Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 00:41

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 261 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2004. 22:22 

vjerujte mi, dugo sam ovdje, i ovi ortodoksni sve to smatraju "romaticnim sranjima".
bas me zanima ocel se jedan pronac u ovom :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2004. 22:40 

Symphony wrote:
I oni najzesci moraju nekad odmoriti mozak....pa i najminimalnije.A za to su najbolje balade.

za odmor se sluša Iced Earth (i eventualno Summoning) :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 08. 2004. 23:36 
Administrator

El Foxinho wrote:
Symphony wrote:
I oni najzesci moraju nekad odmoriti mozak....pa i najminimalnije.A za to su najbolje balade.

sto ne mogu ovih zajebanih death metalaca.. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2004. 16:20 

El Foxinho wrote:
za odmor se sluša Iced Earth :wink:

onda sam ja stalno na godisnjem :D

Rock, slazem se s tobom :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 08. 2004. 22:02 

Meni je Sonata ma skoro pa najbolji bend...
Naj albumi definitivno:Ecliptica,Silence..
A pjesme:Blank File,Replica,Last drop falls(prava stvar,sta pljujete po njoj??),shy, a Still Loving You je tisucu puta bolja od one od scorpionsa....
VIVA POWER METAL....
Sta ima za novi album,kad izlazi????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 08. 2004. 21:28 

rock wrote:
El Foxinho wrote:
Symphony wrote:

sto ne mogu ovih zajebanih death metalaca.. :?

Dugo vremena razmisljam da li ovo da napisem,ali eto onako bacicu karte na stol,ali cu prije zamoliti svu black i death metal populaciju da se ne osjeti uvrijedjenom zbog ovoga.Slucajno ili namjerno najvise sam u zivotu nailazila na pozere,a najveci broj njih je slusalo black i death metal.Necu sada zalaziti dublje koje grupe,uglavnom uvidjam da je ta vrsta metala najprivlacnija i najbolja podloga za one koji zele biti opaki i nista vise!Bolje receno,pogresno tumace neke stvari,pojma nemaju ko je bila Janis Joplin ili Jim Morrison,pa onda ko su bili Judas Priest....a slusaju black metal.Da nije bilo njih ti isti ne bi bi prismrdili black metal zvuku!!!!!!!!!Niko od takvih nece krenuti od Dream Theatra recimo,jer to nije dovoljno "nabijen" metal.I tu se gubi sva suptilnost metala i dolazi do cistog nabijanja zvuka,a to nije metal za mene!!!!I na kraju....znam hrpu starijih rockera i metalaca koji zive za tu vrstu muzike,citav zivot su u njoj i ne omalovazavaju cak Cecu recimo,zive svoj zivot,a ovdje na forumu black metal populacija(ili dio nje)govori kako se uz Iced Earth samo odmara i jos dio njih kojima nista sem blacka i deatha ne lezi,veci su metalci ako slusaju zesce stvari!!!!! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 08. 2004. 22:25 

jest kao i one stvari kako su nightwish samo "romaticna sranja".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2004. 00:02 

ma nije moguće da je to netko zapravo i provalio :lol:
šala šala, respect tarji :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2004. 18:53 

El Foxinho wrote:
ma nije moguće da je to netko zapravo i provalio :lol:
šala šala, respect tarji :wink:

nekome ko priznaje metal kao samo brzinu, zestoke vokale i ostalo, to i jeste romanticno sranje koje vecinom cure slusaju.al dobro...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 08. 2004. 21:51 

Slazem se sa Symphony!!!!! Svaka cast!!!
Mislim da bi svaki metalac trebao znati odakle metal glazba vuce korijene..jer bez njih ne bi imali ovo sad..
Znate onu voli svoje postuj tudje,tako da ne bi trebali pljuvati ili omalozavati druge grupe...jer svatko ima pravo da slusa sta zeli!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 08. 2004. 15:32 

Agonize_Lady wrote:
nekome ko priznaje metal kao samo brzinu, zestoke vokale i ostalo, to i jeste romanticno sranje koje vecinom cure slusaju.al dobro...

dobro receno
al Symphony je u svom postu odlicno opisala te "opake" blackere i deathere :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2004. 02:13 

symphony-kapu ti skidam i nek si progovorila javno o tome!!!potpuno se slazem s tobom!!!bez uvrede,svim blackerima i deatherima glavna je parola-sto jace,to bolje!!!ma dajte...lay low!sta fali pjesmama kao 'last drop falls?mozete govoriti da je to za 'nas cure',ali se varate....osim toga,da raja ne voli balade,metal bendovi ,svih vrsta ih ne bi,uostalom, ni pravili!!!hail power metal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2004. 14:57 

huuuuuuuh...uvijek ista prica...

