Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 31. 08. 2025. 18:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 223 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Exodus
PostPosted: 18. 09. 2008. 18:25 
Moderator

ma ne napisali su totalno glup text, ovo moze biti asmo mrznja prema islamu ili totalno neznanje..kako god pokazali su da su debili

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 18:50 

Burnt iN Effigy wrote:
Exodus picke, da ih hoce Allah kaznit da svi izginu :D

Podrzavam bombase samoubice, zamisli da su svi u drzavi takvi, bio bi raj na zemlji. Opravdani postupci, kada ti neko dodje u kucu, diktira ti nacin zivota, zavadi drzavu, ne preostaje nista drugo nego da ih raznosis, majku im jebemm americku. Bombe i raznijeti, trebali smo davno na Drinu postaviti 1000 bombasa, pa pobit sve picke s istocne strane :D

to ce se u BIH za par godina poceti desavati vjerujmi nece biti bas samouobije ali hoce doci do terorizma, samo ne od strane muslimana,

Last edited by Azrael661 on 18. 09. 2008. 18:59, edited 2 times in total.

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 18:51 

"Follow us blindly or die like a dog
Blood mixed with sand for this holy war
Your saviors a killer, you die for Allah
You are all children of a worthless god"

Ko me zna zna da nisam nikakav vjernik al ovo fakat nije uredu, prvo, likovi su Amerikenjci, znači nemaju pravo da seru jer nemaju pojma o čemu seru, isti je slučaj i sa The Monolith Deathcult, jebeni gayevi Holanđani ufatili srat protiv muslimana, a nemaju pojma, nikad muslimana u životu nisu vidjeli, šteta dobrog death metala koji prže :( Bogamber ima pravo da podjebava jer žive s tim 24/7, isto tako jedan Dimmu Borgir ima pravo da sere po kršćanstvu jer su u Norveškoj okruženi kršćanstvom.
SODOM buraz ako ti smeta pljuvanje po kršćanstvu slobodno se izjasni, ja ću te podržat.

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 18:52 
Moderator

sta to treba da znaci?

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 19:00 
ma zaboli me i za krscanstvo i za islam...nek pjeva i o leptirovima sam nek prave dobru mjuzu....

al inace imam jedan thrash projekat gdje su nam textovi totalno anti vehabijski i parodija na islam...uskoro ce i demo al sad me strah i objavit :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 18. 09. 2008. 19:03 
Moderator

a vidi aj moderator ovdje, ajd dosta offtopica :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 19:12 

Azrael661 wrote:
Burnt iN Effigy wrote:

Podrzavam bombase samoubice, zamisli da su svi u drzavi takvi, bio bi raj na zemlji. Opravdani postupci, kada ti neko dodje u kucu, diktira ti nacin zivota, zavadi drzavu, ne preostaje nista drugo nego da ih raznosis, majku im jebemm americku. Bombe i raznijeti, trebali smo davno na Drinu postaviti 1000 bombasa, pa pobit sve picke s istocne strane :D

to ce se u BIH za par godina poceti desavati vjerujmi nece biti bas samouobije ali hoce doci do terorizma, samo ne od strane muslimana,

Intresting :D Explain more :D

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 19:28 

Conspiracy wrote:
Azrael661 wrote:
Burnt iN Effigy wrote:

Intresting :D Explain more :D

pa kad se neki narod u nekoj državi svede na manjinu i oduzme im se jos pravo glasa, a taj narod hoce da bude punopravan ili u nekim slucajevima hoce vlastitu državu onda je jedina solucija teroristicka(separatisticka) organizacija tj nasilje kao npr. sto su ETA u Španjolskoj i IRA u Irskoj i mnoge druge

:D :D

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 19:49 

Azrael661 wrote:
Conspiracy wrote:
Azrael661 wrote:

pa kad se neki narod u nekoj državi svede na manjinu i oduzme im se jos pravo glasa, a taj narod hoce da bude punopravan ili u nekim slucajevima hoce vlastitu državu onda je jedina solucija teroristicka(separatisticka) organizacija tj nasilje kao npr. sto su ETA u Španjolskoj i IRA u Irskoj i mnoge druge

:D :D

Hvala : )

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 19:54 

Burnt iN Effigy wrote:
Sta ce Hrvati u Bih :lol: Imaju svoju drzavu, cuj hoce na drzavu na prstoru BiH, more al u kurcu :)

ako krene kako krene nece imati ni tu državu, i onda nastaje belaj

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 20:14 
daj Necrodemone brisi ovih zadnjih par gluposti bogati...opet ovaj burnt zakuhava..

PostPosted: 18. 09. 2008. 21:23 

:| :) :D :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 09. 2008. 22:27 

Vezano uz ovu raspravu o Exodusovoj tematici...

Ja kontam da, recimo, svi mozemo biti muslimani u smislu islamskog ucenja kako ga ja shvacam... Ako smo to, ne ubijamo ni sebe ni druge...

Drugo, potpuno je ok. da se pojavi revolt zato sto marketing radi na trik da su samo muslimani..., sta teroristi? Ali, svi smo spremni da je to marketing, pa kaze,

muzika, religija, muzika, religija, muzika, religija

Metal je takav. Cilj je ocigledan. Dosla na red na Zapadu--------, iscrpi, prodaj.

Metal je muzika koja se slusa van ideoloske orijentacije jer se slusaju gitare... jebena gitarska muzika. U suprotnom, ne bih slusala, odokativno, pola.

