Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 00:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 245 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: RS METAL NA BHT-u,KAD CE MO MI??? hahaha
PostPosted: 05. 07. 2011. 23:42 

hahahaha legendarno :D

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2011. 23:50 

:lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2011. 23:55 

Ti si moj idol svega mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2011. 23:55 

Imbued wrote:

Ti si našao nekome govoriti da je glup, a tvoje korisničko ime samo govori da si bez glave.

Procitaj ponovo nick pa skontaj , nesto si mi glup za arijevca i nasu bijelu rasu :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:03 

Sad ce te banovat sto si napisao Kuran a ne Kur'an.

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:08 

gogi_the_bastard wrote:

:lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:18 

Imbued wrote:
gogi_the_bastard wrote:

Neka me banuju, ako to urade onda neću preći na islam što automatski znači jedan sveti ratnik (vehabija) manje. Pa neka onda vide, šta će i kako će. :twisted:

zašto pišeš o nečemu o čemu nemaš pojma?

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:23 

Kada nemaš validan argument najlakše je reći "šta se ja tebi imam pravdat'".

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:33 

prva stvar, mislim da lik jos nije sazreo ni za vozackog, druga stvar, mislim da su mu roditelji bili u srodstvu...

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:42 

Idi spavaj, zakasnit ces u skolu sutra.

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:48 

Imbued wrote:
Na šta je izašao ovaj svijet, meni našli nešto da govore šabani, ljudi bez glave, nekrofili i bastardi. Jadni ti vaši roditelji što vam kupiše te kompijutere mongoloidne.

jebiga, nas su roditelji poslali prvo u školu, pa nam onda kupili kompjutere, a ti si očigledno previše retardiran da bi iš'o u istu...

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 00:51 

Imbued wrote:
Na šta je izašao ovaj svijet, meni našli nešto da govore šabani, ljudi bez glave, nekrofili i bastardi. Jadni ti vaši roditelji što vam kupiše te kompijutere mongoloidne.

slusaj papak nepismeni..dosao si ovdje s namjerom da provociras, a dosao si na pogresno mjesto jer su i veci bogalji od tebe bili ismijani do te mjere da ni nakon banovanja nisu imali mira jos zadugo, pitaj jarana Dutu, ti su mu garant neki guzni haver, barem djelujes tako...

dalje, ovdje nisu svi "muslici", a uopste nije bitno ko je ko, jer se vecina s ovog foruma licno poznaje, ni vjera ni ime ni rasa ne predstavljaju bitan faktor...ti si ocito ogranicen ko balkon pa ne kontas da neki ljudi ne dijele druge kao ti...treca stvar, posto sam licno jedno vrijeme imao ispade kao ti, a bio sam glupi klinac i ne ponosim se tim periodom, opet sam bio upuceniji u neke stvari sto po tvom pisanju vidim da veze nemas ni sta pricas..

zato bogalju jedan, sad ti dobronamjerno kazem da odjebes odavde jer si postao predmet zajebancije i sto se vise opires gore ce ti biti...tvoj je izbor...nemoj s ezacuditi kad ti se krenu motati slike po forumu, jer jos niko nije ostao anoniman ovdje vjeruj mi...

p.s.-Obezglavator je onaj koji skida glave, a ne onaj kome je skinuta glava moronu jedan, pa jel treba da ti bukvar doniramo...

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 01:10 

Jesil glup il treniraš?

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 01:29 

ipak treniras...majka priroda nije toliko zla..

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 01:44 

Image

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 01:47 

Ryker wrote:
#BF8000 #BF8040 #BF8080 #BF80BF #BF80FF
#BFBF00 #BFBF40 #BFBF80 #BFBFBF #BFBFFF
#BFFF00 #BFFF40 #BFFF80 #BFFFBF #BFFFFF
#FF0000 #FF0040 #FF0080 #FF00BF #FF00FF
#FF4000 #FF4040 #FF4080 #FF40BF #FF40FF
#FF8000 #FF8040 #FF8080 #FF80BF #FF80FF
#FFBF00 #FFBF40 #FFBF80 #FFBFBF #FFBFFF
#FFFF00 #FFFF40 #FFFF80 #FFFFBF #FFFFFF

ovo ti je picka Imbued-u ... nabavi si jednu , bice ti bolje

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 01:48 

Imbued wrote:
nekro wrote:
ipak treniras...majka priroda nije toliko zla..