"svim blackerima i deatherima glavna je parola-sto jace,to bolje!!!ma dajte...lay low!sta fali pjesmama kao 'last drop falls?"

Ovo je tipican primjer nepriznavanja tudjeg misljenja. Isto tako sto i ti ne kontas pjesme poput Fucked with a Knife, tako ostalim, razlicitim ljudima jednostavno ne sjeda balada i njeznost. Tako kako ti kazes, SVI oni koji slusaju black i death je jednostavno samo-opaka furka. Ma daj...lay low :P
To su najextremnije vrste metala, i vecina danasnje furke uopste nisu black i deah metalci. Naprotiv.

"I tu se gubi sva suptilnost metala i dolazi do cistog nabijanja zvuka,a to nije metal za mene!!!"

Vidis, ti ne vidis nista u tome, jednostavno ne sjeda ti to. Isto tako neko drugi ne vide nish u poweru.

"metal kao samo brzinu, zestoke vokale i ostalo"

hmmmmm....zavisi kako na to gledas. Jako mnogo bendova s "brzinom, zestokim vokalom i ostalim.." imaju onu dubinu (ono najbitnije) koju mozda neki recimo power bend nikad nece imati.

"...jer svatko ima pravo da slusa sta zeli!!!"

Upravo to i zelim reci.
A sto se tice tog pljuvanja i sha ja znam vec, tema je otvorena da bi se komentarisalo o grupi. Ne ocekujemo zar da sve kritike budu pozitivne?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2004. 17:28 

Black§Moon wrote:

"metal kao samo brzinu, zestoke vokale i ostalo"

hmmmmm....zavisi kako na to gledas. Jako mnogo bendova s "brzinom, zestokim vokalom i ostalim.." imaju onu dubinu (ono najbitnije) koju mozda neki recimo power bend nikad nece imati.

procitaj par tekstova sonate arctice pa ces vidjet njihovu dubinu i recimo tekstove dani filtha koji jesu dobri, ali su puno price oko nicega...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2004. 19:21 

Agonize_Lady wrote:
procitaj par tekstova sonate arctice pa ces vidjet njihovu dubinu i recimo tekstove dani filtha koji jesu dobri, ali su puno price oko nicega...

nisam ja govorila direktno za sonatu, cak ni direktno za sam power. Vec ta spika da su black i death samo nabrijana mjuza...sto nije tacno. Ima takvih grupa koji imaju dubljih tekstova nego neki power (sto ne znaci da power ne moze imati tu dubinu).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2004. 21:43 

OK, ja volim laganice i balade, slusam svakakvih sranja , al svejedno mi je sonata uglavnom nekako ljigava :D
Kad bolje razmislim, skoro sav power mi je nakako ljigav :D 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2004. 23:05 

AdVers wrote:
OK, ja volim laganice i balade, slusam svakakvih sranja , al svejedno mi je sonata uglavnom nekako ljigava :D

:lol: :lol: :lol:

je, uz to sto je ljigav, pravo je gay..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 08. 2004. 23:25 

Slusam nekoliko grupa power metala i pravo su mi dobre. dok sonatu nikako nemogu slusat. imam od njih par albuma al jebga kad ih nikako nemogu :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 08. 2004. 00:05 

AdVers wrote:
¸

Ljigava??? c c c :roll: :roll: :roll:
To za sranja nisi fulio

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 08. 2004. 00:17 

Black§Moon wrote:

nisam ja govorila direktno za sonatu, cak ni direktno za sam power. Vec ta spika da su black i death samo nabrijana mjuza...sto nije tacno. Ima takvih grupa koji imaju dubljih tekstova nego neki power (sto ne znaci da power ne moze imati tu dubinu).

ni ja nisam rekla kako nijedan nema dublje tesktove.zapravo, vecina death bandova ima nazvat cu ih socijalno sovijestene tekstove i ne boje se pozabaviti nekim mracnijim temama, obraditi neka pitanja, "protstovati" protiv necega.to je jako dobro.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 261 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]