Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 07. 2025. 16:17

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4712 posts ]  Go to page Previous  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 236  Next
Author Message
 Post subject: Re: Zadnji film koji ste gledali???
PostPosted: 22. 09. 2011. 23:34 

AlekS wrote:
gogi_the_bastard wrote:
Hahahah pa dobro, ima stvarno smijesnih stvari, moram priznati, kao sto su npr. uzasneeeeeeeeeeee cgi maske, al ga i ti pretjera brate dragi :lol:
Ono, sto se same atmosfere tice, mislim, kad vec krenu sranje, ja nemam uopste zamjerki, mjesto je samo po sebi zlokobno i prijetece i autori su poprilicno iskoristili potencijal same lokacije. Dobro, ono na pocetku sa onim medijumom je ocita parodija na emisije koje si spomenuo, a ako malo bolje razmislis, vecina takvih filmova krece sa blesavim situacijama, 'autori' ne vjeruju da ce se ista strasno dogoditi iako kruze stravicne price, zajebancija medju likovima itd. a onda kad krene to i bi. :D
Dobro, svako ima svoje misljenje, kao sto rekoh, slazem se s tobom da se moglo to puno bolje odraditi, al eto, men se film u globalu svidio. :D

Cursing list: (check)
1. Maker of Grave Encounters (check)
2. Gogi (check)

:razz: :lol:

Zaštekat ce ti ovo drugo kad ti nadjem kakav ultimativno zli ultra opskurni horror koji jos nisi gledao. :twisted:

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2011. 23:35 

Gogi, ne preskači me! :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2011. 23:38 

gogi_the_bastard wrote:
Zaštekat ce ti ovo drugo kad ti nadjem kakav ultimativno zli ultra opskurni horror koji jos nisi gledao. :twisted:

Do tada si na spisku.... sto bi rekao Moe u Simpsonovima: "Santeria, you're the best"

ahahahahahahahahhaa

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2011. 23:43 

LopeZ wrote:
:lol:
Ma nije strašno. Ali 'ajde možeš se iskupiti. :lol:

Čuj, baš Aleksa upitah. Inače sam ja više tip za dokumentarce, da nisi gledao kakav dobar moderan horror ili neki iz 90-ih (samo mi nemoj dalje ići unazad po godinama) a da bi bio vrijedan gledanja ?

POgledaj Grave encounters. :mrgreen: :mrgreen:
Salu na stranu, ne doticu me bas ovi novi horrori, cast izuzecima, osim ako nije rijec o japanskoj skoli, tu se uvijek ima tovar toga za preporuciti. Pa eto, pogledaj radove Shynia Tsukamote, iako nisu svi njegovi filmovi horrori ima par jakih pravo, onda Marebito (gdje i glumi Tsukamoto), doslovno horror o strahu, All night long trilogija, Cairo (ilitiga Pulse), Miikeov Audition i naravno Ichi the killer (nije horror, al je maximum splatter :mrgreen: ), i eto kad mi jos koji padne na pamet dojavim. :D
P.S. Ne preskacem, nego je Aleksov post zahtjevao expresniji odgovor. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2011. 23:49 

E da, sad se sjeti, od ovih novijih ne-azijatskih su mi sjeli i Orphanage i Descent.

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2011. 23:49 

A pa hoćeš se ti kačiti ... :lol: :lol: :lol:

Hajde pregledam to, mada nisam fan "malih žutih". :lol:

Ali priznajem!! Horrore aktivno gledam tek možda 4-5 godina, ono, da pratim, skidam, unajmljujem, gledam ... I nabavim Američki remake "The Grudge"-a, i zaista, na par scena se sjebem maksimalno. Cijelo vrijeme sam bio prilijepljen za stolicu i ostao sam u blagom šoku nakon filma. Ako ništa, pozitivno što sam izvuk'o iz filma je zvuk koji ona treba pravi dok silazi stepenicama, naime, to je odlična vježba za growl vokal. :mrgreen:
I tako ti ja malo rovim po Wikipediji o filmu, kad ispade da je remake Japanskog klasika (što ja nisam znao). :mrgreen: I 'ajde, okačim ja njega na torrent i laganini se ono skida i kažem sebi - "Hajmo provjeriti trailer na Youtube-u dok se film skida". I jebo mater, tako sam se sasr'o na samom trailer-u da sam torrent odmah prekin'o !
Tad' sam sebi rek'o - "Ne'š više Japance u kuću unosit' !". :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2011. 23:51 

LopeZ wrote:
A pa hoćeš se ti kačiti ... :lol: :lol: :lol:

Hajde pregledam to, mada nisam fan "malih žutih". :lol:

