Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 10. 2025. 01:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 733 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Next
Author Message
 Post subject: Re: ...only yours stuff...
PostPosted: 24. 03. 2008. 22:11 
Moderator

Burnt iN Effigy wrote:
Greska . . . vucja, malo slovo . . . .

Nije,radi se o naslovu pjesme u ovom slučaju.. :D

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 22:13 

Provjerila sa lektoricom, na bosanskom doduse ;-) Mozda Vujaklija tvrdi drugacije.

Samo vi mene zajebavajte :mrgreen: 'Ajd, bice bolje...

Last edited by ~°~ on 24. 03. 2008. 22:14, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 22:17 
ma meni je fenix njegova najjaca pjesma...nema sta :D

PostPosted: 25. 03. 2008. 15:30 

Baš su rogovi poslušali
Pa zarili vrhove u stražnji dio vrata
Oprezno izbjegli hipotalamus
I obećali da će tamo ostati dugo
Do pogibije Vremena časovnika
Tupi i nekapriciozni
I jutros su se pokorili
Riječi vrsnog Pjesnika nisu ih zašiljili
A ja ljubim baš sve Pjesnike
Neki nagovještaj plesao je mjeren tramvajskim šinama
Da provjerim sensus vidjeh
Vidjeh i zapravo
Poginuh, zapravo
Ponovo
Fatalizam ovog Odjednom Sunca sad
Decretum, valjda, blagosilja
Preorite hipotalamus!
Rogovi

Profile  

PostPosted: 26. 03. 2008. 16:52 

RUSKI ÄŒAJ

Otkucava deset
Jedna mastika s nogu
Å to nosi drhtavije ruke
I novu boru;
Kišobran pod mišku
Put pod noge – Ekonomija,
Iste glave tamo: Meša, Isak i vrli šahisti.

„Gdje je moja dama?“

Stari gospodin Aljehin sjeda na klupu
U košulji koju mu ona nije ispeglala,
U odijelu koje ona nije očetkala
I cipelom,
Koju ona nije očistila,
Gasi cigaretu s mrvom života,
Što čuči u njemu.

Znan je i cijenjen po onome
Å to zovu mat;
I svaka nova pobjeda,
Svaka osvojena kraljica –
- to je uzalud,
Kad nema kome da se nasmiješi.

Njegov oslonac u životu je kišobran
S drškom od hrastovine,
Njegove dame vrata boje slonovače
Više nema,
Njenih bijelih ruku što ih on nazivaše
Gnijezdom za najljepše ptice Rusije.

Gospodin Aljehin će nakon partije
Poći kući gospođi
Koja nije tu,
Napraviti ruski čaj za dvoje,
Servirati u porculanskim šoljama
Koje je ona kupila,
I poželjeti da ga,
Baš kao i nju,

Pojede crni kralj.

Profile  

PostPosted: 26. 03. 2008. 20:16 
svaka cast! ovo je genijalno majke mi
stvarno mi se svidja... uspjesno prenesena pjesnicka slika :mrgreen:

stvarno respect! ako je ovo tvoje onda...ne znam sta da kazem.. meni se ovo bas dopada, molim te stavljaj jos ako imas :mrgreen: a ako je tudje, uputi me cíje je ;-)

PostPosted: 26. 03. 2008. 21:49 

Jeste, moje je :D Glad you like it :D

Profile  

PostPosted: 26. 03. 2008. 22:33 

Mmmmmmmmmmmmmmmm, da, vanredno fino Stoner, posebno slike dame vrata boje slonovače i ruku što ih on nazivaše gnijezdom za najljepše ptice Rusije ... Hvala ti na ovakvom poklonu.

Profile  

PostPosted: 26. 03. 2008. 22:55 

Evo jedne nastale sad... Svaricete, rijeci o lijepim stvarima smiruju zeluce :mrgreen:

Moja Mirta

Oko mene tri nenačeta tijela, a ja... Ja ništa. Sjedim. Nemam volje. Znam da neću ustati još. Kad ću ustati? Zašto bih ustao? Ne ustaje mi se! Stolica je u sredini okrugle sobe, a ovo, sa desne strane, je Mirta. Morao sam sam napraviti ovu kuću samo zbog ove okrugle sobe. Jednu jedinu, prostu okruglu sobu, bez ikakvih zahtjeva oko veličine nisam uspio naći u tri jebena grada u ovoj jebenoj zemlji. Zato sam je napravio sam. I pride kuću, što se pokazalo odličnim logističkim korakom za moje skoro petnaestogodišnje praktikovanje onoga zbog čega se osjećam ispunjenim. Da ne lažem, uzbuđenim. Moguće i ispunjenim, ali više nisam siguran u to. Mirtu sam izabrao zbog njenog imena, a samim tim i njenih devet tarot karata. Šta je moj tarot za onaj u jedne Mirte. Moja majka, moja voljena majka, najvoljenija, jednom davno me je, u nekoj pauzi između nanošenja vazelinske masti da bi otrala šminku, voskani lijepak od perike i ponovnog nanošenja svetovne šminke, odvela da pogledam Gissele. Do tada sam mislio, do tada sam bio ubijeđen da nikoga, nikoga neću voljeti, da nikoga neću voljeti najviše do svoju majku i mnogo sam suza isplakao prije no što sam joj priznao da sam se zaljubio te večeri i mimo nje. Mimo njenog dopuštenja. Pička kakva jesam, uostalom, to mi govori i tarot, priznao sam joj to na samrtnom odru i to pred ljudima, većinom teatar fakinima, kasnije su mi rekli njenim jebačima jer je jedan od njih, glavni u organizaciji tada objavio: Ovo je posljednja prilika da je vidite. Stoga, iskoristite je! I tada, tek tada sam joj priznao za Mirtu iz one premijere Gissele. Već na reprizi te Mirte nije bilo. Bila je neka druga, nimalo takva Mirta. Ta druga Mirta bila je mnogo ružnija od Gissele u glavnoj ulozi, primabalerinskoj, a ova moja Mirta... Ova moja Mirta bila je daleko ljepša. Ljepša, to mi je i sada teško priznati, i od moje majke. A ova Mirta sa desne strane, ova na jedinom ginekološkom stolu u mojoj okrugloj sobi, ova Mirta je ružna, debela i, usput, a nisam znao za to, kunem se, mislim, sasvim slučajno imam ovaj ginekološki sto, ova Mirta je pride i trudna. Bljak! Ali je Mirta, a sve Mirte su svetinja. Lijevo i ispred mene dvije su žene, polegnute na obične, velike, drvene, samoskovane stolove. Ne znam im imena, ona nisu bitna, ali znam da su krasotice kakve niste vidjeli. Vjerujte ovom starom majstoru, petnaest godina sam u ovo uzbuđenje uložio. Da samo znate kakve su to krasotice, ali to, naravno, nećete saznati, samo moje oči mogu uživati u tim krasoticama. Ako želite takve, potrudite se, žrtvujte se sami, nikad ništa vrijedno ne dolazi samo od sebe. Pouzdano znam da su moje dvije krasotice nevine. Aaa, ne, ja ne rabim rabljenu robu. Zna ujesti za cijeli život i još, kao što je mene ujela Mirta iz Gissele premijere i znam, pouzdano znam, ta, moja prava, moja Mirta nije bila nevina. Znam šta ćete reći, bio sam dječak, ali, hahahaha, hajde da vas upitam, zar jedan dječak ne bi znao razlikovati djevicu od rabljene robe? Ma, znao bi, mislim, ja sam sigurno znao, za vas ne znam, niti me je briga. No, sa ovim krasoticama sam htio biti siguran, pa sam provjerio, ipak, da li su djevice. Godine čine svoje, oštrina osjećaja za te stvari opada, a danas su sve te sekundarne djevojke, sekundarne su jer primarnu nikad ne bih položio na sto u to budite sigurni, nju bih ljubio, čuvao, oblačio u najljepše halje i hranio najtananijom tamnom, malo gorčom čokoladom, znači, danas su sve te sekundarne djevojke, brate, nekako raskalašne, pa bi dao sve moje knjige na opkladu da su rabljene, a one, ustvari, nevine. Znam to, vjerujte, vjerujte mom iskustvu, priveo sam jednu za koju sam bio baš siguran da je rabljena na sto, ali mi izgledala suviše mlada, pa sam morao provjeriti. U toj provjeri tih krasotica već godinama mi pomaže debela žena sa brkovima, ne znam kako se zove niti me interesuje, a ona radi u ginekološkoj ordinaciji kao čistačica, jeste, istoj onoj ginekološkoj ordinaciji iz koje sam ukrao ovaj sto. Nešto mi se dopao. Hehe, hajde, kad sam vam već sve ovo otkrio, da vam otkrijem i ideju za svoj izum kako da dođem do garantovano djevica-krasotica. Ovo biste i sami trebali znati, ali eto. Kad prvi put počnu ozbiljno razmišljati o prvom seksualnom odnosu, ne daj Bože penetraciji, naravno, na nagovor, a često i ucjenjivanje prvog, rjeđe drugog dečka u prvoj ozbiljnoj vezi, mlade krasotice, ali samo krasotice, prvi put odlaze ginekologu da ga upitaju da li smiju, kad već ne smiju pitati roditelje, posebno majku. Često bi lakše priupitale oca za to, ali to bi bilo krajnje neumijesno. Naravno. E, onda se takva prva posjeta ginekologu zabilježi kao i sve ostale, ali ove su posebne jer imaju oznaku ***Prva posjeta našoj ordinaciji. Brkatoj sam puno isplatio za sve ove godine prepisanih zabilješki o adresi stanovanja, ali isplatilo se, moram priznati. Zna ta brkata šta su krasotice, možda i bolje nego ja, bolji ukus za lijepo žensko ni ja nemam, moguće. Pride, te zabilješke o prvom putu u našoj ordinaciji me nikad nisu iznevjerile, sve te krasotice su zaista bile i djevice. Samo ih treba zgrabiti prije mreškanja u parku ili automobilu, pazite na to, takvih sam na desetine u nepovrat izgubio. Što od njih pokušavam godinama načiniti svoju rabljenu robu, moju Mirtu iz Gissele, ne pitajte. Tog odgovora nemam, a sve ovo, moguće, radim da do njega dođem. I, da se ne lažemo, zbog uzbuđenja. I sad me nervira što mi je ovako teško ustati sa ove stolice u sredini ove okrugle sobe. Krasotice se hlade, hladi se i Mirta koju ću tako zvati tek kad je završim, ali, neka bude Mirta i sada. Ipak joj je to ime. Provjereno. Jebi ga, postao sam i milosrdan godinama. Prvo ću sa ove Mirte odstraniti sve ružno, a to je, uglavnom, sve. Počeću od stomaka, od te nesreće koju nosi u sebi. Zašto li, Bože, žene rađaju? Zašto im, Bože, ne kažeš? Evo, vidiš, ne treba ti medicinski skalpel, može i ovaj poveći, mjestimično zarđali nož, ne možeš njime ništa upropastiti, nema opasnosti od zaraze kad su ćelije mrtve. Samo da je sječivo oštro. I, pazi ruke! Fin rez ovdje, takooo, uh kako smrdi, majku mu kopiladsku. Šta je ovo? Vidi, muško! E, jado jadna, vidi kolika ti je ćunica, hihihihihi Hajde ti odmah u meljilicu, takooo. Uh, što mi je nešto postao mio ovaj zvuk meljilice, k'o najljepša muzika, stvarno vam kažem. Tebi se ne čini tako?! Dobro. E, sada, da vidimo... Moram ostaviti kičmu, zbog hipotalamusa jer ono pamti ime, a i kičmeni stub, sam po sebi, ne može biti a priori ružan. Mislim, govorim iz iskustva. Znači, kičmu i donji dio glave ostavljam, evo, ovako, presječemo je na pola, čas posla, prepoluti se k'o jabuka, a mislim i da odgovara prečniku lica one krasotice ispred što liči na moju Mirtu. Joj, brkata, baš ih znaš odabrati, svaka ti čast! Ruke, naravno, odstranjujem zbog ove jebene mesine što se leluja ispod ramena kad zamahne njima, joj, ima li išta ružnije u žene. Moram odstraniti i korzo, vidite joj ove sise što su se izdužile, isto k'o naduvan balon sa plastičnim krugom po sred njih, pa im korijen otanjio, samo na koži visi, a svo meso, mislim žlijezde, otišlo dolje ka bradavicama. Bljak, i ti si mi nekakvo žensko, koji ti nesretnik napravi to dijete?! Bože gliba, što im daš da se proizvode?! Samo pazi, kad odstranjuješ korzo, to je najzajebanije, moraš sačuvati sve živce u kičmenom stubu, ne smiješ tu pogriješiti, brzati i smušiti. Inače ništa. Ime je ime, a hipotalamus pamti! Jedna je Mirta, hej! Pa, naravno da ću ti odgovoriti na pitanje iako si, brate, i sam dosad mogao zaključiti da ću uzeti korzo u one krasotice što joj lice ne podsjeća na moju Mirtu. Pa, vidi, hej, vidi taj struk, to je baš onaj struk u moje Mirte, onaj što su ga dodirivale, što su ga pridizale one radničke ruke, oni mali mesnati prsti u onog baletana

