Rietas wrote:
Guzovan wrote:
Nameless wrote:
Ima istine u ovom. Doduše su istovremeno i najneostvareniji pa ti intelekt i ne pomaže nekad...
U pravu si . Dodao bih da ima dosta raje ovdje koja je inteligentna a ima ih sto dolaze samo nabijati postove i zajebavati jedni druge . Ovo se odnosi na mrkvu i seratora . Ne znam zasto tebe to dira sto sam radio IQ test pa mi izasao visok score , mozda bi ti trebao uraditi jedan pa da vidimo jel se nalazi sta u tvojoj glavi ili samo slama . Ne kontam zasto me vrjedjas tu i zajebavas stari ako imas muda ili mozga uradi test , stavi ga tu pa mi dodji onda nesto da seres i podjebavas , makar cu znati da me zajebava neko pametniji a ne neka spodoba koja mozda ne zna ni dva razlomka podjeliti . Do tada ohladi malo i pozdrav .
Sine, ti i Mrkva ste se bas nasli, tj. Mrkva je naso nekog koga moze podjebavat do mile volje a da mu ovaj ne moze posteno kontrirat.
A Serator je za tebe Dr. Nauka u bilo kojem podruciju zivota. Cudis se sto te ljudi jebu a dosao si na forum i postavio se ovdje kao intelektualna elita, a malo prelistaj taj svoj post history pa vidi sta pises molim te ko boga. Jah, i poserem se na tvoj IQ test ono postenski, jer me savrseno boli kurac koliki ti score imas nit bilo koga ovdje zanima isto.
Najbolje je da otvoris svoj forum za raspravu o IQ testovima i djelis svoja fundamentalna saznanja sa ostalim
Wunderkind likovima sirom ove nase lijepe.
Sigurno mu ja mogu kontrirati ali vise volim onako primitivno , da mu malo ispsujem i posaljem u koju pm , pusti ti moje zajebancije na stranu sa mojom inteligencijom . Serator je niko i nista za mene kao i ti , cjenim neke ljude , raju ovdje Dinku , Andreja , Drinu i jos njih par a ostali su za mene nula , jer se dolaze tu ulizivati ono kako bi postali kul sa nekim ovdje metalcima , prvi ti sa svojim postovima u kojim uzdizes Seratora , mozda je tvoj idol , ugledaj se na njega i tako to . Ja furam svoje i izrazim svoje misljenje kakvo je takvo je , mozda je pogresno ali je moje , makar ne moram da napadam nekog bez razloga kao ti mene samo zato sto me jos neki napadaju pa da ono ispadnes 'faca' .
Istu stvar preporucujem i tebi kao i seratoru i ostalim koju su se dosli zajebavati , sprdati i pogotovo zajebavati mene . Kao i svi ljudi , napadas ono sto ne razumijes . Wannabee-ju jeda .