Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 31. 08. 2025. 22:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: After golden years . . .
PostPosted: 19. 08. 2008. 01:33 
Moderator

Hahha vidi fakat... :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 19. 08. 2008. 10:27 
Addi wrote:
haha beton, samo koji je kurac s majicom bubnjara, ko da slika ide i preko golog stomaka? il me oci jebu :mrgreen:

valjda je neki privjesak :?

PostPosted: 21. 08. 2008. 01:02 

SODOM wrote:
Addi wrote:
haha beton, samo koji je kurac s majicom bubnjara, ko da slika ide i preko golog stomaka? il me oci jebu :mrgreen:

valjda je neki privjesak :?

aaa brao brao, ko akreditacija neka bijela samo se stopila sa slikom... ma ti si nase oko sokolovo, jedini nisi corav ovdje.... amere i ti si me razocaro, tako mlad a tako corav :razz: :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 22:59 

Overkill-Killing Kind
Savršenstvo od albuma,po meni bolji od Reign In Blooda(jebiga,moj ukus,pljujte me slobodno),jednostavno mogu ga poslušati 10000 puta i opet ću se osjećati stvarno gotivno,kao neki dašak nostalgije da me pukne kad poslušam ovu thrash jebačinu.I da,Bobby Blitz je Bog.Nema sumnje.

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2008. 03:22 

Jos da je vama bilo uzivat (zivjeti) u 80im bez interneta kad je bilo imati Metalhammer u rukama svetinja...sad su svi jebeni kriticari i poznavaoci svega true and not true.....isto napaljeni tinejdzeri zvucite i svi ce te promjeniti misljenja s godinama...jebo vas true metal....slusajte sta vam odgovara i ne pratite trendove il ko vam sta kaze od ovih KRITICARA iliti POZNAVAOCA metala ovde....oni ce i Maidenu u zlatnim godinama naci dlaku u jajetu jebote

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2008. 10:01 
Morgoth1 wrote:
Jos da je vama bilo uzivat (zivjeti) u 80im bez interneta kad je bilo imati Metalhammer u rukama svetinja...sad su svi jebeni kriticari i poznavaoci svega true and not true.....isto napaljeni tinejdzeri zvucite i svi ce te promjeniti misljenja s godinama...jebo vas true metal....slusajte sta vam odgovara i ne pratite trendove il ko vam sta kaze od ovih KRITICARA iliti POZNAVAOCA metala ovde....oni ce i Maidenu u zlatnim godinama naci dlaku u jajetu jebote

bravo ;-)
moze se slusat milion nepoznatih true bendova al kad pustis jednu metallicu...dzaba im sve...

PostPosted: 23. 09. 2008. 04:46 

Burnt iN Effigy wrote:
Ne mijenjam misljenja oko Massacrinog Sick albuma, jebiga najslabija je karika, ali jebote nesto posebno slusam ovih dana, i ono je jedan od najboljih thrash albuma u 90-tim. Nije cisti, klasicni thrash, ima nekog neoclassical/groove prizvuka, ali sa mudima, bolju produkciju nisam u zivotu cuo.

Na ovom albumu se mogu naci najbolji riffovi od propasti njemacke skole poslije 90, casna rijec :)

MASSACRA ! ! ! ! ! ! !

Ja konto ti volis primitivnu produkciju :mrgreen:
Al se slazem s tobom sto se tice Sick albuma ono gotivim ga pravo ist ko sto je i Endorama prejeban album (nikakve veze sa thrashom) samo da nije izdat ko Kreatorov album ....cak je i Godsmack pokupio pola pjesme sa Sick albuma na 2:30 minuti od Twisted Mind , godsmack je pokupio taj riff na Bad Religion pjesmi cini mi se

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2008. 07:26 

Sve poslije Signs of the decline je smijesno...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]