Bruno wrote:
nis niš gledala al budući daje danas valentinovo nek mi neko bitte nabaci torrent za sylviju. jerbo ja nerem nać

sry sto kasnim..

jesi ovu trazila?!
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Sylvia+2003Stargazer wrote:
Quote:
ebemliti.. kako ti je ono OK?!.. a i ja kreten ne mogu odolit.. ugl, meni sve OK

sem zadnje scene.. cliche, al dobro.. obzirom na okolnosti i to sve, oprastam mu.. haha
Nisam te bas skontao, moze l' neko pojasnjenje
ma govorim za kvalitet.. mozda je do mene al mi se cini da su boje isprane a zvuk nekako 'odvojen' .. no nema veze
Stargazer wrote:
Prica ima supljina i kliseiziranih elemenata, ali meni se od starta svidjela ideja Imaginariuma. Recimo kad na pocetku onaj nasilni pjano ima mogucnost da se popenje na planinu i ostvari svasta nesta, ili da udje u kafanu i popije jos jednu pivu. Svi smo se nalazili u slicnim situacijama. Uloga djavola (Waits se odlicno uklopio!) u citavoj prici je upravo u toj borbi pojedinca sa samim sobom. Stara metafora, stara prica, ali ipak dobra prica. Jos kad se svemu dodaju Gilliamovi vizualni tripovi (u kojima bez razmisljanja uzivam)... film dobija sasvim solidnu ocjenu.
upravo, samo kazem kako bi meni vise odgovaralo da je film zavrsio kao brazil mu npr, al ajd dobro.. bitno je da nije razocarao
inace, ja sam tek sad pogledala control, pa sam onda nasla i neki bas dokumentarac o njima.. a skinula sam si sinoc i 24 hour party ppl il tako nesto, kao ta ekipa oko factory rec.a.. pa kontam to danas nekad pogledat