I ove su ga ruke dirale, zar se ne sjećaš? Pogledaj u svoje ruke, vidiš li? Da, da, jasno vidiš! Sad vidiš! Prolaziš pored wc-ova koji ostaju sa desne strane, ravno do njene garderobe. Ulaziš sasvim spontano, a ona te je odmah vidjela u ogledalu, leđima okrenuta, skidajući šminku vazelinskom masti. Pomalo iznenađeno lice brzo je ispupilo u osmijeh lijepom ili bar naočitom dječaku. Osmjeh koji je trajao i kad si joj poljubio sljepoočnicu i dotaknuo kožu uzdignutih, punih grudi koje je kontura savršene ženske haljine od tila otkrivala upravo skrivene u najljepšoj ljepoti. Aaa, sad si se sjetio i njenog ponovnog iznenađenja, pa negodovanja prvo tijelom, a onda i riječima, povišenim tonom. Sad si se sjetio i svog bijesa, naravno da si se sjetio, što se ponaša kao djevica, što hinji da je djevica, što laže da je djevica, a ti si se htio dati, prvi put si se htio dati. Eto ga, ispred tebe, taj isti zarđali nož koji je ona koristila da od starih špic patika napravi nove mekane patike, zato je i dan danas ljepljiv što od teatarskog ljepka, što od krvi i mesa. Jeste, tim si nožem zario u grudi, te krasne grudi nakon što je zavapila: Trudna sam, dijete nije krivo! A vjerovatno ne bi zario da se nije otkrila, siguno ne bi zario jer si morao nečim priprijetiti, ipak je bila jača. Jeste, tim si nožem presjekao kajiš koji zbog uzbuđenja nisi mogao prosto odvezati da oslobodiš svoju prvu i posljednju erekciju. Osim ove sad, naravno, ali znaš da je ova, upravo ova, ta posljednja. Tražio si, našao si, uživaj!

I, samo da ti kažem, iako se moraš sjetiti, ali možda nećeš htjeti... Majka je umrla te noći, iste noći, nakon što si prvi put smogao snage da je istinski povrijediš, pa kad si joj, onako krvav, povjerio, slavodobitno, o svojoj prvoj erekciji.

Profile  

PostPosted: 27. 03. 2008. 10:14 

Stoner Witch wrote:
RUSKI ÄŒAJ

Otkucava deset
Jedna mastika s nogu
Å to nosi drhtavije ruke
I novu boru;
Kišobran pod mišku
Put pod noge – Ekonomija,
Iste glave tamo: Meša, Isak i vrli šahisti.

„Gdje je moja dama?“

Stari gospodin Aljehin sjeda na klupu
U košulji koju mu ona nije ispeglala,
U odijelu koje ona nije očetkala
I cipelom,
Koju ona nije očistila,
Gasi cigaretu s mrvom života,
Što čuči u njemu.

Znan je i cijenjen po onome
Å to zovu mat;
I svaka nova pobjeda,
Svaka osvojena kraljica –
- to je uzalud,
Kad nema kome da se nasmiješi.

Njegov oslonac u životu je kišobran
S drškom od hrastovine,
Njegove dame vrata boje slonovače
Više nema,
Njenih bijelih ruku što ih on nazivaše
Gnijezdom za najljepše ptice Rusije.

Gospodin Aljehin će nakon partije
Poći kući gospođi
Koja nije tu,
Napraviti ruski čaj za dvoje,
Servirati u porculanskim šoljama
Koje je ona kupila,
I poželjeti da ga,
Baš kao i nju,

Pojede crni kralj.

možda je otog šta već dvije noći nisam spavala al ja se rascmizdrila :(

Profile  

PostPosted: 27. 03. 2008. 15:44 

de Saussure wrote:

možda je otog šta već dvije noći nisam spavala al ja se rascmizdrila :(

Prije da je PMS! :razz:

Profile  

PostPosted: 02. 04. 2008. 02:51 

i meni je skoro, suza kanula... dirljivo zaista...