Ali priznajem!! Horrore aktivno gledam tek možda 4-5 godina, ono, da pratim, skidam, unajmljujem, gledam ... I nabavim Američki remake "The Grudge"-a, i zaista, na par scena se sjebem maksimalno. Cijelo vrijeme sam bio prilijepljen za stolicu i ostao sam u blagom šoku nakon filma. Ako ništa, pozitivno što sam izvuk'o iz filma je zvuk koji ona treba pravi dok silazi stepenicama, naime, to je odlična vježba za growl vokal. :mrgreen:
I tako ti ja malo rovim po Wikipediji o filmu, kad ispade da je remake Japanskog klasika (što ja nisam znao). :mrgreen: I 'ajde, okačim ja njega na torrent i laganini se ono skida i kažem sebi - "Hajmo provjeriti trailer na Youtube-u dok se film skida". I jebo mater, tako sam se sasr'o na samom trailer-u da sam torrent odmah prekin'o !
Tad' sam sebi rek'o - "Ne'š više Japance u kuću unosit' !". :mrgreen:

Tako ti je to kod japanaca, nemoj da te izgled zavara, mali al tehnicari. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2011. 23:52 

gogi_the_bastard wrote:
E da, sad se sjeti, od ovih novijih ne-azijatskih su mi sjeli i Orphanage i Descent.

Descent je dobar. I to oba dijela.
Ja i cimko smo se krivili od smijeha na sceni u drugom dijelu kad' one dvije trebe upadnu u onaj kao "bunar" i tu se pokače sa onim "domorocima" i krenu da idu dalje, kad' se na vrh stijene pope onaj jedan i posere u onu vodu u kojoj su stajale ove dvije trebe, što će reći da im je to septička jama. :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 00:05 

gogi_the_bastard wrote:
Orphanage i Descent.

Ti bas hoces da sjebes Lopeza... ahahahhahahaha

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 00:15 

AlekS wrote:
gogi_the_bastard wrote:
Orphanage i Descent.

Ti bas hoces da sjebes Lopeza... ahahahhahahaha

Nadam se da pod tim mislis da ga isprepadam. :razz:

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 00:22 

Dok ne budem gledao one Japance koje mi daje, mislim da neće uspjeti. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 01:13 

Torrente, sve redom. "Oćemol izdrkat jedan drugom" , "Sve su žene kurve samo nije moja majka", "nije istina"(te mu pokazuje slike njegove mame dok je bila mlađa) :DDDDDDDDDDDD

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 10:32 

House of 1000 corpses.

Nije nešto, ali 'ajde, gledljivo. Sviđa mi se intro muzika Roba Zombija. Skin'o sam još nekih filmova na ovaj fazon koje mi je Aleks link-ao, a i Orphanage (joj Gogi, kuku tebi ne budem li mogao zaspati). Pa nakon što se danas preselim sa XP-a na Win7, pregledam to. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 10:44 

dinko wrote:
Torrente, sve redom. "Oćemol izdrkat jedan drugom" , "Sve su žene kurve samo nije moja majka", "nije istina"(te mu pokazuje slike njegove mame dok je bila mlađa) :DDDDDDDDDDDD

Stari, Torrente je zakletva... (Prica Psu) sigurno si peder i ides jebes druge pse po komsiluku... (kaze klincu u invalidskim koliciam koji ga je pitao da dresira njegovog psa) Idi kuci i dresiraj svoju mamu kurvu.

Bog otac Torrente

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 10:48 

Je li to ovaj ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Torrente,_ ... _de_la_ley

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 13:41 

LopeZ wrote:

To je kec a imas cetiri dijela.

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 16:24 

Orphanage je predobar film( na španjolski mislim, znam da ameri imaju neku svoj jadnu verziju)

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 16:59 

Dobro sirotište. A jbg, ona protagonistkinja je presmotana. :lol:
Ono dijete je epic doduše. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 17:47 

AlekS wrote:
dinko wrote:

Stari, Torrente je zakletva... (Prica Psu) sigurno si peder i ides jebes druge pse po komsiluku... (kaze klincu u invalidskim koliciam koji ga je pitao da dresira njegovog psa) Idi kuci i dresiraj svoju mamu kurvu.

Bog otac Torrente

hahahahaha, kad reče onoj mladoj, "koristi petar pan" dok mu puši :) sad ni ja ne znam više koji je koji dio i gdje su koje fore al urnebes. meni su prošle godine probijali mozak sa tim filmom i nisam htjeo gledat par mjeseci. prvi dio sam umro od smijeha, ostalo sve iste sekunde poskidao.

Nekako su mi on i Redžep slični samo što redžep ima dobro srce a ovaj je zao u duši :)

Profile  

PostPosted: 23. 09. 2011. 18:07 

Planet Terror

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4712 posts ]  Go to page Previous  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 236  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]