Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 07. 2025. 17:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4712 posts ]  Go to page Previous  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 236  Next
Author Message
 Post subject: Re: Zadnji film koji ste gledali???
PostPosted: 09. 06. 2010. 17:59 

biafra wrote:
pa i Srpski film mi se čini malo izvikanim...mislim niko ga nije gledao i nazivaju ga genijalnim na osnovu trailera, što jebiga ne znači apsolutno ništa. daj bezelbube da nisam u pravu...

pogledo sam i Until the light takes us, koji je odlična ideja i vidi se da su ljudi koji su ga radili znaju šta se zapravo desilo. međutim, koncentracija im nije baš na nivou, malo je pogubljen film, trebali su nekog drugog nać da ga režira.

i još sam pogledo The year the punk broke koji je trebalo pogledat kad je bio aktuelan, ovako me smorio ko Prošićev autobus.

i pogledo sam ponovo My own private idaho, to je već dobar film, Gus van Sant je jednostavno majstor u svakom pogledu, sve što je bio njegov posao u ovom filmu, na najvišem je nivou.

Ja bih se slozio da je Srpski Film izvikan.
Sto se tice Until the light takes us, film me smorio maksimalno prozvakana prica.

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2010. 01:58 
gledao princ of perziju
i bas je onakav kako sam ocekivao, prije par mjeseci sam bas pisao

film je KARINA jebena, eto sta je,
sjebali su cijelu pricu, cijelu atmosferu, ma sve sto se moglo sjebati, sjebalo se
jebem im familiju u usta kapitalisticu i disney i sve
bas su usrali

jedino gdje sam fulo je, da je dzejk dzilenhOl dobro odglumio, ruku na srce, nije da mu uloga nije legla
al je kita od filma kako god

jebem im familiju sto mi unakazise ekranizaciju tih nekih djecijih sjecanja

PostPosted: 10. 06. 2010. 02:05 

Moondust wrote:
gledao princ of perziju
i bas je onakav kako sam ocekivao, prije par mjeseci sam bas pisao

film je KARINA jebena, eto sta je,
sjebali su cijelu pricu, cijelu atmosferu, ma sve sto se moglo sjebati, sjebalo se
jebem im familiju u usta kapitalisticu i disney i sve
bas su usrali

jedino gdje sam fulo je, da je dzejk dzilenhOl dobro odglumio, ruku na srce, nije da mu uloga nije legla
al je kita od filma kako god

jebem im familiju sto mi unakazise ekranizaciju tih nekih djecijih sjecanja

mjuuuuuuza je kul :D

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2010. 02:10 
na kraju krajeva se poserem i na to
klasicna holivudizirana oriental mjuza, cisto da se ima u pozadini

radije slusat warrior within soundtrack koji je perfekcija teska...

fail decenije fakat

a u sustini
kad je to valjala ekranizacija neke igrice?
fakat se ne sjecam da je i jedan film valjao, jedino silent hill dere guzove sto se filma tice, kolko god malcice odmicao od original price

PostPosted: 10. 06. 2010. 02:12 

Moondust wrote:
na kraju krajeva se poserem i na to
klasicna holivudizirana oriental mjuza, cisto da se ima u pozadini

radije slusat warrior within soundtrack koji je perfekcija teska...

fail decenije fakat

a u sustini
kad je to valjala ekranizacija neke igrice?
fakat se ne sjecam da je i jedan film valjao, jedino silent hill dere guzove sto se filma tice, kolko god malcice odmicao od original price

A LOTR ne jebe majke??!

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2010. 04:28 

pa lotr nije ekranizacija igrice :lol:
valjalo je takvih filmova jebiga. doom recimo meni odlican. al buraz ako je ista unakazeno filmom onda je to silent hill. ajd nek mi neko kaze da je u filmu dozivio samo 1% one morbidne atmosfere igre, reci cu mu da nije odigro ni minut igre.
al znas sta bi bilo kul, uradit film po gta 4. al uklopit i one 2 dodatne price. reko bi vice city, al on je vec sav skoro uradjen po scarfaceu.

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2010. 06:33 
Vlad Tepes wrote:
A LOTR ne jebe majke??!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Addi wrote:
pa lotr nije ekranizacija igrice :lol:
valjalo je takvih filmova jebiga. doom recimo meni odlican. al buraz ako je ista unakazeno filmom onda je to silent hill. ajd nek mi neko kaze da je u filmu dozivio samo 1% one morbidne atmosfere igre, reci cu mu da nije odigro ni minut igre.
al znas sta bi bilo kul, uradit film po gta 4. al uklopit i one 2 dodatne price. reko bi vice city, al on je vec sav skoro uradjen po scarfaceu.

