Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 08. 2025. 10:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 372 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 17:08 

Tuomas jeste odlican tip i sve, ali mu je Tarja bila poput sestre i ovo sto se desilo moze imat dva efekta na njega tj. da ne nastave dalje (sto ne vjerujem) ili da dobijemo jos bolje pjesme od njih (jer on ionako pise na osnovu vlastite tuge, razocarenja itd) ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 17:12 

ja bih volio da Nightwish uzmu dobru pjevacicu i prestanu praviti ljigavu muziku...nego da joj malo muda zadaju... ono da ne zvuci kao eurovision pjesmica ili trala lala-la nego bas metal stvar... u posljednjih nekoliko godina iz Finske je izaslo mnogo tih pop-metal atrakcija od kojih mi je stvarno muka.

bumo vidli, ne :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 19:54 

jeste cudni...........trubite kako tarja pokusava solo karijeru da bi zaradila vise para.....ej zar je do para??sa NW je imala i slave i para preko glave....nije njoj do para nego do solo karijere i muzike koju zeli da stvara,obradjuje itd.kao sto je znano da oni na pocetku nisu htjeli svirati ono sto sviraju i da ona zeli nesto drugo.....doce neki drugi vokal i stop. ali po mom misljenju kad bend promijeni vokal onda nek mijenja i ime jer kad cujes bend u kojem su pjevala (primjera radi) 2 vokala, kako prepoznati? vokal pradstavlja bend i ako se mijenja vokal mijenja se i bend...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 20:08 

varga wrote:
jeste cudni...........trubite kako tarja pokusava solo karijeru da bi zaradila vise para.....ej zar je do para??sa NW je imala i slave i para preko glave....nije njoj do para nego do solo karijere i muzike koju zeli da stvara,obradjuje itd.kao sto je znano da oni na pocetku nisu htjeli svirati ono sto sviraju i da ona zeli nesto drugo.....doce neki drugi vokal i stop. ali po mom misljenju kad bend promijeni vokal onda nek mijenja i ime jer kad cujes bend u kojem su pjevala (primjera radi) 2 vokala, kako prepoznati? vokal pradstavlja bend i ako se mijenja vokal mijenja se i bend...

Pa i ne bih se složila s tobom.
U bendu uvijek postoji vođa i kad on ode bend se raspada. Vođa ne mora biti neuphodno vokal iako je to najćešće slučaj.
Ipak, u Nightwishu nije tako. Vođa tog benda je Toumas! I dok je on u NW postoji i NW, ukratko. Tarja je bila izuzetan i prepoznatljiv vokal. Vrijeme će pokazati je li zamjenjiva. Kako god, NW nastaviti bez nje, ostaje da vidimo hoće li biti bolji ili gori.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 20:13 

Death Angel wrote:
satans bride wrote:
Metal Conqueror wrote:
satans bride wrote:
nije ni prvi ni posljednji bend koji mijenja vokal...pogledaj maidene i sabbath.....
sto se "sokiranja" tice nije sok znalo se da ona radi i na solo karijeri tako da.... nista neobicno....bezze prasina

jep,ali oni su preoriginalni da bih nesto mijenjali.pogotovo tarju,ali jebiga...

hmmmm....koju ti skolu ucis???bih u 3.licu....hmmmm

Kakvu crnu školu, očima on to nije vidio.

hej,pa nije ti ovo offtopic,da me zajebavas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 22:18 

nightwish bez tarje ko metallica bez jamesa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 22:41 

PREKRASNO!!!

Vrlo sam sretan sto je ta Tarja izbacena iz Nightpiša iako ih ne slusam :lol: A nadam se i da necu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 22:50 

Kirka wrote:
varga wrote:

U bendu uvijek postoji vođa i kad on ode bend se raspada. Vođa ne mora biti neuphodno vokal iako je to najćešće slučaj.
Ipak, u Nightwishu nije tako. Vođa tog benda je Toumas! I dok je on u NW postoji i NW, ukratko. Tarja je bila izuzetan i prepoznatljiv vokal. Vrijeme će pokazati je li zamjenjiva. Kako god, NW nastaviti bez nje, ostaje da vidimo hoće li biti bolji ili gori.

hmmm....nisam rekla vodja nego predstavnik....sto znaci bend se prepoznaje po vokalu kad cujes glas a ne po klavijaturisti....drugo je slucaj carlosa santane koji je prepoznatljiv al on je prepoznatljiv kao i glas jer je bas specifican...i ti kad cujes nightwish prepoznas ga po tarjinom glasu a ne gitari itd...a kad se promijeni vokal onda kako nazvati to nightwishem??? tako da dva razlicita pojma su vođa i predstavnik.... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 22:50 

A ima vas stvarno simpatičnih...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 22:57 

varga wrote:
Kirka wrote:
varga wrote:

hmmm....nisam rekla vodja nego predstavnik....sto znaci bend se prepoznaje po vokalu kad cujes glas a ne po klavijaturisti....drugo je slucaj carlosa santane koji je prepoznatljiv al on je prepoznatljiv kao i glas jer je bas specifican...i ti kad cujes nightwish prepoznas ga po tarjinom glasu a ne gitari itd...a kad se promijeni vokal onda kako nazvati to nightwishem??? tako da dva razlicita pojma su vođa i predstavnik.... :wink:

