Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 06:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 372 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 19:18 

nije ni prvi ni posljednji bend koji mijenja vokal...pogledaj maidene i sabbath.....
sto se "sokiranja" tice nije sok znalo se da ona radi i na solo karijeri tako da.... nista neobicno....bezze prasina

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 19:22 

Ima nekih kojima NW nije "neki" bend koji mijenja vokal. Ima nas koji volimo NW sa Tarjom, ne bilo kojim vokalom. I da, znali smo za solo karijeru ali ovo nismo očekivali (bar ja).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 19:23 

satans bride wrote:
nije ni prvi ni posljednji bend koji mijenja vokal...pogledaj maidene i sabbath.....
sto se "sokiranja" tice nije sok znalo se da ona radi i na solo karijeri tako da.... nista neobicno....bezze prasina

jep,ali oni su preoriginalni da bih nesto mijenjali.pogotovo tarju,ali jebiga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 20:31 

chuh za to prije pola sata...i iznenadih se..krivo mi je pravooo..nightwish nije nightwish bez tarje...ipak ona je dio njih...ne znam kako che bez nje...:((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 20:44 

FUKK YES! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 21:17 

Njeno ponasanje (ako je istina ovo) necu previse komentarisat samo mogu citirat Tuomasa koji je jednom rekao da ako nema Tarje nema ni NW-a prema tome...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 21:34 

Metal Conqueror wrote:
satans bride wrote:

jep,ali oni su preoriginalni da bih nesto mijenjali.pogotovo tarju,ali jebiga...

hmmmm....koju ti skolu ucis???bih u 3.licu....hmmmm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 21:35 

mistress....to nesto zamjeras maidenima i sabbathu?? "neki"bend.......hmmm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 21:43 

satans bride wrote:
mistress....to nesto zamjeras maidenima i sabbathu?? "neki"bend.......hmmm

Ne, nego zamjeram tvom "prvi i posljednji".
Maiden i Sabbath nisam ni spomenula. :?
Al nebitno, tvoje mišljenje je da je NW jedan od mnogih, očito. Meni je to sasvim svejedno...svako ima svoje mišljenje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 22:22 

satans bride wrote:
Metal Conqueror wrote:
satans bride wrote:

hmmmm....koju ti skolu ucis???bih u 3.licu....hmmmm

Kakvu crnu školu, očima on to nije vidio.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 22:56 

Mistress of Pain wrote:
Ma hoćemo samo što to neće imati veze sa metalom, ili bar sa onim što je NW radio...al fino morticia kaže, ako je to zaslužila (a izgleda da jest) onda ok. Al ipak, NW sa novim vokalom..pa dajte, smiješno....

Nimalo smijesno.. :) Bez uvrede fanovima al rekao sam to stoput i reci cu opet Nightwish bi bio puno bolji i meni drazi bend bez nje na vokalu.. svaka cast za vokalne sposobnosti, to i jest ono po cemu je ovaj bend bio specifican, al da neko bude talac njenom diva ponasanju, pogotovo jedan genijalni kompozitor tipa Holopainen koji je jedini, da, jedini koji ovaj bend drzi daleko iznad prosjeka bez obzira koliko visoku notu moze ova pogoditi.. e TO je vec smijesno.. ja pozdravljam ovo, kao da su me culi.. ionako je basist svakako daleko najjaci vokal Finske.. sto u konkurenciji Kotipelta i slicnih i nije toliko tesko..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 23:01 

osunneæen wrote:
FUKK YES! :D

Doom Till' Death :)

El Foxinho wrote:
buahahahaha :lol:

muahahhahaha
wuahahhahaha
zuaahahahhaha
xuajhahhahaha
quahhahahahah
duaahhahahahah
juahahahahhah
luhahahahah
kuahahahhahah

jesam uvijek govorio da je Tarja kurac...
joooooj, mozda i pochnem slushat Gejvish.... al' u kurcu

huahahhahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 23:03 

A eto archie, svako misli drugačije :D meni je ona draga uz nightwish, a kako će biti poslije ne znam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 10. 2005. 23:39 

Okej. Ionako je postala fat bitch. Nek nadju neku koja je komad, ona postala dosadna.. Ionako ih ne slusam..

btw. ovo je bilo strucno misljenje s glazbenog aspekta :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 02:28 

