Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 08. 08. 2025. 23:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4712 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 236  Next
Author Message
 Post subject: Re: zadnji film koji ste gledali???
PostPosted: 30. 07. 2008. 16:56 
Moderator

The Dark Knight.

film je dobar, efekti beton, priča ofo ono, sve super...samo novi Joker nije ni upola lood ko Nicholsonov. ne znam što se onaj Hif Leđa ubio. mora da je skonto da je loše glumio, pa nije mogo više da živi s tim :lol:
a novi Batman bi mogo komotno pjevat u Deedsu sa onakvim glasom. aaaarrrgh!!! :twisted:

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2008. 03:14 

.::Grind Bastard::. wrote:
The Dark Knight.

film je dobar, efekti beton, priča ofo ono, sve super...samo novi Joker nije ni upola lood ko Nicholsonov. ne znam što se onaj Hif Leđa ubio. mora da je skonto da je loše glumio, pa nije mogo više da živi s tim :lol:
a novi Batman bi mogo komotno pjevat u Deedsu sa onakvim glasom. aaaarrrgh!!! :twisted:

Film je neki oblik snafa...ali beton

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2008. 03:28 
Moderator

Gabrijel wrote:
.::Grind Bastard::. wrote:
The Dark Knight.

Film je neki oblik snafa...ali beton

Kakav oblik snuffa? Možda snuffa da su kamere u mene uperili da me snimaju zadnjih 20 minuta trajanja filma - mene i moje vrpoljene po stolici.

Zašto Sharan ne volio novog Batmana i smatra da je Jack Nicholson jedini pravi i istinski Joker? Saznaj ovdje: http://www.isk.int.ba/wordpress/?p=263

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2008. 08:13 

Hith Ledzer se nije ubio

samo predoziro

bitna razlika

izmedju odlucnog ludjaka

i obicnog kloca

street trash

Profile  

PostPosted: 31. 07. 2008. 17:21 

Quote:
(sad bi jedna moja prijateljica rekla da sam latentni gay i da mi smeta što je Christian jebač, a ja ne, a kad bi joj ja spomenuo De Nira kao jebača u ulozi u ”Taksisti”, rekla bi mi da sam šovinista jer je to šovinistički macho tip jebača)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kak ja nju volim <3 <3 <3

ont: gledam ga danas u 22.50 ijuju.

u početku jedan plusić...nema kim basinger a tu je gary oldman \m/

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2008. 02:48 

stravično je kolko me joker podsjeća na jednu osobu koju znam :| a bome nekih se paralela more povuć i sa par mojih prijatelja :|

no nevermind, bar sam našla outfit za halloween! :plitka:

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2008. 13:58 

my blueberry nights

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2008. 14:24 

juce napokon odgledo los pirat betmena sa jos 5 pijanih ljudi. ono sto sam uspio vidjeti i skontati, svidjelo mi se. :mrgreen:
medju mana filma je definitvno nedostatak stripovskog stiha, te glupavi fake betmeni, dok mi se svidjela prilicno mracna atmosfera filma te heath ledger :mrgreen:
meni je lik fenomenalan. ja uopste ne bih uporedjivao jack nicholsona i njega, nego ih jednostavno posmatrao kao 2 potpuno razlicita lika. dok je jackov joker vise tip narcisa koji od svakog svog pojavljivanja napravi sou, ledger je psihopatski nihilista koji svojom hladnokrvnom jednostavnoscu ostavlja bez daha. meni su obojica fenomenalni, svaki na svoj nacin.

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2008. 15:24 

-takodjer pogledao i diary of the dead od romera. koja karina od filma, majko mila :evil:
stvarno ne znam sta je legendi zombie horro¸ra trebalo da snimi ovakvo smece, koje je totalno negledljivo. i sto je najgore, ideja filma, da se snimi kao neki kvazi-dokumentarac, na fazon sto je godinu dana oslje vidjen i u cloverfieldu, je stvarno dobra. ali upropastena uzasno losim scenariom, nevjerovatno stupidnim dijalozima koji su maltene ubaceni na silu da popune rupe u scenariju, glumatanjem ( ne pomisljajte odmah na bruce cambella, ovo nije smijesno, nego zalosno )... jedino poprilicno dobar gore u pojedinim scenama spasava situaciju, ali je u globalu film skroz negledljiv.

