Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 07. 2025. 05:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 66  Next
Author Message
 Post subject: Re: Metallica - New Album pt. II
PostPosted: 20. 09. 2008. 11:29 
Pathologist wrote:
stari serator wrote:
grejt, endzoj. ja mrzim metaliku od malih nogu. morali bi jebeni andr a fjunral mun dva napravit da mi se sad svide ;)

Ili možda transilvenijen hangr 2 :D

sva sreca pa ne prave takvo smece...sorry al izazvali ste...

PostPosted: 20. 09. 2008. 12:52 

lastdayonearth wrote:
Ma nema puno price...album je cista desetka.

cuj nema puno price.. 40 strana teme :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 15:01 

Elektron wrote:
Pa dobro sad da je 10, nije :) al od mene evo jaka osmica..mozda dodje i do 8,5 :P

Iskreno nisam ocekivo nesto posebno do zadnjih par sedmica pred izlazak albuma kad su poceli izlazit oni singlovi, al sam se potajno nado...opet :) i na kraju ispade sasvim solidan album, ne prestajem ga slusati vec danima, doslo je dotle da sam ga cak uzeo i na originalu...a to posle blacka nije zasluzio ni jedan drugi album metallice :)

I da, sto se tice ovih ocjena...tu samo and justice i kill'em all mogu dobit cistu 10tku od mene :twisted:

Gdje si nabavio orginal?

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 21:39 
Moderator

SODOM wrote:
Suska se o dolasku Metalike u Pulu :D :D

Ne šuška se nego zaista treba da dođu 2009. u Hrvatsku.

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 22:31 

SODOM wrote:
Pathologist wrote:
stari serator wrote:
grejt, endzoj. ja mrzim metaliku od malih nogu. morali bi jebeni andr a fjunral mun dva napravit da mi se sad svide ;)

Ili možda transilvenijen hangr 2 :D

sva sreca pa ne prave takvo smece...sorry al izazvali ste...

...
Sudeci po tvojim dubokoumnim postovima , i overall appearance-u tvog profila.
Mislim da si bas ti adekvatan kadar da ocjenjujes takve stvari..

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:09 
ajd ba Blashyrkhu bjezi u snjezne planine...jebo te blek metal...stid me sto to uopce nosi naziv metal...

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:18 

Sodome, primiri se, nemoj da te opalim za tu opasku :mrgreen: , mozes ti to bolje od putnika iz Snijeznih planina, hihihihi

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 00:37 

Definitivno All Nightmare Long najbolja pjesma, pa vi svirajte u frulice, hihihihi

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 15:05 

SODOM wrote:
ajd ba Blashyrkhu bjezi u snjezne planine...jebo te blek metal...stid me sto to uopce nosi naziv metal...

Haha..
Vidim,opet dokazujes svoj smisao za konstruktivne odgovore, da si mozda sekundu razmislio prije nego sto si napisao to,mozda bi iz ovoga mogla nastati neka normalna rasprava.Ali puno je od mene ocekivati takve stvari od tebe.
Enivej,i meni ponekad bude zao sto se to naziva METALOM a pogotovo mi bude zao kada me neko samim tim nazove Metalcem i stavi me u kos sa takvim individuama kao sto si ti.
Vidis , ja jednostavno nisam mogao presutiti to sto si rekao gore jer pricas o stvarima koje svakako ne razumijes.
A recimo sad druge strane meni se nikako ne svidja novi album Metallice,ali vrati se sve ove strane unazad i reci mi jesam ja gdje popljuvao album ili bend?
Nisam jer ja vjerovatno razumijem razlike izmedu ljudi koji jednostavno preferiraju neku odredenu vrstu muzike,i ne nikako nisam jedan od onih koji bi kroz maloumne stereoptipe osudivali tu istu osobu kao sto si ti upravio uradio.Ali eto , ti i dalje u svom selu izigravaj Metalca i intelektualnu elitu , a ja odo u snjezne planine.Sigurno mi je pametnije nego sto sam izgubio 5 minuta zivota da tebi napisem reply.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 18:14 

prava metallica kakvu znamo od prije....tj do Black-a;)
Odlican album,instrumental cista 11! ;-)