e vidis, meni je npr. silent hill film uspio nekako ono nesto prenijeti iz igrice, nemam pojma sta, al ima nesto, dok mi je doom bio full bezze osim one dobre fps kamera furke, a i prica je bas ono amerikanizirana. alone in the dark je sto se toga tice bas bas bas fail nad failovima. pisao bih jos al mi ne mogu naumpasti igrice i ekranizacije

kontam si, kad bi neko snimio film po Parasite Eve igri sa PSone, al bas da se drzi igre ono 1/1, to bi bilo fakat odlicno :)

a to za GTA, jebem mu kevu, nisam cetvorku jos nikako odigro jbt :oops: al mogu mislit da prica ubi, san andreas je imao vec bas filmsku pricu, jebena, zanimljiva, bruka akcije i tako to, ne sumnjam da je cetvorka jos jebenija :D

PostPosted: 10. 06. 2010. 11:05 

Sinoc se popilo tak oda sam na tren tu vidio neke knjige isranja, stoga i dođe taj LOTR :oops:

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2010. 11:49 

heh, ja sam tog princa samo na 386ci igrala.. keca jel

Profile  

PostPosted: 10. 06. 2010. 14:02 

Moondust wrote:
e vidis, meni je npr. silent hill film uspio nekako ono nesto prenijeti iz igrice, nemam pojma sta, al ima nesto, dok mi je doom bio full bezze osim one dobre fps kamera furke, a i prica je bas ono amerikanizirana. alone in the dark je sto se toga tice bas bas bas fail nad failovima. pisao bih jos al mi ne mogu naumpasti igrice i ekranizacije

kontam si, kad bi neko snimio film po Parasite Eve igri sa PSone, al bas da se drzi igre ono 1/1, to bi bilo fakat odlicno :)

a to za GTA, jebem mu kevu, nisam cetvorku jos nikako odigro jbt :oops: al mogu mislit da prica ubi, san andreas je imao vec bas filmsku pricu, jebena, zanimljiva, bruka akcije i tako to, ne sumnjam da je cetvorka jos jebenija :D

silent hill je meni jednak alone in the dark ekranizaciji. znaci fula totalna. silent hill ima bolesnu atmosferu, morbidnu pricu. ja ne dozivih ni na jedan sekund to u filmu. a doom je radjen kao promocija doom3 jebiga, koji je amerikaniziran ko i svaki fps koji ima pricu. osim hl, on je nako "intelektualan" vise.

a gta su jedine igre koje su mi savrsene pored fps igrica. gta, scarface, godfather i igren na taj fazon. gta 4 moras odigrat, niko belic iz bivse jugoslavije, nakon rata, dolazi u ameriku i hara podzemljem kriminala :D imaju jos 2 price dodathe, izasle za pc pod naslovom episodes from liberty city, u obje razlicite glavne uloge, a opet sve 3 price imaju dodirnih tacaka. i sve to ti dodje na 8 dvd-ova 8) napravit film po tome bilo bi havarija.

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2010. 14:04 

The Book of Eli.
Nije loš film,otprilike kako sam i očekivao.Lik napamet zna i bibliju i lafo nosi u tašni ispisanu bibliju koja je prazna.Biva propucan kroz stomak i tako krvav prepješači sve do San Franciska gdje prevesla pola mora i dođe u konzervatorij te izdiktira čitavu bibliju pisaru.Kasnije će se prema njoj graditi čitav novi svijet kako je bili i prije praska koji izbrisao pola čovječanstva.Lik umire na kraju.

Profile  

PostPosted: 12. 06. 2010. 14:07 
Medieval wrote:
The Book of Eli.
Nije loš film,otprilike kako sam i očekivao.Lik napamet zna i bibliju i lafo nosi u tašni ispisanu bibliju koja je prazna.Biva propucan kroz stomak i tako krvav prepješači sve do San Franciska gdje prevesla pola mora i dođe u konzervatorij te izdiktira čitavu bibliju pisaru.Kasnije će se prema njoj graditi čitav novi svijet kako je bili i prije praska koji izbrisao pola čovječanstva.Lik umire na kraju.

i sto si sad to pisao? bas nisam taj jos gledao :D

PostPosted: 12. 06. 2010. 23:29 
Moderator

Moondust wrote:
Medieval wrote:
The Book of Eli.

i sto si sad to pisao? bas nisam taj jos gledao :D

Eto sad ga i ne moras gledat :)

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2010. 15:24 

Uštedio sam ti marku eventualno dvije,budi zahvalan :D

Profile  

PostPosted: 19. 06. 2010. 21:28 

Gledao sam The Pawnbroaker. Rezija Sidney Lumeta je garancija kvaliteta, a Rod Steiger se bas pokazao u glavnoj ulozi. Dosta teska "jevrejska" prica, ali i dalje bih ga preporucio.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2010. 17:46 

Big Lebowski

odlicna filmcina

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2010. 01:46 

Jebo im Valhala Rising OČEVE -.- kunjam, gledam, proživljavam jebenu BM atmosferu kroz cijeli film i ništa ne kontaM :evil:

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2010. 10:30 

Usrani novi Princ of Persia , koji kurac .....

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2010. 11:34 

Kod mene je i dalje Lumet maraton. Gledao Running on Empty, i film je ocekivano dobar 8)

Profile  

PostPosted: 26. 06. 2010. 14:11 

Zadnje pogledano: Only Fools And Horses - The Special Behind the Scene

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4712 posts ]  Go to page Previous  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 236  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]