...i problem su nafuranti, starija ekipa koja se voli furati ne nesto sto samo oni slusaju i niko vishe...sto meni ide na kurac. ja cu vazdan slusati ove sto ti kazes stare ucitelje i provjerene bendove nego se kleti u nesto sto je underground a kurcu ne valja. Nocturnal su jedan od onih koji eto jebiga valjaju.
Medjutim, ima tu jos jedan problem... kratak vijek ovakvih bendova..koliko god imali onu vjeru i zelju napraviti neki boom ili povratak staroj sceni, jebiga to jednostavno ne ide...samo svjetska kretanja to ne dopustaju. Zato ja mislim da ako nemas nesto vrlo kvalitetno bolje se nemoj ni truditi furati na stari fol. Da je Bloodbath izdao samo onu singlicu Breeding Death za deset godina bi se gledalo na njih kao bogove rame uz rame s Left Hand Pathom...a ovako su samo otisli u mediokritet i sami sebe skinuli s prestolja kulta.
Zato se ja toplo nadam da u ovoj sizofreniji od reuniona nece se desiti reunion Pestilence-a ili Morgotha ili Forbidenn-a jer malo, vrlo malo ih uspije nastaviti... jebiga to je prosto nemoguce. Ali lova zove, no jase kao fan iskreno nadam da ce ovo ludilo stati.
Sto se tice Nocturnala, oni su mi pravo zdravi jer su uzeli dosta od svakoga i to fino pomjesali sa nekom novom krvlocnom furkom, koje i nije bas bilo u zlatno doba thrasha. Ne znam, meni se svidja to. Ako si zainteresiran obavezno pogledaj i ove bendove:
DELIRIUM TREMENS
HIRAX (stari treseri iz Cal. ali su izdali odlican novi album)
NUCLEAR WARFARE
Drink beer be free