ovo je zajebancija nek se zna
Patnje mladog Verte
Lagodno su prolazili njegovi dani. Mladom celavom anarhisti Verti nikad nije bilo dosadno. Uvijek bi visio okolo sa svojim prijateljima „ više klase “ ( ... koji bi uz IQ test donosili uzorke mokraće ( koje su pribavljali dan prije od Vertine macke - koja se ne drogira - ) te se trudili da ga urade što lošije nebi'l im roditelji posumnjali da koriste nedozvoljene supstance ).
Sve je islo kako treba, sve dok voÄ‘a mladih anarhista nije odluÄio da moraju obrijati i glavu. Ok niÅ¡ta posebno - mislio je Verto. Sutradan je grupica i ovako ružnih punkera evolviurilalala ( jebem ti boga i ove struÄne rijeÄi, al znate ono Å¡to digimoni urade ono EVOLsranje ) u joÅ¡ ružniju grupu skinheadsa.
VoÄ‘a dotiÄne grupe, najpametniji i najobrazovaniji ( Äak je imao i knjige od srednje Å¡kole ( znam znam i dalje ne vjerujete ali ipak je imao) ( jednom je prebio klinca i uzeo mu knjige misleći da će naci recept za anarhiju ) ) svemoguci, nenadjebivi, najjebozovniji i najopasniji ma... ISAK ( hell yeah bio je židov da odma to rjeÅ¡imo) je rekao da moraju obrijati muda ako žele postati pravi skinheadsi.
TU POCINJE to !!!! Patnje mladog Verte su na pomolu!
Vertina kuća, 20:00 sati, dotiÄni gospodin sjedi na wc Å¡koljci i dubokoumno razmislja ( O DA ,sada je moje djelo ( da bas sada ) doslo do onog dijela gdje treba da filozofiram i serem ( bas kao moj jaran, znate onaj admir,LiZzard - uzor mladim gamerima, admin na gamers.ba, bassista u nekoliko bendova, ma znate onaj kloc sto sere po blogovima.....nvm )
Verti je sve ovo jako teško palo, obrijati muda pa zašto? “ Zašto me bože stavljaš na ovakvo iskušenje? Kladim se da isus nikada nije bio u ovakvoj situaciji, gdje je morao da bira šta da uradi, obrije muda il napusti apostole. “ - mislio bi
„AHA JESI SIGURAN? STA MISLIS ZASTO SU GA RAZAPELI A - A

BILO JE ILI OBRIJ MUDA IL CEMO TE RAZAPETI. NO TO TRENUTNO NIJE BITNO. MLADI VERTO ODLUCI SAM KAKO MISLIS DA JE NAJBOLJE, NECU TE SAVJETOVATI PA NISAM BOG. ( NISAM BOG

O NE PA JA I JESAM BOG, O JEBEM TI JERUZALEM OPET MORAM KOD SV PETRA ( PSIHIC U RAJU ), OPET SE POJAVILO ONO SRANJE OKO DUPLE LICNOSTI. )
Uzeo je brijac u ruke i zamislio se. Više nije bio u ovom svijetu, sada je odlutao negdje daleko, daleko od svih problema koje nosi anarhija. Bio je izvan tijela ali i izvan svoga uma. UUUUARGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!! Isro se je, sada je bio olaksan i mogao se je vratiti dvoumljenju. Cas je buljio u muda a cas u brijac. „Ja ne bih trebao da se ovako dvoumim. Ipak nisu ovo one teske situacije u kojima su bili: Han Solo ( novac ili cast ), J. W. Gete ( Johann Wolfgang von Goethe - sa duznim postovanjem!!!! ) ( da li DA PISE knjige iako postoji mogucnost da ih decienijama poslije osobe bez imalo morala ismijavaju, ili da se opija ), Admir Salkanovic ( da li da veze kosu plavom ili crnom spagom ), Adolf Hitler ( da li da prizna da mrzi zidove samo zato sto su mu kresnuli majku ili da prodaje pricu kako doticna nacija zagadjuje svijet )...... “
Idalje je bio neobrijan, idalje je sudbina bila u njegovim rukama. OK odluceno je, obrijat ce muda, brijac je polako naslonio na svoja jaja...... EPSKI TRENUTAK JE TU............. I????????????? Da li ce se vertine muke zavrsiti

??aaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zabrinuta Vertina majka je naglo otvorila vrata s obzirom da je tu bio puna 2 sata, prepricavali su mu drugovi u bolnici.
BILO je lose,jako lose!! Ostao je bez muda. Rodbina je plakala, ovo je bio veoma tezak dan za cijelu njegovu familiju. Tako mlad a nikada nece imati svoju djecu.... Tuzna sudbina i tama se nadvila nad Vertinu porodicu.
A Verto, a Verto samo je, mislio kako ce, sta ce sada, jadni Verto samo je razmisljao sta ce sada, kako ce...... JER SADA MOZE JEBATI KOLKO HOCE I KOGA HOCE!!!!!!!!!!!!
„ Zivot je lijepo pomislio je prije nego je zaspao opet “!!!
p.s. iako je inspiracija za ovo SRANJE usla krzo moje nozdrve i popela se do mozga dok sam srao i buljio u svoja muda citaj jaja nadam se da ce se makar neko nasmijati !
p.s.s. znam da sam ujebo sve na kraju, ne morate mi srati o tome!
p.s.s.s. U sljedecem odlomku sam upotrijebio izmisljenu licnost i nazvao ga bog , dok su svi ostali dogadjaji i licnosti istinite, slijedi doticni:
„AHA JESI SIGURAN? STA MISLIS ZASTO SU GA RAZAPELI A - A

BILO JE ILI OBRIJ MUDA IL CEMO TE RAZAPETI. NO TO TRENUTNO NIJE BITNO. MLADI VERTO ODLUCI SAMO KAKO MISLIS DA JE NAJBOLJE, NECU TE SAVJETOVATI PA NISAM BOG. ( NISAM BOG

O NE, PA JA I JESAM BOG, O JEBEM TI JERUZALEM OPET MORAM KOD SV PETRA ( PSIHIC U RAJU ), OPET SE POJAVILO ONO SRANJE OKO DUPLE LICNOSTI.„
... e da pise se EVOLVIRALI .... ( valjda )