Profile  

PostPosted: 02. 04. 2008. 02:56 

"Tvornica" metamfetamina

U zadimljenoj prostranoj sobi vladao je strahovit nered, na sve strane su bile razbacane razne stvari. Odjeća, obuća, ploče, kompakt diskovi, sitnice, knjige, časopisi, jedna akustična i jedna električna gitara i još tona raznih drangulija. Iako je bilo jutro, u sobi je bilo mračno kao da je noć, zato jer su prozori bili zastrti dekom. Stolna lampa je gorjela na velikom stolu, na kojem je takođe vladao haotični nered. Za stolom je sjedio Ibro, mršavi mladić od dvadeset i kusur godina, duže masne kose, zarastao u brkove i bradu. Ibro je bio potpuno zauzet kuhanjem nakih govana na malom plinskom rešou, dok je svako malo pogledavao u tekst otprintan na bijelom A4 papiru. U jednoj posudi je mrvio kojekakve tablete i tucao ih upaljačem, dok se na rešou to sranje kuhalo. Grozničavo je palio cigarete jednu za drugom, otresajući pepeo od dva i po centa gdje stigne. Osim smrvljenih tableta u kotlić je pobacao i komadiće oraha, duhana, nekakve sjemenke, malo crvenog luka, jedan crni kamičak, pepela i još nakih sranja. Bio je primijetno nervozan, vukao je cigaru ko lud. Naglo je ustao i izletio iz sobe, i vratio se noseći još stvari u rukama. Smanjio je vatru na rešou i stao da renda sir u kotlić. Ubacio je još i malo bibera, mišomora, laka za nokte, vina i još nakih sranja, i ostavio da se to lagano isparava. Pustio je sranje da kuha i ustao od stola. Rovio je po razbacanim stvarima dok nije našao "Vroči kaj" iz devedesete godine, na čijj naslovnici je bila sisata plavuša natapirane kose. Prelistao je malko časopis i zaustavio se na seriji fotografija jedne jebačine koja se prostirala na četiri lista. Skinuo se skroz go, imao je velik kurac i neobična, velika muda. Muda su mu bila velika zato što je on bio tromud, umjesto dvije, njegova muda su imala tri rubrike, a u svakoj rubrici po jedno jaje. Lijevom rukom je uhvatio za ćošak jednog lista, a desnom je drkao. Dok je drkao mrštio se i pravio smiješne face, pomalo je i stenjao. Ubrzavao je desanku, lijevom prebacio stranicu, ubrzao još i stao da svršava po Vročem kaju. Trostruko mudo mu je omogućavalo veću proizvodnju sperme, zato je isvršio valjano, pucao je više puta. Zapalio je cigar i uzeo na jednu telefonsku karticu da sakuplja spermu, koju potom ubaci u kotlić u kom je vrilo. Pustio je da se još malko kuha, a za to vrijeme je stao da lista nekakvu knjigu. Kad je gotovo sa voda isparila iz kotlića, on ugasi vatru i stade da miješa smjesu. Dodavao je još nake smrvljene tablete u to sranje da isuše ostatak vode. Onda je smjesu ubacio u jednu duboku, usku, najlonsku kesu i oprezno je prosušio malko fenom. Na kraju je u kesici ostala smećkasto-žućkasta masa, koju je on stiskao da postane prah. Onda je obukao farmeke i košulju, pokupio kesu sa prahom, neke kutije sa lijekovima, pljuge i izašao iz stana.

U drugoj, isto tako haotično neurednoj sobi, na razvučenom trosjedu je ležao Fićo, vrlo krupan momak u ogromnoj odjeći. Soba je bila zadimljena i smrdljiva kao da je nešto gorilo unutra. U lijevoj ruci je stiskao tubu majoneze, a u desnoj je držao cigaretu koju je otresao na tepih. Čarape su mu bile prljave kao da je hodao po uglju u njima. Zakucano je gledao muzičke spotove, kao u nekom polu-snu, kada ga je trznulo zvonce na vratima. On odmah skoči sa kreveta hitro, psujući sebi u njedra, i potrča ka stolu na kojem je bila aluminijska folija sa sumnjivom zeljastom materijom koja podsjeća na opojnu drogu marihuanu i paket rizli. Brzo je pokupio navedeno po džepovima i potrčao da otvori prozor. Zazvonilo je još jednom, Fićo otvori prozor, te pođe da otvori praveći sanjivu facu, kao da se tek probudio. Kada je otvorio i ugledao Ibru odahnuo je sa olakšanjem.

-"Oj jebo te bog kako si me prep'o! Ja kont'o stari mi bano neočekivano. Haj upadaj!", obratio mu se Fićo.

-"Vidi ga kakav je! Šta ti je ba, šta si se usro! Jesi se to nadundulio pa ti sad ofirno?"

-"Jarane pušim čitav dan! Još ova vuva jaka, jarane ubi, haj da zarolamo jedan da probaš..."

-"Može, daj, a donio sam i ja svašta! Gledaj ovo!", reče Ibro i povadi kutije sa lijekovima koje je potom bacio Fići.

-"Koji je ovo kurac? Ovo naka droga iz apoteke? Koji će ti ovo ba kurac! Eki tramali! Haj super! Za ove ostale nisam ni čuo."

-"Ma pucaju svi. Ti su protiv depresije a ti drugi za smirenje al' su jaki pravo. A gledaj ovo pederu!". Izvadio je kesicu sa prahom.

-"Å ta je to jebote! Da vidim ba! Jel to hors majke ti!"

