Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 01:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Metalci su pametniji ?
PostPosted: 24. 03. 2010. 03:52 

Guzovan wrote:
( I smatram sebe intelignetnijim jer sam radio IQ test

:lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 14:53 

BloodOverdrive wrote:
Guzovan wrote:
( I smatram sebe intelignetnijim jer sam radio IQ test i vjerovatno je jedan od vecih ovdje )

Printscreen hajde! :lol:

Printscreen ? Buraz , radio IQ test 2007 koji je sluzio za prijem na jedan koledz , i izasao mi na kraju 128 , test je bio na bosanskom , neke kocke , trougle slazes moras ustvari naci shemu neku po kojoj su slozene ali svaka se malo razlikuje od druge , bilo 14 tih , pokusat cu pronaci da vidite da se ne zajebavam .

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 15:18 

Guzovan wrote:
BloodOverdrive wrote:
Guzovan wrote:
( I smatram sebe intelignetnijim jer sam radio IQ test i vjerovatno je jedan od vecih ovdje )

Printscreen hajde! :lol:

Printscreen ? Buraz , radio IQ test 2007 koji je sluzio za prijem na jedan koledz , i izasao mi na kraju 128 , test je bio na bosanskom , neke kocke , trougle slazes moras ustvari naci shemu neku po kojoj su slozene ali svaka se malo razlikuje od druge , bilo 14 tih , pokusat cu pronaci da vidite da se ne zajebavam .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 15:21 

IQ-test wrote:

Printscreen hajde! :lol:[/quote]

Printscreen ? Buraz , radio IQ test 2007 koji je sluzio za prijem na jedan koledz , i izasao mi na kraju 128 , test je bio na bosanskom , neke kocke , trougle slazes moras ustvari naci shemu neku po kojoj su slozene ali svaka se malo razlikuje od druge , bilo 14 tih , pokusat cu pronaci da vidite da se ne zajebavam .[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Dje si mrkva :twisted:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 15:23 

:?

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 15:42 

radio test za tursko-bosanski koledž

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 17:05 

ja znam par metalaca koji postidili i ove psihologe i njihovu studiju.
Archangel wrote:
Cuj metalac inteligentniji.. :P metalac je iskompleksiran, ufuran u vlastitu velicinu i pretpostavku da je u startu inteligentniji, diskriminantan, a primjerke istih koji smore konstantno istom pricom samo i jedino o muzici i slicno tome su tek posebna pojava i kategorija za zaliti out of pure unfuckability..

ne prica se ovdje o tebi vec o fanovima kvalitetnog metala :razz: :razz: :razz:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 19:41 

ixxxa wrote:
Archangel wrote:
Cuj metalac inteligentniji.. :P metalac je iskompleksiran, ufuran u vlastitu velicinu i pretpostavku da je u startu inteligentniji, diskriminantan, a primjerke istih koji smore konstantno istom pricom samo i jedino o muzici i slicno tome su tek posebna pojava i kategorija za zaliti out of pure unfuckability..

ahahahahaha

Postoje mnoge varcijacije IQ testova ,ali vecinom su na isti fazon i naravno svi sluze za izracunavanje kvote :twisted: inteligencije . To sto je se izracunavao na koledzu ne znaci da ne vrjedi buraz ;-)

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 20:13 

ixxxa wrote:
Archangel wrote:

Znam da znas, evo, znas mene.. :P a usput sam i more fuckable.. :P

To sad ja nisam fan kvalitetnog metala naprema tamo nekom punxu.. :P

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 20:32 

gledao sam sunn
to dodje nesto ko krstenje :razz:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 22:51 

o vidi ovog iq test intelektualca...jebo majku ti ces sreco bit prvi bosanac u svemiru akobogda, jarane ti si pamet, nikola tesla je kurac za tebe, uz tebe smo jarane :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2010. 23:50 

stari serator wrote:
o vidi ovog iq test intelektualca...jebo majku ti ces sreco bit prvi bosanac u svemiru akobogda, jarane ti si pamet, nikola tesla je kurac za tebe, uz tebe smo jarane :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

otac jedini!

Profile  

PostPosted: 25. 03. 2010. 00:53 

ixxxa wrote:
gledao sam sunn
to dodje nesto ko krstenje :razz:

Kakve ja veze imam sa sunnom, to je za ove doomere kao, nije to metal.. :P

Profile  

PostPosted: 28. 03. 2010. 21:30 
Moderator

Ima istine u ovom. Doduše su istovremeno i najneostvareniji pa ti intelekt i ne pomaže nekad...

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2010. 14:23 

Nameless wrote:
Ima istine u ovom. Doduše su istovremeno i najneostvareniji pa ti intelekt i ne pomaže nekad...

U pravu si . Dodao bih da ima dosta raje ovdje koja je inteligentna a ima ih sto dolaze samo nabijati postove i zajebavati jedni druge . Ovo se odnosi na mrkvu i seratora . Ne znam zasto tebe to dira sto sam radio IQ test pa mi izasao visok score , mozda bi ti trebao uraditi jedan pa da vidimo jel se nalazi sta u tvojoj glavi ili samo slama . Ne kontam zasto me vrjedjas tu i zajebavas stari ako imas muda ili mozga uradi test , stavi ga tu pa mi dodji onda nesto da seres i podjebavas , makar cu znati da me zajebava neko pametniji a ne neka spodoba koja mozda ne zna ni dva razlomka podjeliti . Do tada ohladi malo i pozdrav .