Jebiga... Reče mi Morticia večeras i nisam joj vjerovala. Pa mi dade da pročitam pismo. Pa još uvijek ne mogu vjerovat, ali sad neke druge stvari. Pohlepa, novac, folovi i ostalo... jbg, ode u qrac moj san da ću ih možda ipak negdje vidjeti.
Apropo samog Nightwisha, ja se slažem sa Mistress. NW nije NW bez nje, i mislim da su svi toga svjesni. E sad, koliko njen muž upravlja njome ili ne, nije na meni da sudim. Vrijeme će pokazati, valjda. Enivej, i ja negdje u podsvjesti mislim da će ona ostati. Nadam se, barem. Ima vokala, može se naći, ali Tarja je Tarja.
Å teta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 14:06 

Lena_Rose wrote:
Tarja je Tarja.

na Uzbekistanskom tarja = ovca... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 14:50 

Jučer ujutro sam pročitala pismo i nisam mogla vjerovati, al' na kraju kad skontam bilo je i za očekivati... Kad se već nije desilo prije neke 2-3 godine desilo se sada. NW neće biti isti bez nje, ali ako je zasluzila, onda i neka je dobila nogu. Žao mi je zbog NW kao benda ali neću se ubiti zbog toga!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 16:56 

Po meni Nightwish ne bi nikad bio Nightwish, ne bez Tarje, nego samo bez Tuomasa Holopainena, jer, sto rece Arch, "al da neko bude talac njenom diva ponasanju, pogotovo jedan genijalni kompozitor tipa Holopainen koji je jedini, da, jedini koji ovaj bend drzi daleko iznad prosjeka bez obzira koliko visoku notu moze ova pogoditi.. e TO je vec smijesno...". Tarjin glas jeste bio nesto sto je potpuno neobicno i novo za metal, ali van metala, van Nightwisha, njen glas je cisti prosjek, s obzirom da postoji jos milion zena koje imaju skolovan glas i koje mogu pjevati onako. Nightwish nije Tarjin glas, nego ono sto je Tuomas stvorio, kao i ostali clanovi benda, koji nisu nista manje karizmaticni i manje vrijedni.
Naravno da bih bila happy da je sve ostalo kako je bilo, ali kad je vec ovako, voljela bih iz sveg srca da NW nadje jednu novu, simpaticnu pjevacicu i nastavi dalje, a da se za Tarjino ime vise nikad ne cuje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 16:58 

iz svega ovoga sto procitah,mogu reci jednu stvar,da je tarja jako nezahvalno bice,izasla bi iz benda zbog solo karijere i tih pizdarija,umisljajuci sebi da ona mnogo vise vrijedi od ostalih,misleci da ce biti slusanija od nightwisha,da ce puniti dvorane kao nightwish,da ce dobiti vise para.Zaista ima ovakvih slucajevima medju velikim bendovima,ali recimo bruce dickinson pored maidena ima vrlo uspjesnu solo karijeru,boli ga kurac,na dvije strane nikom ne smeta,svi uzivaju.Ne vidim razloga zasto napusat bend,ostaviti ih na cjedilu,biti svjestan da je to nightwishu kraj,na kraju krajeva pokazati svoje pravo lice da sav rad nije bio iz duse i srca nego radi money money.mogu misliti kako je ostalim clanovima benda,posebno tuomasu koji ju je na kraju krajeva i doveo na pozornicu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 17:05 

eh ljudi moji,zao mi je shto sam neke od vas morala obavijestiti i pokvariti im izlazak ovom vijescu za tarju,al nije do mene.truth hurts...tarja je jako mocna pjevacica i NW nece biti to shto jeste bez nje,al imam vjeru da ti momci mogu napraviti hell good nest novo i bez nje. I mean,otidjite na tarjinu web stranicu,malo prosverajte okolo i uvidjet cete koliko se cura promijenila...ona kao zeli da pjeva obrade klasicnih kompozicija (konta da ce tako zaraditi vise love)...e pa ak fakat ode,dobro se prevarila,jer ko shto rece bathory-oni ce uspjeti bez nje,a ona bez njih...don't think so...volim je iz sveg srca i za njeno dobro se nadam da ce dobro promisliti o svemu---al ocigledno da joj je cijeli NW udario u glavu (mislim na slavu)...zao mi je zbog svega...i nadam se da ce sve biti ok,ak ona ipak ode,da cu slusati neki novi nw,al ipak da ce biti kvalitetan i bez nje...ipak je tuomas tuomas,hehehe,jel de bathory? :) ;) p.s. joj da hoce i ona napisati pismo pa da se prepucavaju,hahah

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 372 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]