Reunion !!

Ma bi ja rado,(iako nesviram vec 2 godine nikako, neda mi se !?) a mislim da bi i Sloba !! Bago koliko znam devera sa kompjuterima i neznam koliko je u muzici ovih dana Drazen tj. Srndac za uzu raju, pjevac koji je pjevao na HM festu u Sarajevu, vjerovatno bi i on bio za, ali fali nam najvazniji !! Eh , da je njega, mislim da bi prekid bio veoma mali i da bi sve drugacije bilo.... ko zna, mozda bi u ovome trenutku bili negdje na turneji... jebiga....
ps. ja sam oprobao da radim nesto sa Clanovima iz Gehenna, Enslaved (deatheri i viking blackeri) i Sea of Dreams (prog metal ) ovdje u Norveskoj (tu sam vec odavno ) ali , ljudi lijeni i najgori metalci koje sam ikada upoznao !!.... Theater of Tragedy je trebao jedno vrjeme gitaristu, jeste da nisu moj fazon, ali uzeli tipovi nakvog Norvezana, jedva dva tona zna, jebiga.... nisu bas ljubitelji " nas iz drugih zemalja" ... ma ko ih...
ps. insekt, poslao sam ti vec mail na staru adresu, ajde brata ti najdrazeg, snimi mi sve sto imas od tih Monolit koncerata na dvd, rekao si jednom da imas i ono iza doma m, kad sam samo ja svirao tamburu,Gule za bubnjem, Bago i Drazen(Srndac), to nisam gledao od 92-e i ako ikako moze u dva primjerka, jedan za Slobu, covjek nije gledao cak ni ono iz D.Mladih NIKAD !?!!! Pita me vec 10 godina kad cu mu snimit, a imam samo nakvu 5-u kopiju na kaseti !! ... a ovo za Rock Planet, ma nemam pojma odakle ovdje, trazio neke metal/rock sajtove iz BiH da pitam raju ima li iko ovaj snimak iz Sarajeva i to je to.....