Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 31. 08. 2025. 22:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: LAZARUS A.D.
PostPosted: 25. 04. 2009. 18:59 

Evo jedan dobar americki thrash
myspace:
http://www.myspace.com/lazarus1
Image
Album:
http://rapidshare.com/files/200511226/2 ... by_Jho.rar

Lazarus A.D. "Thou Shall Not Fear" video:
http://www.youtube.com/watch?v=lXyjjjIHwkU

Profile  

Post subject: Re: LAZARUS A.D.
PostPosted: 26. 04. 2009. 10:54 
e puno hvala za link...trazio sam ovo podavno jer sam ih cuo na onoj kompilaciji Thrashing like a maniac a tu je manje vise svaki bend pojeo boga i ubio brasno.al nisam uspio nista naci pa je et i palo u zaborav.

PostPosted: 06. 05. 2009. 20:02 
Moderator

Ništa posebno. Peta pjesma mi je nekako najbolje legla. Učinilo mi se da negdje čujem neki polubrejk ali generalno tražim malo energičnije i inovativnije bendove. Ovo sam već zaboravio.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2009. 23:12 
bend je beton...ne slusajte artredisa :mrgreen:

dobar "moderni" thrash...kca kca, masni vokali al et malo previse ispolirano (zato i jeste ovo "modernni"

8/10

PostPosted: 21. 06. 2009. 23:28 
Moderator

Moderni thrash, moderni thrash hmmm... ne znam baš mnogo tih bendova ali ako imaš kakvih preporuka a da je malo drugačije od Lazarus A.D. daj, ili bilo ko drugi ako ima.

Ma ne znam, ne pratim thrash puno, mada mi leži taj zvuk, pogotovo kad je kombiniran sa hardcore-om. A ove podjele retro-thrash, neo-thrash, post-thrash, koliko god se trudio mislim da to ne bi nikad jasno skontao. Dobro za ovaj retro otprilike kontam a post-thrash vjerovatno najviše i slušam, to je ovaj što ga popularno nazivaju groove, je li. Ali svejedno, ja što sam thrasha slušao baš mi je ležalo, i što sam na thrash svirkama bio baš mi pasalo.

A vjeruj mi da bi, kad bi dernek pravio, puštao i Lazarus i Municipale i Toxic Holocaust (i još nekih veselica tako, malo starijih ali ove uvijek izdavajam, dva zadnja, jer ma pašu skroz-na-skroz :) )

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2009. 23:47 
joj artro zanemari te podjele...
to je sve baj d buk

ovo i nije toliko posebno...nako osrednji bend ali jako dobar moderni thrash...puno bolje od sanctityja koji imaju slican ali pickastiji zvuk ili evilea...nekako u rangu sa spellboundom

a ovo i nije neka veselica...ako zelis veselicu za partije onda definitivno al definitivno poslusaj BONDED BY BLOOD (joj kako ovaj bend volim a pljuvo sam ih maximalno) koji su zapravo Municipal waste ali sa solama....a i brzi su...

klanjeeee

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]