Ovakve price se pricaju uzivo. Exodus samo oslikavaju problem, on postoji, oni rekli, zna se. To je provokacija, a o tome se, po meni, mnogo kvalitetnije sere na nekim drugim, nemuzickim forumima, a jos bolje uzivo.

Profile  

PostPosted: 19. 09. 2008. 00:51 

~°~ wrote:
Metal je muzika koja se slusa van ideoloske orijentacije jer se slusaju gitare... jebena gitarska muzika. U suprotnom, ne bih slusala, odokativno, pola.

Ma ni muzika im vala nije nešt :lol: dosadni su brate, bar meni :lol:

Profile  

PostPosted: 19. 09. 2008. 00:56 
Moderator

meni je inace ovaj zadnji album bezze nest, samo bonded i tempo onako

Profile  

PostPosted: 19. 09. 2008. 01:57 

SODOM wrote:
NecrodaemoN wrote:
koja glupost

uopste nije glupost...pa ko su ovi sto se raznose??? "bombasi samoubice", sve jebeni muslimani...

milioni i milioni textova protiv krscanstva i nikom nista a jedna pjesma protiv islama i odmah svi ovdje dignu noseve do boga...

a i pjesma je definitivno najjaca na albumu....

de pathologist ponovi im taj lijepi stih jos koji put :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SODOME jarane jesul IRA i ETA isto "jebeni muslimani" !?
a sto se tice textova protiv krscanstav ne znam da je i jedan Muslimanski/Islamski bend (kako god hoces) ikad napiso neke od tih textova , sami ih krscani pisu iz "ljubavi" prema krscanstu
Zipa sad...ja gledo Exodus na ovoj zadnjoj turneji i kad je Rob najavljivo Children pjesmu znas sta je reko!?
THIS SONG IS ABOUT FUCKIN MUSLIMS
I znas kako sam se ja ko Musliman osjeco medju 500 dusa (sa mnom je bilo nekoliko amera prijatelje koji su me gledali zabezeknuto)...htjeo sam skociti na binu i opucat ga po sred one ruzne njuske
A tebi jarane ako smeta suzivot s Bosanskim Muslimanima imas gdje da ides jbg...MI nemamo
Sad sto se tice Exodusa sto vise slusam ovaj album sve vise mi se muzicki svidja...sole odvaljuju sto pokazuje da je Holt vrhunski gitarista i uzivo prase u 16

Profile  

PostPosted: 19. 09. 2008. 02:11 
Moderator

Morgoth1 wrote:
SODOM wrote:
NecrodaemoN wrote:
koja glupost

uopste nije glupost...pa ko su ovi sto se raznose??? "bombasi samoubice", sve jebeni muslimani...

milioni i milioni textova protiv krscanstva i nikom nista a jedna pjesma protiv islama i odmah svi ovdje dignu noseve do boga...

a i pjesma je definitivno najjaca na albumu....

de pathologist ponovi im taj lijepi stih jos koji put :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SODOME jarane jesul IRA i ETA isto "jebeni muslimani" !?
a sto se tice textova protiv krscanstav ne znam da je i jedan Muslimanski/Islamski bend (kako god hoces) ikad napiso neke od tih textova , sami ih krscani pisu iz "ljubavi" prema krscanstu
Zipa sad...ja gledo Exodus na ovoj zadnjoj turneji i kad je Rob najavljivo Children pjesmu znas sta je reko!?
THIS SONG IS ABOUT FUCKIN MUSLIMS
I znas kako sam se ja ko Musliman osjeco medju 500 dusa (sa mnom je bilo nekoliko amera prijatelje koji su me gledali zabezeknuto)...htjeo sam skociti na binu i opucat ga po sred one ruzne njuske
A tebi jarane ako smeta suzivot s Bosanskim Muslimanima imas gdje da ides jbg...MI nemamo
Sad sto se tice Exodusa sto vise slusam ovaj album sve vise mi se muzicki svidja...sole odvaljuju sto pokazuje da je Holt vrhunski gitarista i uzivo prase u 16

Jarane ba sta ti pametujes likovima koje ne poznajes?! Te Bosne i tih muslimana nisi vidio godinama (ako ikada), branis je iz fakin dijaspore, ne znas kako je u toj Bosni - sve sto imas od nje su ti mjesto rodjenja i price staraca, zato mojne nama te price prosipat o lafo-patriotizmu. Brani svoje ako vec hoces - al ne ljudima koji neke stvari prozivljavaju svakodnevno i znaju bolje od tebe.
Nabijem ja tebi na kurac i muslimane, a i sve ostale, manite se vjerskih rasprava!
Ovo je METAL forum! Sve vam je jasno... ;-)

Profile  

PostPosted: 19. 09. 2008. 02:18 
Moderator

andrej, covjek je u pravu, makar nije ovdje, ..."THIS IS ABOUT FUCKIN MUSLIMS"??? ma jebem ja njemu mater ovim muslimanskim kurcem i citavo porodicno stablo...

ajd sad svaki iduci komentar vezan za muslimane, ili nest na taj fazon, brisem, over and out 8)

otvorite temu exodus vs. islam, ovo je vec otislo u neke licne rasprave... ;-)

Profile  

PostPosted: 25. 10. 2008. 14:54 

evo link za Let There Be Blood

http://rs118.rapidshare.com/files/15725 ... .t.b.b.rar

Profile  

PostPosted: 25. 10. 2008. 15:32 

http://www.metalreview.com/Reviews/4729 ... Blood.aspx

a majke ti sto ga ovi nahvalise :mrgreen: zakucali ga

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 223 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]