Ja sam vidio sve velike "ljudine" i kako sve cirkulise prosle godine, sve mi je bilo apsolutno jasno. I ne, nikad ne bih iznio nista licno na forumima, a fakat me i ne tangira dovoljno da bih se sa bilo kim raspravljo, iskreno. Zasto? Pa znam da sam uporedo sa svima koji me uzimaju u usta u zavidnoj situaciji. Dok ce oni nastavit da truhnu u svojoj misijoj rupi ja odo dalje u nove pobjede i avanture
Ako se i o kome sralo, tracalo, blatilo, iznosilo lazi i gluposti, o meni se to radilo. I to ne zbog mojih postupaka i mana, neg uglavnom iz zavisti. Ja znam da je moja savjest cista, i ako sam ikad ista lose o nekome rekao (sto je bilo rjetko), to je bilo cisto moje misljenje koje mogu, na zahtjev, doticnima predocit u facu, nikad se nisam bavio iznosenjem prljavog vesa, a masala baba mahali ne fali, svi ste puni sranja do balcaka, valjda tako sebe uzdizete relativno okolini, sta ja znam, tesko je nac u sebi vrlina kad si na Balkanu. I na kraju, nedam nikom prednost da znaju sta mislim o njima, nek se jebu i misle sta sve znam i ne znam, ko je sta traco, kome i kada. Od mene hajra nece vidjet