-"Nije ba! Jebote hors, ne bi ga uzo ni za šta! Met jarane, i to ja ga skuho!"

-"Šta si ba ti skuho? Haj bježi odavde! Da vidim...", uze i stavi nos u kesu, "aj Ibro jebo te bog! Ovo je met al u kurcu! Smrdi ko govno! Fuj! Jarane ovo je tebi ispo nakav lijevi kurac, met ti bolan nema mirisa i nije u prahu, nego u kristalu! Oj majko kako danfa! Bježi jebo li te bog, hajmo zašiljit, moram se sad napušit da zaboravim to sranje! Ha!"

-"Ma jarane nije mi taj baš najbolje ispo, al i taj pukne ko lud, ja imam svoj recept kontaš, da bude ono bolji za pušit. Večeras meni nema nikoga pa možemo otić da skuhamo još bolji od tog, nadundulimo se i skuhamo meta, imam ja kući efendrina tonu, uzmemo pive, cigara, ti imaš vuve i... ludnica!"

-"Haj može, što se mene tiče, haj onda samo Smeksa da zovnem! I on će garant htjet."

Telefonirao je i porazgovarao sa Smeksom rekavši mu na kraju razgovora da kupi veliku pivu kad bude dolazio. Ibro je za to vrijeme izvadio par tableta u ruku i progutao ih. Onda su otišli na balkon da zašilje. Na balkonu je Ibro pokazivao Fići recept za met, i bulaznio mu nešto o prodaji istog. Ibro je zamišljao da on kuha met, a da Smeks i Fićo prodaju to, samo dok se on ušteli sa metom još malo. Fićo je govorio da bi se to moglo izvest, pošto i on uskoro treba da posadi travu, pa onda planira da samo ženske biljke fura, pa bi mogli i to prodavat. Fićo proguta par tableta, Ibro isto. Smotali su još jedan. Dok je držao dim Ibro je onim smiješnim, stegnutim glasom pričao kako mu treba sperma od različitih kurčeva da bi dobio neki super-met koji bi mogo prodavat po petobanku. Fićo mu je rekao da mu on može nadrkat koliko hoće pošto je on dvokit, to jest, imao je dvije kite, jednu normalnu i drugu ispod normalne, manju i tanku kao prst, ali je imala sve funkcije. Ibro mu odgovori da neće valjat ako mu uzme više od dvije doze, jer treba različitih sluza radi nakih jedinjenja, nešto je on lupet'o, bog te pit'o šta! Zazvonilo je zvonce na vratima, oni otvoriše mršavom, obješenom, golobradom momčiću koji je nosio pivo u plastičnoj boci u rukama. "Otvaraj jeboga bog i daj odma' da se napušim!", rekao je došljak iskrivljenim glasom. Upao je u sobu, pozdravio Ibru i uzeo odmah da zarola džoint. Dok je rolao opazio je kutije sa lijekovima i kesu sa "metom". "Šta je ovo jebo ga bog?", upitao je, a kada mu ovi zadovoljiše pitanje on uze i proguta par tableta. Varili su džoint, Fićo je predložio Smeksu da probaju taj Ibrin met. Smeks reče da malo isfuraju tablete i vuvu, ali Fićo je već spremao foliju za pušenje kvazi-meta. Ibro im je govorio da je bolje da šmrču met, jer smrdi puno pa neće moć izvjetrit kuću. Stali su da razvlače linije od tog otrova. Smeks prvi šmrknu i poče da se kezi i da pjeva groznim glasom: "Pošmrko sam lajniju, šmrknuču još jednu... ho-ho!" Ibro je sebi mrvio tablete a Fićo je vukao linije "meta". Kad su se izdrogirali polijegali su na krevet sa pivom i cigarama. Fićo htjede da ustane da pusti muziku, ali Smeks ga preduhitri. Dok je tražio šta da pusti održao je sljedeći govor: "Jarane, stipu ba meni da pustim 'ziku, znaš bolan kako se moj burazer gotivi kad pusti sebi kad se spuca, saćemo prvo malo tehna, pa malo drame, pa ćemo hip-hop, i na kraju psihodeliju..." Bulaznio je još nešto, ali niko ga nije jebo po posto. Smeks se tripovao da je neki maher za štimung. Ibro je diskretno priupitao Fiću da li bi bilo neumjesno da pita Smeksa za spermu, pošto nije baš toliko prisan sa njim, na što ga Fićo izofira dreknuvši se: "On da ti nadrka?! Pa on je budalo beskit! Hahahahha! Kakav on i kurac, jesi ti normalan." Smeks se na to samo tupavo nasmijao, a Ibro kojem nije ništa bilo jasno ga upita: "Kakav bolan beskit?" Smeks odgovori: "Ja jarane. Beskit ili Nokit, kako ti draže. Nemam kurca. Fakat.", te skide gaće otkrivajući samo dlakava muda. Ibro stade da timari Smeksove dlake ne mogavši da povjeruje da ovaj nema kite. Kada se uvjerio da je fakat nema, obratio mu se: "Pa jebo te bog, na šta pišaš???", a Smeks odgovori: "Na šupak. Ma komplikovano ti je to, govna i pišaka mi izlaze sjedinjeni, ko kod ptica jebem li ga." Uzeli su opet da puše vutru i da gutaju i šmrču sranja. Ibro je navaljivao na Fiću da mu donira spermu, i ovaj konačno popusti. Fićo se tu skide i poče da drka oba kurca svojom krupnom šakom. Smeks se valjao od smijeha. Ibro shvati da mu je bolje da ne zapostavlja skupljanje sirovina za fabriku narkotika, pa i on se skide i stade da drka. Smeks je čučao ispred njih sa čašama od pavlake, gledajući čas u Fićinu dvokitu, čas u Ibrinog trojajca, spreman da ulovi spermu. Prvi je svršio Ibro uz nake smiješne uzdahe i sa opuškom cigare u ustima. Napunio je skoro cijelu čašu, a onda je obukao gaće. Pogledao je Smeksa značajno i rekao mu: "Oprezno sa tom čašicom! Svaka kap sperme mi je dragocijena!", na što se Smeks namršti jer se osjećao važan zbog svog zadatka sakupljača sperme. Fićin dvoperac mu je zadao mnogo muka, zato što je iz male kitice ferceralo na sve strane, i zalio je Smeksa po svuda, malo mu je uletjelo i u usta što je Smeks i progutao jer se zbunio. Ibro je jebavao bogove i alahe jer je Smeks uspio da pohvata samo spermu iz glavnog kurca, dok je sperma iz kitice manje-više propala. Kada se frka malko smirila legoše na krevet. Smeks je nešto bulaznio i srao kako on vrši psihoanalizu raje i tačno ih provaljuje u detalj. Tako je on počeo da iznosi neke zaključke iz kojih se vidjelo da se razumije u psihoanalitiku k'o Mara u kriv kurac. Onda su svi pričali o nakoj psihodeliji, a priče bi uglavnom počinjale i završavale sa: "Zamisli! Joooo!!! Jarane zamisli to jebote!" Ibro je uzeo akustičnu gitaru i počeo da svira i da pjeva nakim promuklim poganim zavijajućim glasom, a Smeks ga je pratio na bas-gitari. Onda Fići zazvoni telefon i on se prodera: "Šutite sad jebo vas bog!!! Smeks! Šuti ba jebo ti bog mater! Nemoj ba Ibro, de ba jebo vas bog koji vam je kurac!!!??" Pobjegao je u hodnik i javio se glasićem kao da je kastriran: "Hej! Gdje je moja mala curica? Kad to? A joj došla mi raja... a daj ba! A nemoj molim te! Joj jesi neka... dobro doću. Kupiću... kupiću... važi! Okupaću se! Hoću. Hoću. Hajde cwatka! Voji te Fićo!" Onda je opet ušao u sobu i objavio njima: "E ja moram večeras kod babe, ne mogu nikako da ne odem, jebiga." Smeks je odmah počeo da ga pegla da mu ostavi trave za večeras, a ovaj mu odvadi podosta. Morali su se razići. Zapalili su još jedan džoint i razišli se.