E sada pitanje. Zašto su rasisti glupi ljudi i zbog čega je rasizam zatucana ideologija? Molio bih za argumente, a ne sada da određujete moje godište i IQ. Ako i sljedeći odgovor bude nešto ne vezano za pitanje, onda ću stvarno sastaviti peticiju da vam se isključi internet i za svaki slučaj onemogući pristup računarima

:lol: :lol: :lol:

Dođe na forum, krši pravila, i podnosi peticije :lol: :lol: :lol:

Nemam argumenata, piši peticiju :twisted:

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 02:22 

Hej Imbued, po svim pročitanim komentarima i tvojim stavovima, zaista ne izazivaš želju u čovjeku da te ubjeđuje u suprotno od tvog trogloditskog stava, jer se i nisi nešto razbacivao sa naučnim činjenicama, ni obrazloženjima istih. Ali evo pošto mi je struka povezana sa pitanjem koje konstatno postavljaš, zašto ne treba biti rasista, ili zašto je to zatucana ideologija, savjetujem te da malo proguglas na netu o NAUČNIM, OBJAVLJENIM RADOVIMA KOJI SU PROŠLI RECENZIJE, u kojima se govori o tome kako zapravo termin rasa sve manje ima biološko, genetičko, uporište, drugim riječima kako jednostavno mi kao vrsta Homo sapiens nismo toliko različiti međusobno (kad se sagleda u kompletu cijeli genom) i sve naše karakteristike, i kako i razlike koje nastaju između nas prije treba pripisati tim nekim uslovima u kojima živimo/prilagođenosti/razmjena gena unutar manjih grupacija, pa nas to diferencira kao populacije, ali generalno, u samoj osnovi previše smo slični da bi smo se dijelili. Za početak posjeti stranicu Humani genom projekat, i nađi šta kod njih piše na tu temu. + Ovo što sam ja sada napisala je samo mali dijelić informacija koje ne idu prilog tom stavu. I da se razumijemo kod nas na faxu profesori već paze na terminologiju, i stalno napominju da ne postoji više taj termin rasa, što ti pomalo govori o važnosti te informacije..Jel ti to sada dovoljan odgovor na pitanje zašto je rasizam zatucana ideologija?
Druga stvar je ako ti ŽELIŠ da mi nismo svi isti, i da jedni budu superiorniji od drugih. To jeste onda tvoje mišljenje/želja, ali samo to. I ljudima je apsolutno dopušteno da te nazivaju i zatucanim, i maloumnim jer vjeruješ u jednu ideologiju koja ne nosi ništa dobro kompletnoj ljudskoj vrsti (htio ti to sebi priznati ili ne i dalje si ista vrsta sa svim tim ljudima koje diskriminiraš), i koja na kraju krajeva nema nikakvih objektivnih uporišta iza sebe. Na kraju, i da evo postoji osnova da se dijelimo po rasama, jel ti stvarno misliš da je taj termin izmišljen da bi ti i ostali maloumnici (po svojim SUBJEKTIVNIM KRITERIJIMA) mogli odlučivati ko će biti više a ko manje vrijedan? Meni se sve čini da nije.

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 03:51 

Imbued wrote:
shaban wrote:
Imbued wrote:

jebiga, nas su roditelji poslali prvo u školu, pa nam onda kupili kompjutere, a ti si očigledno previše retardiran da bi iš'o u istu...

Ma nemoj, poslali vas u školu. Kladim se da si završio 4 razreda osnovne škole, jer da si makar završio 5 ne bi se zvao šaban.

još ti je fino podebljao da si napisao kompIjutere.

ako nastaviš tako da se ponašaš, nikada nećeš naći djevojku.

ja vidim da su oni tebe ovdje napali, poslušaj mene, ja sam malo stariji i prošao sam sve to.

djevojke vole barabe, a ne filozofe. umjesto da se ovdje raspravljaš, bolje ti je da se uhvatiš lolanja i pijančevanja. iz tvog ponašanja vidim da nisi čak ni pušiti počeo, a bez cigare ti brkovi nikad neće narast, a bez brkova nema muškarca.

umjesto da budeš glavni na ringišpilu, ti se uhvatio nekakvih bezveze priča, šta ti je to uopšte, to nije ni o pičci meščini što ti navijaš?

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2011. 11:25 
udariće te auto ako ne skineš taj konjski pogled.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 245 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]