Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 31. 08. 2025. 22:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: ZaÅ¡to nemamo thrash metal bend?
PostPosted: 05. 07. 2008. 17:12 

u tom i jest stvar, kod nas se ne moze "prodat". a jebiga dave ispade dobar primjer za ono sto sam pricao, ako moze imat sta oce samo od ugovora s deanom i ostalim... nebitno sad jel on supak i to.
od panka iskreno volim samo misfitse, pistolse i ramonse.

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2008. 17:14 

Axegrinder wrote:
gle, men je uspjeh kad mi jučer došao lik i rekao jebote ježio sam se dok ste svirali, a nit ima veze s pankom, nit mi radimo više od 5 probi godišnje, nit smo neki muzičari. sad ak je nekom uspjeh svirati u šta ja znam bugojnu i da ti 5 ljudi čestita možeš uspjeti u bosni. ak milsiš turneje derat tur busom stvarno nemoj ni pomišljati o trešu ili metalu opčenito, bolje igraj loto, imaš veče šanse:).

opet kazem, ne pricam o tome, i meni je uspjeh kad proba prodje super, hoce srce na oci na mi izleti od zadovoljstva. al ne mozes zivjet od toga. ne pomisljam ja ni na kakve turneje, samo spominjem.

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2008. 17:35 
ma nije ovo ni offtopic,aa

PostPosted: 13. 07. 2008. 03:13 

Meni kao zakletom old skul thrasheru je stvarno zao da mi uBosni nemamo ni jedan thrash band...ne znam sto je Tuzla izvor death metala (sto nije lose) al zar nemamo tako frisku istoriju da bi mogli imati na stotine thrash bendova barem sto se lirike tice (skorija proslost , socijalni polozaj drustva , politika)....Bosanski bendovi imaju toliko toga reci o trenutnom stanju u drzavi ko ni jedna zemlja na svjetu u ovom trenutku (osim mozda Amerike).....neki kazu ne mozes uspjet ako ne zivis u Americi il ne pjevas na engleskom....nije tacno.....ja sam toliko podjelio cd-ova od Agonize i Toxic u Americi i nisam do sad cuo ni jednu negastivnu kritiku....sto znaci da sviramo kvalitetan metal iako smo iz relativno male metal zemlje....e sad sto je Bosna death metal fenomen ja za to nemam blage...i ne kontam sto nemamo thrash il heavy bendove osim sto imamo Emira koji na neki nacin promovise nasu zemlju (njegov cd kome god sam dao od Amera su odusevljeni i podigo sam im interesovanje za nasu zemlju i nasu metal scenu)

Profile  

PostPosted: 13. 07. 2008. 13:12 

"akobogda docekace nasi unuci" jel, il "ma dobro je kako moze bit, ima i gore"... mojne toga :)

Profile  

PostPosted: 13. 07. 2008. 13:40 

vidis da sam odlucio da te provociram danas ba, djaba ti je :lol:

p.s. znam ba, i ja sam o tom gore pisao kilometarske....

Profile  

PostPosted: 14. 07. 2008. 01:43 

Morgoth1 wrote:
Meni kao zakletom old skul thrasheru je stvarno zao da mi uBosni nemamo ni jedan thrash band...ne znam sto je Tuzla izvor death metala (sto nije lose) al zar nemamo tako frisku istoriju da bi mogli imati na stotine thrash bendova barem sto se lirike tice (skorija proslost , socijalni polozaj drustva , politika)....Bosanski bendovi imaju toliko toga reci o trenutnom stanju u drzavi ko ni jedna zemlja na svjetu u ovom trenutku (osim mozda Amerike).....neki kazu ne mozes uspjet ako ne zivis u Americi il ne pjevas na engleskom....nije tacno.....ja sam toliko podjelio cd-ova od Agonize i Toxic u Americi i nisam do sad cuo ni jednu negastivnu kritiku....sto znaci da sviramo kvalitetan metal iako smo iz relativno male metal zemlje....e sad sto je Bosna death metal fenomen ja za to nemam blage...i ne kontam sto nemamo thrash il heavy bendove osim sto imamo Emira koji na neki nacin promovise nasu zemlju (njegov cd kome god sam dao od Amera su odusevljeni i podigo sam im interesovanje za nasu zemlju i nasu metal scenu)

Imamo mi sta reci ali nema USLOVA niti neko ima namjeru da ih i minimalno pruzi...

Profile  

PostPosted: 14. 07. 2008. 19:15 

nisu samo ni uslovi, mislim jeste ali i mi smo takvi. jednostavno je tako :-)

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2008. 23:29 

perishment

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2008. 23:41 
Moderator

heh nesretnici sta se koji kurac zalite, instrumente u ruke i podignite scenu...lako je filozofirati

Profile  

PostPosted: 16. 07. 2008. 23:50 
NecrodaemoN wrote:
heh nesretnici sta se koji kurac zalite, instrumente u ruke i podignite scenu...lako je filozofirati

ma u tisini se sprema jedan thrash uradak...al otom potom ;-)

PostPosted: 16. 07. 2008. 23:56 
Burnt iN Effigy wrote:
Degenek :lol:

ma nikako mi se nece dat preslusat taj njihov nadolazeci album samo radi cinjenice sto je to projekat onih interfectorovaca...jbg takav sam,ubijte me ak hocete

PostPosted: 24. 07. 2008. 11:42 

Jebeno je žalosno što današnje klince zaboli za trash,to je za njih staro i glupo,došlo je doba usranog nu metala i još raznih govana,jer ljudi jednostavno ne shvaćaju kakav šmek ima ta old school produkcija,dobra stara vremena kad se rokalo sa gitarom,a ne sa simfonijskim orkestrima,sintisajzerima,pičkama materinama...Perishment bih pohvalio,ali oni zasad samo obrade sviraju,ali imaju jednu svoju stvar pa je se za nadat da će biti nešto od toga.

Profile  

PostPosted: 24. 07. 2008. 12:18 

zaboli ih za smece :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 27. 07. 2008. 18:55 

fkt jarane Space Eater, jebanje majke.

Profile  

PostPosted: 02. 08. 2008. 11:00 

"" Ah, lijepi anthrax... ""

ma .. te on >.> oni nisu thrash oni su gay

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 76 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]