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2008. 16:01 
Moderator

gogi_the_bastard wrote:
juce napokon odgledo los pirat betmena sa jos 5 pijanih ljudi. ono sto sam uspio vidjeti i skontati, svidjelo mi se. :mrgreen:
medju mana filma je definitvno nedostatak stripovskog stiha, te glupavi fake betmeni, dok mi se svidjela prilicno mracna atmosfera filma te heath ledger :mrgreen:
meni je lik fenomenalan. ja uopste ne bih uporedjivao jack nicholsona i njega, nego ih jednostavno posmatrao kao 2 potpuno razlicita lika. dok je jackov joker vise tip narcisa koji od svakog svog pojavljivanja napravi sou, ledger je psihopatski nihilista koji svojom hladnokrvnom jednostavnoscu ostavlja bez daha. meni su obojica fenomenalni, svaki na svoj nacin.

Potpisujem. One trzavice i mljackanje kao i ono skakutanje nakon što raznese bolnicu je teško zaboraviti. It's simply unique. Comparison inapplicable.

Profile  

PostPosted: 01. 08. 2008. 16:28 

The Mutant Chronicles - skidali ga sa Demonoida, pa, odokativno, tri dana i, na koncu, zasto? Fakat, zasto... :cry: Glumcine kao sto su John Malkovitch (sporedna uloga) i Ron Perlman (morate se sjecati grbavca iz Ime Ruze), ali scenario, jednostavno, los, nabacan, oslobodjen uzbudljive esencije. U samom pocetku mi je to zasmetalo, monolozi predugi, nabacani - jednostavno nedopustivo za film ove velicine i takav budzet. Ipak, ko voli dobru pucacinu, apokalipticnu sliku svijeta (XXIII vijek je u pitanju), nelose efekte, koketiranje (doduse, lose) sa sustinom vjerovanja, neka pogleda film, nije to toliko lose.

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2008. 02:15 

JAO, SUPER!!!

JEBENI FLASH GORDON, neka 1980-a :mrgreen: Pa, kaze Fredi (Queen): Flash!!!, a aaaaaaaa... Tako se stripovi ekranizuju, jeste, debilno, naivno i smijesno :mrgreen: , sramota je sto ovaj film nisam ranije odgledala.

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2008. 03:46 

bas je sramota. flash gordon je ol' skul.

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2008. 12:51 

CREEPSHOW, 1. dio, mislim, joooj kulta bog te mazo....

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2008. 13:31 
Moderator

Bonded_by_Blood wrote:

WHERE'S MY CAAAAAAAAAAAKE?:D

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2008. 14:32 

Fistfull of Dynamite, iliti Once upon a Time The Revolution.

Cisti merak i ljepota, kao i svi filmovi Sergia Leonea.

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2008. 17:05 

Maximum Satan wrote:
Bonded_by_Blood wrote:

WHERE'S MY CAAAAAAAAAAAKE?:D

tako je to kad se ujedine king i romero :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 08. 2008. 18:38 

bloodflood wrote:
bas je sramota. flash gordon je ol' skul.

Nemam prigovora.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2008. 01:10 

Blazing Saddles(Vruca sedla)
parodija na western

Profile  

PostPosted: 08. 08. 2008. 07:27 

gogi_the_bastard wrote:
-takodjer pogledao i diary of the dead od romera. koja karina od filma, majko mila :evil:
stvarno ne znam sta je legendi zombie horro¸ra trebalo da snimi ovakvo smece, koje je totalno negledljivo. i sto je najgore, ideja filma, da se snimi kao neki kvazi-dokumentarac, na fazon sto je godinu dana oslje vidjen i u cloverfieldu, je stvarno dobra. ali upropastena uzasno losim scenariom, nevjerovatno stupidnim dijalozima koji su maltene ubaceni na silu da popune rupe u scenariju, glumatanjem ( ne pomisljajte odmah na bruce cambella, ovo nije smijesno, nego zalosno )... jedino poprilicno dobar gore u pojedinim scenama spasava situaciju, ali je u globalu film skroz negledljiv.

upravo to objasnjava cinjenicu sto taj film imam neka 3-4 mjeseca, a nisam pregledao vise od 20 minuta sve ukupno...smara

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4712 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 236  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]