Ibro predloži Smeksu da odu kod njega da dundule i da kuhaju met. Smeks koji nije imao pametnija posla pristade. Otišli su kod Ibre, progutali još po koju tabletu, zapalili još jedan Džoint i stali da spremaju laboratoriju. Ibro je pizdio jer nije imao dovoljno sperme. Govorio je kako neće dobiti crvreni met koji se može prodavat po petobanku ako ne nađe više sperme od različitih proizvođača. Smeks je dundulio džoint. Ibro je uzeo jedan veliki lonac i u njega počeo da trpa kiseli kupus. Smeks ga je pitao za koji kurac to radi, a Ibro mu odgovori da je to najbolja osnova za met. Onda je skinuo svoje pocrnjele znojave čarape i takođe ih ubacio u lonac. Pljuvao je u njega, sipao vode, mljeka, tone tableta, mrkvu, sira, bibera, soli, šećera, brašna, keksa, dlaka, ukratko sve živo je ubacivao u taj lonac. Smeks poveden Ibrinim primjerom ubaci svoj mobitel u lonac i dobi strašan šamar od Ibre koji ga je napao da hoće da mu sabotira proizvodnju meta. Kada se to malo otkuhalo Ibro uze kašikicom, malko proba i reče: "Znam tačno šta fali!" Zamolio je Smeksa da mu pomogne da snese lonac na pod. Onda je donio dvije stolice i stavio lonac između njih. Popeo se na stolice i stao da kenja u lonac. Smeks je sitnio govna nožićem, a kako je bio vrlo nespretan jedan komadić govneta mu nekako upade u usta i on ga slučajno proguta. "A sad ti!", reče mu Ibro koji je završio sa sranjem, i oni zamijeniše pozicije. Ibro je mnogo spretnije miješao i sitnio Smeksov proizvod, pohvalivši strukturu njegovih govana, a kad Smeks nije gledao Ibro na brzinu pojede malo govneta. Vratio je lonac na vatru i ispišao se u njega da smjesa ne zagori. Rekao je Smeksu da i on piša, ali ovaj mu reče da je zaboravio da je on beskurac, i onda su se smijali. Međutim, Ibro nikako nije mogao da se smiri jer je falila sperma. Kada se uvjerio koliko je Ibro uznemiren, Smeks odluči da pribavi sluze pošto-poto. Na kraju krajeva, on je taj koji je šmrknuo lajnu a šmrknuće još jednu! Ibro mu je dao posudice za sluzu, jer nije dobro ako se sperma prije vremena miješa, i poslao ga da nabavi traženu robu.