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2010. 14:42 

Guzovan wrote:
Nameless wrote:

U pravu si . Dodao bih da ima dosta raje ovdje koja je inteligentna a ima ih sto dolaze samo nabijati postove i zajebavati jedni druge . Ovo se odnosi na mrkvu i seratora . Ne znam zasto tebe to dira sto sam radio IQ test pa mi izasao visok score , mozda bi ti trebao uraditi jedan pa da vidimo jel se nalazi sta u tvojoj glavi ili samo slama . Ne kontam zasto me vrjedjas tu i zajebavas stari ako imas muda ili mozga uradi test , stavi ga tu pa mi dodji onda nesto da seres i podjebavas , makar cu znati da me zajebava neko pametniji a ne neka spodoba koja mozda ne zna ni dva razlomka podjeliti . Do tada ohladi malo i pozdrav .

Sine, ti i Mrkva ste se bas nasli, tj. Mrkva je naso nekog koga moze podjebavat do mile volje a da mu ovaj ne moze posteno kontrirat.
A Serator je za tebe Dr. Nauka u bilo kojem podruciju zivota. Cudis se sto te ljudi jebu a dosao si na forum i postavio se ovdje kao intelektualna elita, a malo prelistaj taj svoj post history pa vidi sta pises molim te ko boga. Jah, i poserem se na tvoj IQ test ono postenski, jer me savrseno boli kurac koliki ti score imas nit bilo koga ovdje zanima isto.
Najbolje je da otvoris svoj forum za raspravu o IQ testovima i djelis svoja fundamentalna saznanja sa ostalim Wunderkind likovima sirom ove nase lijepe.

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2010. 14:52 

Rietas wrote:
Guzovan wrote:
Nameless wrote:

Sine, ti i Mrkva ste se bas nasli, tj. Mrkva je naso nekog koga moze podjebavat do mile volje a da mu ovaj ne moze posteno kontrirat.
A Serator je za tebe Dr. Nauka u bilo kojem podruciju zivota. Cudis se sto te ljudi jebu a dosao si na forum i postavio se ovdje kao intelektualna elita, a malo prelistaj taj svoj post history pa vidi sta pises molim te ko boga. Jah, i poserem se na tvoj IQ test ono postenski, jer me savrseno boli kurac koliki ti score imas nit bilo koga ovdje zanima isto.
Najbolje je da otvoris svoj forum za raspravu o IQ testovima i djelis svoja fundamentalna saznanja sa ostalim Wunderkind likovima sirom ove nase lijepe.

Sigurno mu ja mogu kontrirati ali vise volim onako primitivno , da mu malo ispsujem i posaljem u koju pm , pusti ti moje zajebancije na stranu sa mojom inteligencijom . Serator je niko i nista za mene kao i ti , cjenim neke ljude , raju ovdje Dinku , Andreja , Drinu i jos njih par a ostali su za mene nula , jer se dolaze tu ulizivati ono kako bi postali kul sa nekim ovdje metalcima , prvi ti sa svojim postovima u kojim uzdizes Seratora , mozda je tvoj idol , ugledaj se na njega i tako to . Ja furam svoje i izrazim svoje misljenje kakvo je takvo je , mozda je pogresno ali je moje , makar ne moram da napadam nekog bez razloga kao ti mene samo zato sto me jos neki napadaju pa da ono ispadnes 'faca' .
Istu stvar preporucujem i tebi kao i seratoru i ostalim koju su se dosli zajebavati , sprdati i pogotovo zajebavati mene . Kao i svi ljudi , napadas ono sto ne razumijes . Wannabee-ju jeda .

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2010. 15:14 

Strasno je tesko razumijeti lika poput tebe, koji dode na forum i uzdize vlastitu inteligenciju i sere po svojim ril lajf jaranima i svaku temu pretvori u cirkus. Tesko moram priznat, pogotovo je intrigantno i jako inteligentno se postaviti tako kul, jer ti si aftr ol samo tu da uzivas, dok ovakvi jadni stvorovi ko ja dolaze ovdje da postanu kul sa tamo nekim metalcima? Jel ti citas te svoje postove prije nego sto ih postas?!
Cuj Serator moj idol, Serator je lik koji je bio na ovom forumu kad ti vjerovatno nisi znao sta je internet, i nemoj mislit da ga ja sta branim nego jednostavnu mi idu na kurac nafurana derista ko ti koja misle da su pokupila pamet svijeta, a ustvari ne vidis dalje od svog balavog nosa. Izjavio si par debilnih stvari i lik ti je zbrusio ko sto to uradi svakom na ovom forumu i ti si se naso tako duboko uvrijedenim, ahh.. I evo danas dodem na forum i mjesto da procitam par postova nekih normalnih ljudi vidim ovdje tvoje izljeve inteligencije. Ovaj forum je uvijek imao tu neku naturalnu selekciju koja je odbijala likove poput tebe klocu jedan, ocigledno je vise nema.
I da ovaj, ja sam ovdje da upoznam neke Metalce i budem kul sa njima, a ti places i napadas ljude kad popusis ban koji si zasluzio. :roll:
I ajd skini mi se s kurca lagano, da se hocu raspravljat s djecom i debilima radio bi to lajv, jer svakako ima pacijenata svugdje ne treba mi jos jedan onlajn.
kissic

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2010. 15:22 

ćao jadni

Profile  

PostPosted: 29. 03. 2010. 15:35 

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]