Znam, al' opet... NW je prepoznatljiv i po muzici koja je specifična u odnosu na druge metal bendove. Nju pravi Toumas i ona će ostati. Ne potcijenjujem važnost Tarje za NW, ali mislim da mogu opstat i bez nje. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 23:11 

iskreno,davno jos u srednjoj skoli u trecem razredu,cuo sam prvi put nightwish,i fakat mi je i uvijek ce od njih ostat drag samo wishmaster album,nisam njihov neki obozavatelj,al ja zaista pojma nisam imao da je frontmen benda tuomas,da on sve pravi,dok mi to nije prije par dana xenia rekla.nightwish sam znao samo preko tarje i to je to,nightwish ne moze opstat bez tarje,koliko god tuomas bio glavni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2005. 23:24 

Slažem se dave, ali stvar je u tome da je Tarja u tom bendu samo davala glas. Nit je pisala nit je pravila kompozicije. A i sam Tuomas kaže da se nije pojavljivala ni na probama...al svejedno me interesuje kako će se NW izvući...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 01:25 

Ah ma.. smijem..? naravno da smijem.. fukk that bitch.. reprezentativna svakako, al ona note niti texta nije napisala tu, dok je s druge strane jedan od najsposobnijih tekstopisaca/kompozitora.. moze opstati bend, dapace sto se mene tice moze samo napredovati otkad su se nje rijesili.. uvijek sam tvrdio da bi bio triput bolji bend bez nje.. nego, poanta nije tu svejedno, poanta je koliko netko zeli cuti tu transformaciju, a prestati plakati za nekim high and mighty stuck up 'divama'..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 02:17 

Ex-NIGHTWISH frontwoman Tarja Turunen has commented on her former bandmates' decision to fire her

following the final show of their "Once" world tour, which took place on Friday, October 21 in Helsinki, Finland. Writing to the fan site Tarja Turunen Fan , Tarja said, "I don't have words to express my feelings at the moment. I am devastated. This thing happened in a way that I didn't have a slight chance to give my opinion about it. I got fired out of a band that represents the last nine years of my life and I am very sad about it. It has been very cruel the way the band handled this in public. This doesn't change the fact that we were doing amazing music together, but I will never forget the fact that they didn't give me the chance to say goodbye for the people as a NIGHTWISH singer.

"I love you and I really hope to see you soon in my concerts. Thank you very much for your kind words and support. I will never forget you".

NIGHTWISH recorded the final show of the "Once" world tour for an upcoming live release, appropriately titled "End of an Era". A NIGHTWISH book, which promises to reveal in greater detail the circumstances behind Tarja's departure, is scheduled to be published in May.

--------------------------------

NIGHTWISH mainman Tuomas Holopainen (keyboards) spoke to the Finnish News Agency (STT)

about the group's decision to fire their lead singer, Tarja Turunen, following the final show of their "Once" world tour, which took place on Friday, Oct. 21 at Helsinki's Hartwall arena.

Holopainen told STT that the "open letter" on the band's web site contained all the details about the split with Tarja that the band wanted to make public at this time.

"A NIGHTWISH book will be published in May. In it, the reasons for the split will be examined in more detail," Holopainen said.

He added that he and Turunen had not spoken since the letter was posted.

"I have not spoken with Tarja, but then again we have not spoken with each other for many years", he said.

"We all know that personal relationships are the most difficult thing in the world. All couples have their problems, and after all, there are five of us in this band".

Tuomas did not wish to comment on who the new singer might be.

Holopainen, who is responsible for most of the songwriting in NIGHTWISH, said in the group's open letter that Turunen had concentrated on business at the expense of music and friendship.

"To you, unfortunately, business, money and things that have nothing to do with those emotions have become much more important", the letter reads. "You feel that you have sacrificed yourself and your musical career for NIGHTWISH, rather than thinking what it has given to you.

"You have said yourself that you are merely a 'guest musician' in NIGHTWISH. Now that visit ends and we will continue NIGHTWISH with a new female vocalist".

Turunen has studied classical singing at the Sibelius Academy in Finland and at the Karsruhe University of Music in Germany.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 02:22 

Ne slusam Nightfish nit mi Tarja nije bas nesto. Al kaj onda ak su ju izbacili. Umisljenih glupaca koje su zavrsile operno pjevanje bar ima pun q. To bar ja znam najbolje. Lako najdu neku bolju od nje. Il u najgorem slucaju neku koja bu pjevala isto ko ona i kopirala njezin nacin. A lako ju brzo pretvoriti u metal bitch - pusti kosu ili stavi ekstenzije, pofarba na crno, bijeli puder, crna sminka, crveni ruz, gothic odjeca itd. Nikad mi nije Tarja predstavljala Nightfish, ona je meni vise ko gostujuci pjevac.

Mislim, bas me briga, ionak mi se ne svidjaju.Al ne vidim zakaj bi sad zbog nje prestali postojati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 02:34 

A i ona izgleda pravo iznenađena...like: "Jel tako? Ok onda, imam je i prećih stvari."
Ma neka je tam'...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 05:01 

steta zaista jer su super bend i Tarja je nekako bila po meni najveci predstavnik benda. i sad ovo....ne mogu vjerovat. valjda ce se vratit a do tada cemo vidjet kako ce je zamjenit mada mislim da ce bit tesko...za mene je bila kraljica i ostala.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 05:04 

Missy... malo izdaješ "svoj" bend, ne misliš li? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 09:29 

Black Ofca wrote:
Lako najdu neku bolju od nje.

Recimo James La Brie :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 10. 2005. 10:37 

jeretik wrote:
Black Ofca wrote:
Lako najdu neku bolju od nje.

Recimo James La Brie :lol:

haha..da,strasna zenska

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 372 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]