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 18:31 

jao scene. Prijatelj i ja na kavi u BL i ono mi taman da idemo dalje kad dolayi cigo i baca spiku:
cigo: Momci vidim nes vi ono rokerrri.
Mi:da, sto.
cigo:Pa znate za novi album metalike, eto vidite ja imam oridzjinala ako hocete...
Cigo vadi iy torbe 5 losih kopija album i kaze 10 maraka...

joj crne zemlje.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 22:48 

aaahahahaha dooobaaarrr :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 00:09 
Blashyrkh wrote:
SODOM wrote:

Haha..
Vidim,opet dokazujes svoj smisao za konstruktivne odgovore, da si mozda sekundu razmislio prije nego sto si napisao to,mozda bi iz ovoga mogla nastati neka normalna rasprava.Ali puno je od mene ocekivati takve stvari od tebe.
Enivej,i meni ponekad bude zao sto se to naziva METALOM a pogotovo mi bude zao kada me neko samim tim nazove Metalcem i stavi me u kos sa takvim individuama kao sto si ti.
Vidis , ja jednostavno nisam mogao presutiti to sto si rekao gore jer pricas o stvarima koje svakako ne razumijes.
A recimo sad druge strane meni se nikako ne svidja novi album Metallice,ali vrati se sve ove strane unazad i reci mi jesam ja gdje popljuvao album ili bend?
Nisam jer ja vjerovatno razumijem razlike izmedu ljudi koji jednostavno preferiraju neku odredenu vrstu muzike,i ne nikako nisam jedan od onih koji bi kroz maloumne stereoptipe osudivali tu istu osobu kao sto si ti upravio uradio.Ali eto , ti i dalje u svom selu izigravaj Metalca i intelektualnu elitu , a ja odo u snjezne planine.Sigurno mi je pametnije nego sto sam izgubio 5 minuta zivota da tebi napisem reply.

ajd makar bend tog lika na tvom avataru voliim ,cijenim ,slusam i smatram kvalitetnim metalom sto nije slucaj sa immortalom i ostalim ves masina bukerajom...

ja jesam intelektualna elita u svom selu ;-)

PostPosted: 22. 09. 2008. 00:14 
Moderator

ova mi tema fakat ide na kurac i ocajnicki je zelim zakljucati...a vi mi samo pomazete u tome..sooo..take it easy..imate PM

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 00:21 

koje deranje brateeeeeeeeeeeeeeeee. e hajd da sa sad vidim one sto su pricali kako je metallica postala sranje i kako vise nikad nece moci izdati dobar album. :twisted: :twisted: :twisted:

koliko god su eksperimentisali proteklih godina, morate shvatiti da je to metallica. ipak su oni kult, i ljudi koju su postavili standarde u muzici.
najbolji album metallice koji je ikad izdan!

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 00:49 

T-Bag wrote:
koje deranje brateeeeeeeeeeeeeeeee. e hajd da sa sad vidim one sto su pricali kako je metallica postala sranje i kako vise nikad nece moci izdati dobar album. :twisted: :twisted: :twisted:

koliko god su eksperimentisali proteklih godina, morate shvatiti da je to metallica. ipak su oni kult, i ljudi koju su postavili standarde u muzici.
najbolji album metallice koji je ikad izdan!

ti si jos pod utiskom buraz moj... album jest deracina, al po mom misljenju nije najbolji ba.. heheh..koji si ti lik.. pozzz :)

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 00:54 
fakat prvi utisak podere i to pravo,sto je odlicno jbt...ja sam reko da je bolji od mastera al sad et :| :| ne znam jbg,uglavnom ostajem pri misljenju da je instrumentala poveliko nadjebala to live is to die...

PostPosted: 22. 09. 2008. 01:10 

SODOM wrote:
fakat prvi utisak podere i to pravo,sto je odlicno jbt...ja sam reko da je bolji od mastera al sad et :| :| ne znam jbg,uglavnom ostajem pri misljenju da je instrumentala poveliko nadjebala to live is to die...

definitli.. prvi utisak cica..

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 01:15 
uglavnom i kad pod prvim utiskom izjavis nesto kao sto je T-Bag i to kasnije ipak promijenis ne moze biti nikako lose...
jednostavno je album betonjara i et...

PostPosted: 22. 09. 2008. 08:30 

ahahaha cuj najbolji album :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]