Death)...a system su od sebe napravili sličnu stazu kao npr green day u punku ili Korn u nu metalu-dakle puno se pogoršali,ako se mene pita.Eh da-za najdosadniji slayer album Diabolius in musica se slažem,no ne i za onaj ispred njega-Undisputed Attitude koji je uz Reign in blood najbrži Slayer album,sa totalno precizna 3 akorda,a većina stvari je nadmašila orginale ako se mene pita....no da idemo dalje o mrskim bandovima-što se tiče rocka,to su definitivno Eaglesi..a od hevya su mi smješni bandovi kao motley crue,Wasp i slični našminkani cirkusanti-no opet ne velim da nemaju svojih trenutaka kao i Iron Maiden

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 11:33 
ma dobro nisam mislio na te punk obrade vec na divine...al sve u svemu sleer je bog.ti si ostromlat trebo napisat da ti je sleer mrzak bend i to bi bilo to.al rec da su precijenjeni i takve stvari to ti je vec...

PostPosted: 06. 07. 2007. 13:07 

ma ajde stari meni forum i služi za zajebanciju.nećemo se ljutit oko slayera......koji je precjenjen bend :lol: moram napisat bez uvrede 8)

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 13:08 

Faust wrote:
Ja se divim tvojim roditeljima...

ja također :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 16:16 

Ma šta je slayer loš, ko je to pijan???

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 21:06 

slina wrote:
Ma šta je slayer loš, ko je to pijan???

nije loš nego precjenjen

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2007. 11:53 

Mrzim Canniball corpse i tako te metal bendove!
A za slayer!
Ne možeš reći da slayer ne valja!

Profile  

PostPosted: 09. 07. 2007. 16:48 

Pa i nije baš precjenjen. I ja sam mislija da je precjenjen dok ga nisam malo bolje posluša, tek sam onda shvatija koje je to thrash savršenstvo :D . Shvaćam ako ti se ne sviđa taj stil, al viruj mi nije precjenjen, samo jednom poslušaj neki njihov bolji album (a to su gotovo svi osim Diabolus In Musica) i proući lyricse i njihovu usklađenost, vidit ćeš da su bogovi ;) .

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2007. 22:53 

u nekolko navrata sam mislio pa ne može bit loš bend kad ga toliko ljudi voli ali dzaba.ja i dalje moram govorit protiv slayera i korna tek tako iz zabave. :D

Profile  

PostPosted: 17. 07. 2007. 16:12 

Da se ubacim... nije da Slayer nema kvaliteta i niposto se ni po cemu ne moze stavljati pored Korna, ali da ima puno boljeg thrasha ima vala... meni to nikako nije vrh tog zanra!

Profile  

PostPosted: 17. 07. 2007. 16:40 

Kao što rekoh, Slayer je najbolji bend ikad.

E sad, nikako, al nikako ne volim Vader.

Profile  

PostPosted: 17. 07. 2007. 17:39 

Kad upalim neki bend želim da se sjebem kao npr. kad sam prvi put upalio Necrophagista i sl. Nevolim slušat previše bendova jer puno više ima loših nego dobrih bendova. Slušam samo vrh(a upoznat sam sa puno bendova koje više nikad ne želim poslušat), a jebeni me prosječni i neorginalni bendovi ne zanimaju jer sviraju nešto što je već čuveno bezbroj puta i takvi brzo padaju u zaborav nakon jednog preslušavanja. Pravi bendovi trebaju ostavljati utisak. Zamisli da u playlistu ubaciš 100 death metal bendova ili nekog drugog pravca za koje se ne zna ko koga kopira i slušaš čitav dan, pa to je idiotizam. Izabereš fino samo najbolje iz najboljih žanrova pa slušaš 8) ali ne kažem da se sad svedeš na 5 bendova.
Kad bi nabrajao meni mrske bendove ne bi do jutra uspio

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 44  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]