Moondust wrote:
e vidis, meni je npr. silent hill film uspio nekako ono nesto prenijeti iz igrice, nemam pojma sta, al ima nesto, dok mi je doom bio full bezze osim one dobre fps kamera furke, a i prica je bas ono amerikanizirana. alone in the dark je sto se toga tice bas bas bas fail nad failovima. pisao bih jos al mi ne mogu naumpasti igrice i ekranizacije
kontam si, kad bi neko snimio film po Parasite Eve igri sa PSone, al bas da se drzi igre ono 1/1, to bi bilo fakat odlicno

a to za GTA, jebem mu kevu, nisam cetvorku jos nikako odigro jbt

al mogu mislit da prica ubi, san andreas je imao vec bas filmsku pricu, jebena, zanimljiva, bruka akcije i tako to, ne sumnjam da je cetvorka jos jebenija

silent hill je meni jednak alone in the dark ekranizaciji. znaci fula totalna. silent hill ima bolesnu atmosferu, morbidnu pricu. ja ne dozivih ni na jedan sekund to u filmu. a doom je radjen kao promocija doom3 jebiga, koji je amerikaniziran ko i svaki fps koji ima pricu. osim hl, on je nako "intelektualan" vise.
a gta su jedine igre koje su mi savrsene pored fps igrica. gta, scarface, godfather i igren na taj fazon. gta 4 moras odigrat, niko belic iz bivse jugoslavije, nakon rata, dolazi u ameriku i hara podzemljem kriminala

imaju jos 2 price dodathe, izasle za pc pod naslovom episodes from liberty city, u obje razlicite glavne uloge, a opet sve 3 price imaju dodirnih tacaka. i sve to ti dodje na 8 dvd-ova

napravit film po tome bilo bi havarija.