Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 10. 2025. 03:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 733 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Next
Author Message
 Post subject: Re: ...only yours stuff...
PostPosted: 04. 05. 2008. 19:09 

Moondust wrote:
kak izgleda ovdje treba samo vesele stvari pisati jbt :razz:
cek dok provirim u americku ambasadu u utorak, mozda ostave kakav fin dojam pa vam napisem pjesmicu o american dream
bila bi fora da se i komentari na pjesme pisu u stihovima i rimama ;-) :mrgreen: :mrgreen:

ma FUCK THE USA!

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 19:14 
ajd eto bubnucu, zar nije vecina vama gotivnih metal bandova iz te jebene drzavice :mrgreen:

PostPosted: 04. 05. 2008. 19:17 

Moondust wrote:
ajd eto bubnucu, zar nije vecina vama gotivnih metal bandova iz te jebene drzavice :mrgreen:

jarane offtopicimo stoga samo cu ti reci da to nea veze jarane. ...skontat ces nekad

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 19:22 

ok, hvala za kom.......
a sada bih samo volio ako moze misljenje moondusta za ovu pjesmu,,, znam i ja da nije nesh al eto....... sam da vidim dali da nastavim,, :mrgreen: znacilo bi mi,,,...,,,...,,,...,,,...,,,...

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 19:27 
cune comment ikakav dati ;-)

thrashtilldeath wrote:
Moondust wrote:

jarane offtopicimo stoga samo cu ti reci da to nea veze jarane. ...skontat ces nekad

aj necemo offtopiciti vise ;-) ja sam klinac koji brije vene ziletom, pjesme su mi sranje, mozete i odma tako reci :mrgreen:

neo, konju, tebi comment sutra ;-)

PostPosted: 04. 05. 2008. 19:34 
opis e(n/x)terijera: petak 2.5.

krastavac u tegli
para u pegli
svi na pod pijani legli

PostPosted: 04. 05. 2008. 19:38 

ovo je zajebancija nek se zna :mrgreen: :mrgreen:

Patnje mladog Verte

Lagodno su prolazili njegovi dani. Mladom celavom anarhisti Verti nikad nije bilo dosadno. Uvijek bi visio okolo sa svojim prijateljima „ više klase “ ( ... koji bi uz IQ test donosili uzorke mokraće ( koje su pribavljali dan prije od Vertine macke - koja se ne drogira - ) te se trudili da ga urade što lošije nebi'l im roditelji posumnjali da koriste nedozvoljene supstance ).
Sve je islo kako treba, sve dok vođa mladih anarhista nije odlučio da moraju obrijati i glavu. Ok ništa posebno - mislio je Verto. Sutradan je grupica i ovako ružnih punkera evolviurilalala ( jebem ti boga i ove stručne riječi, al znate ono što digimoni urade ono EVOLsranje ) u još ružniju grupu skinheadsa.
Vođa dotične grupe, najpametniji i najobrazovaniji ( čak je imao i knjige od srednje škole ( znam znam i dalje ne vjerujete ali ipak je imao) ( jednom je prebio klinca i uzeo mu knjige misleći da će naci recept za anarhiju ) ) svemoguci, nenadjebivi, najjebozovniji i najopasniji ma... ISAK ( hell yeah bio je židov da odma to rješimo) je rekao da moraju obrijati muda ako žele postati pravi skinheadsi.
TU POCINJE to !!!! Patnje mladog Verte su na pomolu!