Smeks je razmišljao, razmišljao i razmišljao... i dosjetio se! Trknuo je do kuće i potražio gay oglase. Na brzinu je dogovorio tri sastanka, pošto je imao tri posudice, sa homoseksualcima koji su živjeli u blizini. Jeste da je morao da govori na telefon "kako je on pasivna kurvica, sposobna da primi do trideset centimetara dužine i petnaest širine i da draška jaja svome gospodaru dok ga ne baci u sedmo nebo", ali bar će nabaviti spermu za crveni met koji se može prodavati po petobanku. Ušao je u stan kod debelog brkice koji mu s vrata odmah uvali jezičinu usta. Kako se Smeks trznuo liku je ispala proteza, koju on uz krezav osmijeh mirno vrati u usta. Navalio je na Smeksa k'o krme na masnu krpu, i ovaj ga je jedva odvratio od namjere da mu ga odmah nabije do jaja. Smeks reče da ima svoj metod, ali da je neophodno da mu ga prvo izdrka, ali da će mu pri tome specijalnom tehnikom tretirati muda, i da se ne brine. Uspaljeni brkica je jedva pristao. Smeks stade da mu drkava debel kurac i da mu masira jaja, a deba mu je na kvarno doticao kurcem usne i jezik. Smeks ga je drkao sve brže, i kad osjeti da će svršit, brzo prinese bočicu rumenom glaviću i uspiješno sakupi spermu. Udario je šakom brkicu po jajima kako bi imao vremena da utekne. Ovaj se savi od bolova, i kada shvati Smeksove namjere, hraknu zelembaća od pedeset grama koji, gle čuda!, uleti Smeksu pravo u usta, a ovaj, kako se zbunio, to i proguta. Izletio je brzo napolje, sretan što je napunio prvu dozu.

U sljedećem stanu ga je dočekao vrlo ružan transvestit. On se predstavi Smeksu kao Mirranda i reče mu da sjedne. Smeks reče da je uspaljen ka kučka i da želi Mirrandinu vruću spermu svuda po svom licu. Mirrandu ove zavodne riječi uspališe, te ona se baci na Smeksa i obasu ga poljupcima. Morao se ljubiti sa njim u usta, ali jebiga, met je met. Mirranda mu nabi svoja dva nakazna prsta (imala je nakazne ruke jako, kao kod horsaša) u čmar dahćući, a on se izmače i započe priču o specijalnoj tehnici manuelnog zadovoljenja partnera u predigri koju je nazvao massirenzi-le-muda, te kako je to neophodno da Mirranda odleti u sedmo nebo. Mirranda je bio napaljen ko kurac izjutra, te se namjesti Smeksu da ga ovaj obrađuje, sa nogama podignutim visoko u zrak. Izričito je zahtijevao da mu ga smeks malko ljubne, a kad se ovaj sageo misleći da izvede onaj seljački fazon da poljubi sebe po ruci koja je na njegovoj kari, Mirranda prnu ko konj. Smeksu se želudac okrenu, zanebesalo mu se, "kao da je čitav život jeo kuhana jaja jebo li ga bog tranvestitski", mislio se dok je povraćao. Mirranda se samo kesila ko krava i neofirno gurala nakazne prste Smeksu u usta. Onda Smeks prionu da ga izdrka Mirrandi, i ova ubrzo svrši. Želio je da i nju opali po jajima štocem, ali kada je uvidio da je ova na sedmome nebu, kao da je u komi, stade da joj promatra ružnu facu. Dok se on tako zagledao u stenjajuću Mirrandu, ovaj poče da piša debelim mlazom, koji, gle čuda!, uleti Smeksu pravo u usta, a dijelom ga obli i svud po faci i torzu, i on to što mu uleti u usta, kako se jadan zbunio, proguta. Mirranda se baci na njega i opali mu žvaku u upišana usta, a on se jedva ote, spuca je nogom u kurac i pobježe kol'ko ga noge nose, čvrsto stežući bočicu životne tekućine.

Iako je mnogo najebao da zbavi dvije doze sluze, Smeks čvrsto odluči da ispuni zadatak i da posjeti i trećeg ljubitelja guze. Došao ja na ugovorenu adresu. Pozvonio je. Otvorio mu je muškarac izrazito lijepe vanjštine. Pozdravio se sa njim muškim stiskom ruke, što je Smeksa malko umirilo. Ušao je u luksuzan stan, domaćin ga ponudi pićem i cigaretama. Smeks je sjeo i zavalio se u udoban naslonjač. Obavijestio je domaćina da je željan dobre bukakerije i mnoštva sperme, a da se poslije mogu družiti na ovaj način, jer prioritet mu je bio da nabavi sluz. Rekao je domaćinu da se opusti i raskomoti, da će ga on najprije zadovoljiti irskom tehnikom timarenja muda jer poslije tog tretmana "prangija očeliči i može da bode satima". Domaćin posluša Smeksa bez ikakvih problema, a Smeksu krenuše suze radosnice kad ugleda da je lik čist kao suza i bez ikakvih anomalija, te se on toliko razgali da mu malko zalicka glavić jezikom, a kako je zaboravio usljed tih emocija krenu i da mu liže šupak slučajno. Onda je došao sebi i nastavio da mu drkucka, i ovaj lijepo i obilato svrši u bočicu. Smeks nije imao srca da ga lupi po purpurnim divnim mudima, a kako domaćin stade da ga ljubi on nekako ne imade snage da se odupre, te pusti mu da ga ljubi i u usta i po sisama, i niže i niže... "ŠTA JE OVO JEBO TE BOG ALLAH DA TE JEBO U BOGA BOŽIJEG!!!!", cijuknu domaćin kada ugleda Smeksova dlakava solo muda, kada shvati da je beskurac. Smeks se iznenadio i unezgodio, a domaćin stade da povraća ko da je popio pet litara rakije. Kako je povraćao, gle čuda!, čitav jedan mlaz uleti Smeksu pravo u grlo, a ovaj jadan, kako se zbunio reakcijom domaćina, to i proguta. Onda je konačno zgrabio spermu i istrčao iz kuće kao muha bez glave.

