LongLiveRNR wrote:
ovako!!
Sto se tice DT,jednom rijecju legende.
htio sam da ovaj post posvetim James LaBrie-u!!
Naime,vjerovatno niko od vas nije nikad cuo za njegov raniji projekat Winter Rose!!! negdje oko osamdesetih. Kasnije je jedna engleska kuca ovaj rad studijski doradila,tj mastering i ti fazoni(1996) tako da je produkcija odlicna!
Eh.. to je stvar koju je uradio sa nekim likovima koji su do danas nepoznati,ali jebeno dobro sviraju. Zanr ovog projekta je hard rock! ima balada i zega! sto je najupadljivije na ovom albumu je James. Naime projekat se i zove Winter Rose - feat. James LaBrie!!
Kazem vam,jedan od najboljih snimljenih albuma ikad!i pravo mi je krivo sto se nema gdje kupit original,barem ja nisam nigdje mogao nac.Nego mi je jedan poznanik dao mp3 pa sam kasnije malo se raspitao i prosurfao po netu. Ne znam moze li se igdje skinuti,treba traziti po kazzi,guglu... ali ce vam se isplatit taj trud. Vjerujte mi!!
Toliko od mene. Cujemo se kad preslusate hitove poput Asylum City i My Time !!!
Pozdrav!
P.S. po meni je James napravio gresku u karijeri prelaskom u DT!!
da u bosni nemamo ni neta, ni stereo uredjaja a kamoli neceg drugog za mp3 reprodukciju

uvjeren sam da je situacija kod vas u grazu osjetno bolja
em brate lupetas em vrijedjas inteligenciju svih koji su postali na ovoj temi. i koja je tvoja potreba registracije na forumu stvarno mi nije jasno?