Vertina kuća, 20:00 sati, dotični gospodin sjedi na wc školjci i dubokoumno razmislja ( O DA ,sada je moje djelo ( da bas sada ) doslo do onog dijela gdje treba da filozofiram i serem ( bas kao moj jaran, znate onaj admir,LiZzard - uzor mladim gamerima, admin na gamers.ba, bassista u nekoliko bendova, ma znate onaj kloc sto sere po blogovima.....nvm )

Verti je sve ovo jako teško palo, obrijati muda pa zašto? “ Zašto me bože stavljaš na ovakvo iskušenje? Kladim se da isus nikada nije bio u ovakvoj situaciji, gdje je morao da bira šta da uradi, obrije muda il napusti apostole. “ - mislio bi
„AHA JESI SIGURAN? STA MISLIS ZASTO SU GA RAZAPELI A - A ? BILO JE ILI OBRIJ MUDA IL CEMO TE RAZAPETI. NO TO TRENUTNO NIJE BITNO. MLADI VERTO ODLUCI SAM KAKO MISLIS DA JE NAJBOLJE, NECU TE SAVJETOVATI PA NISAM BOG. ( NISAM BOG ? O NE PA JA I JESAM BOG, O JEBEM TI JERUZALEM OPET MORAM KOD SV PETRA ( PSIHIC U RAJU ), OPET SE POJAVILO ONO SRANJE OKO DUPLE LICNOSTI. )

Uzeo je brijac u ruke i zamislio se. Više nije bio u ovom svijetu, sada je odlutao negdje daleko, daleko od svih problema koje nosi anarhija. Bio je izvan tijela ali i izvan svoga uma. UUUUARGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! Isro se je, sada je bio olaksan i mogao se je vratiti dvoumljenju. Cas je buljio u muda a cas u brijac. „Ja ne bih trebao da se ovako dvoumim. Ipak nisu ovo one teske situacije u kojima su bili: Han Solo ( novac ili cast ), J. W. Gete ( Johann Wolfgang von Goethe - sa duznim postovanjem!!!! ) ( da li DA PISE knjige iako postoji mogucnost da ih decienijama poslije osobe bez imalo morala ismijavaju, ili da se opija ), Admir Salkanovic ( da li da veze kosu plavom ili crnom spagom ), Adolf Hitler ( da li da prizna da mrzi zidove samo zato sto su mu kresnuli majku ili da prodaje pricu kako doticna nacija zagadjuje svijet )...... “
Idalje je bio neobrijan, idalje je sudbina bila u njegovim rukama. OK odluceno je, obrijat ce muda, brijac je polako naslonio na svoja jaja...... EPSKI TRENUTAK JE TU............. I????????????? Da li ce se vertine muke zavrsiti ???aaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zabrinuta Vertina majka je naglo otvorila vrata s obzirom da je tu bio puna 2 sata, prepricavali su mu drugovi u bolnici.

BILO je lose,jako lose!! Ostao je bez muda. Rodbina je plakala, ovo je bio veoma tezak dan za cijelu njegovu familiju. Tako mlad a nikada nece imati svoju djecu.... Tuzna sudbina i tama se nadvila nad Vertinu porodicu.

A Verto, a Verto samo je, mislio kako ce, sta ce sada, jadni Verto samo je razmisljao sta ce sada, kako ce...... JER SADA MOZE JEBATI KOLKO HOCE I KOGA HOCE!!!!!!!!!!!!

„ Zivot je lijepo pomislio je prije nego je zaspao opet “!!!

p.s. iako je inspiracija za ovo SRANJE usla krzo moje nozdrve i popela se do mozga dok sam srao i buljio u svoja muda citaj jaja nadam se da ce se makar neko nasmijati !

p.s.s. znam da sam ujebo sve na kraju, ne morate mi srati o tome!

p.s.s.s. U sljedecem odlomku sam upotrijebio izmisljenu licnost i nazvao ga bog , dok su svi ostali dogadjaji i licnosti istinite, slijedi doticni:

„AHA JESI SIGURAN? STA MISLIS ZASTO SU GA RAZAPELI A - A ? BILO JE ILI OBRIJ MUDA IL CEMO TE RAZAPETI. NO TO TRENUTNO NIJE BITNO. MLADI VERTO ODLUCI SAMO KAKO MISLIS DA JE NAJBOLJE, NECU TE SAVJETOVATI PA NISAM BOG. ( NISAM BOG ? O NE, PA JA I JESAM BOG, O JEBEM TI JERUZALEM OPET MORAM KOD SV PETRA ( PSIHIC U RAJU ), OPET SE POJAVILO ONO SRANJE OKO DUPLE LICNOSTI.„