Ibru je zatekao kako šparhtlom struže prozorski pleh. Približio se i uvidio da ovaj kupi golubija govna, a Ibro to opravda zbog jačine kisline koju ptičija izmetina ima. Smeks mu je predao bočice sa spermom koje ovaj proždrljivo zgrabi i odnese u frižider. Zapalili su džoint. Smeks ga je pitao dokle je sa metom, a ovaj reče da će uskoro biti gotov, još da se provare golubija govna sa metadonima, i sperma sa akinetonima. Kada su završili sa napušavanjem, Ibro pobaca sve navedeno u smjesu, a neofirno prstima pokupi ostatke sperme iz bočica i pojede to, ispuštajući jedno dugo i iskreno mmm... Zabavljali su se pušenjem cigara dok su čekali da se skuha sranje. Ibro je pričao da je, dok je Smeks bio odsutan, stavio različitih vitamina u tabletama u met, da bi bio zdraviji, te da je dodao i kiselinu iz baterija. Uzeli su opet da sviraju neka govna, neuspijevajući da se usaglase i dogovore kako i šta. Onda je banuo i Fićo. Bio je spušen ko konj, i tražio je meta da proba. Kako met nije bio gotov, zapalili su još jedan džokavac. Fićo je barkao svog dvoperca i igrao se sa njim. U po frke u sobi se pojavi pacovčina, koja se savršeno uklapala u ambijent, i začuđeno pogleda ovu trojicu. Oni se baciše da ga uhvate, a u tom poslu najspretniji bijaše Smeks, koji otkinu pacovu zubima glavu. Ibro mu ote obezglavljenog i prosu krv pacovsku u kazan s metom, mrmljajući tiho: "Ave satan, blek metalus anus falus est." Onda se posvadiše čiji je to pacov. Smeks je tvrdio da je njegov pošto ga je on ulovio, a Ibro da je njegov jer se razvio u njegovoj nastambi. Na kraju je Fićo presudio da se pacov da Smeletu, ali zauzvrat da Ibro Smeksa opali ravno dvadesetsedam puta nadignutim kurcobanom u čelo. Smeks prista, Ibro prista, rukovaše se, i Ibro stade da uspostavlja mašineriju ispod koje su bila tri jajeta. Kada mu se digao, a malen nije bio, Smeks leže na krevet pružajući čelo Ibri. Ibro mu opkorači glavu i stade da ga lupa. Odzvanjalo je meso od meso, a Fićo je dijelio savjete Ibri kako da ga bolje opali. Kako je Ibro bio malko nastran, njega ovo bubanje Smeksa popali, te on bogami i svrši, a mlaz sperme, gle čuda!, pade smeksu tačno na brkove, a ovaj, što od iznenađenja, što od zbunjenosti, uvuče to u nos, propusti kroz sinuse i proguta. Onda je uzeo svog štakora i stavi ga u džep od jakne, smješkajući se zadovoljno. Okrenuo se prema Fići i Ibri i rekao: "Ovo za večeras kad me spuca gladna ocami..."

Tada Ibro konačno objavi da je met gotov i da je spreman za konzumiranje. Najprije su ga malko pušili na foliju, i svi su se složili da je dobar, mada je Ibro imao malu zamjerku da malo kisi, što mora da je od toga što Smeks nije donio kvalitetnu spermu. Onda su šmrkali i povraćali, ali Ibro je tvrdio da je to najnormalnija stvar kod vrhunskog meta. Smrdilo je na kisela govna, na truo kurac zaboden u crijeva puna bolesnih govana u lešu od juče. Fićo je jeo met kašikom kao da je mljeven keks. Ibro ga je razmutio sa pivom i pio. Smeks se snuždio, sav se objesio kao da je mrtav. Ibro se lati gitare i stade opet da svira groznu muziku i pjeva onim groznim raspalim glasom. Fićo je zakucao. Met ih je furao žešće...

P.S. uskoro izlazi moja prva zbirka priča "Erocke priče", pa ćete moć i da me kupite da imate za na policu...

Profile  

PostPosted: 02. 04. 2008. 17:37 
Moderator

Prvo sam ti mislila reći da si konj,a onda sam se počela smijati.

"Ave satan, blek metalus anus falus est".Daj mi se za na policu. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 04. 2008. 20:55 

bloodflood wrote:
i meni je skoro, suza kanula... dirljivo zaista...

iz oka il sa glavica? :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 04. 2008. 21:05 

Nego, shitbringer, pifter, kako god, ne objasni nam sto se Smeks nagutao od silnog zbunjivanja svega i svacega?, a ja se, taman, zanijela i ponadala u isto... Ono, dramsko uvezivanje elemenata i te fore. Uglavnom, mene je ovo dobro drzalo do kraja...

Profile  

PostPosted: 02. 04. 2008. 21:44 
Moderator

Ma Smeks u tome potajno uživa.

A što se tiče uvezivanja dramskih elemenata,tome se i ne nadam.Ovo je naglabanje osvježeno drogom,govnima i spermom.Dobre su ideje anomalije kita i Smeksa antiheroja..

Profile  

PostPosted: 03. 04. 2008. 00:12 

Arinoe wrote:
Ma Smeks u tome potajno uživa.

A što se tiče uvezivanja dramskih elemenata,tome se i ne nadam.Ovo je naglabanje osvježeno drogom,govnima i spermom.Dobre su ideje anomalije kita i Smeksa antiheroja..

ja se ne drogiram. dramski elementi su više nego čvrto povezani, valjda je očito da je svako zašto imalo svoje zato, ništa se nije desilo bez razloga. Smeks se nagutao svega jer je peh i baksuz.

Profile  

PostPosted: 03. 04. 2008. 04:45 

ah vam boga....

Profile  

PostPosted: 03. 04. 2008. 10:20 
Moderator

shitpifter wrote:

ja se ne drogiram.

Drago mi je.Sad bolje spavam.Komentar nije bio ličan,nego se odnosio na priču.Čitaj redove,ne između njih.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 733 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]