... e da pise se EVOLVIRALI .... ( valjda )

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 21:28 

pa ti trebaš da se poklopiš i ne klikaš više nikad na ovaj topik. glup si i ti :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 21:34 

dronevil wrote:
pa ti trebaš da se poklopiš i ne klikaš više nikad na ovaj topik. glup si i ti :mrgreen:

jbg hvala na kritici

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 21:49 

buraz dobro je,,,, ovo se treba uvest u skole umjesto one dosadne knjige,,..,,..hehehehe :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 21:51 

Neo# wrote:
buraz dobro je,,,, ovo se treba uvest u skole umjesto one dosadne knjige,,..,,..hehehehe :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ma jarane jbg napisano za 5-6 minuta, zato i jest kurac, konto malo sarkazma i zajebancija ubacit al et ocito ne valja. Al jebiga sta mogu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 21:57 
Moderator

haha legendarno, mozda i najbolje na ovoj pacenickoj temi :D

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 21:58 

NecrodaemoN wrote:
haha legendarno, mozda i najbolje na ovoj pacenickoj temi :D

al uvijek se nadje jaran koji ti laze da bi se ti dobro osjecao!!! imas ado pivu od mene heheheheh 8) 8) ;-)

Profile  

PostPosted: 04. 05. 2008. 22:26 
muah jest fora kad nikog ne znas sa foruma ;-) samo sto cu ja proci bez pive :mrgreen:

PostPosted: 04. 05. 2008. 22:43 

Moondust wrote:
muah jest fora kad nikog ne znas sa foruma ;-) samo sto cu ja proci bez pive :mrgreen:

ET IAMS I TI PIVU .... ala ga offtopicimo :D:D

Profile  

PostPosted: 05. 05. 2008. 11:23 
jebaji ga, sta god se postavi, zavrsi sve u govnima
najbolje da se postavljaju samo one kratke haiku pjesmice, jer onda komentari nece ici tolko u offtopic

PostPosted: 05. 05. 2008. 17:27 

Moondust wrote:

krastavac u tegli
para u pegli
svi na pod pijani legli

uf evolviras...sad pises haiku uzase u stilu naseg davno izgubljenog Ravagera...

mozda za kojih pet-sest godina pisanja i bude nesto od tebe, al ti treba ziotnih iskustava...

a za onog thrashtilldeath...Fuck BiH des puta vise, uz srdacne pozdrave iz USA

Profile  

PostPosted: 05. 05. 2008. 20:21 

stari serator wrote:
Moondust wrote:

krastavac u tegli
para u pegli
svi na pod pijani legli

uf evolviras...sad pises haiku uzase u stilu naseg davno izgubljenog Ravagera...

mozda za kojih pet-sest godina pisanja i bude nesto od tebe, al ti treba ziotnih iskustava...

heheheheh :mrgreen: :mrgreen: brate znas sta IMAMO BOLJU PIVUUUUUU !!!!!

Profile  

PostPosted: 05. 05. 2008. 22:02 
stari serator wrote:
Moondust wrote:

krastavac u tegli
para u pegli
svi na pod pijani legli

heh slazem se

PostPosted: 06. 05. 2008. 15:39 

Phi tvoga leptira

Premjerih se uzduž i poprijeko
Rekoše mi da će razlike izreći Phi na kraju
K'o u onih zdanja što ih vidjeh
A više ih sanjah
Opjevah, onda, i ovaj Phi
Što ostane k'o vremešan leš kad ustanem
Iz omalenog mi kreveta
Pa ga vučem za rukave od krpica rasčerečenih barbika
Jer za pipke nemam jakog stomaka
A on gleda tupo
Ni da se podsmjehne ludosti mjeseca
Što ga nazvaše po Majama il' onima koji mogu
Ma, lažem, smiju
Odvažim se, onda, samo do apoteke
Da formalinom zaspem larvu svoje duše
Što računa Phijem vremena
Razliku do tvoga leptira

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 733 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]