Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 08. 2025. 14:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1527 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Next
Author Message
 Post subject: Re: YouTube
PostPosted: 10. 05. 2009. 00:11 
jebem im mater po po picke...pa metalika ovu pjesmu nije izvodila 20god i to iz postovanja a sad neki balavci umisljaju da mogu svirati...jebem im mater svima odreda pocevsi nod Matta.

PU

PostPosted: 10. 05. 2009. 00:19 
odradio je mastodon oriona jos prije triviuma

PostPosted: 10. 05. 2009. 04:34 

i ja sam, pa sta. nek se ne pokusavaju preko toga nesto "probijat". govna obicna.

Profile  

PostPosted: 10. 05. 2009. 10:48 
Addi wrote:
i ja sam, pa sta.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :mrgreen:

PostPosted: 10. 05. 2009. 15:40 

ma Metallica je svirala orion 2006 kao i citav master. a te godine je izasla kompilacija mastera sa svim tim gay bandovima pocevsi od triviuma i čmajre itd. Mislim, anthrax je davnih dana obradio welcome home i to odlicno i zasto sad svi ti gay new breed banovi moraju da sviraju metallicu, nije mi jasno. a orion je ispao nakaza, mislim , evo iskreno, nije mi abs drago ni kad rob svira onu lijepu bas liniju, to je samo burton mogao 100 % sa dusom da izvede i niko drugi.

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 15:10 

ma nije, normala nek obradjuju, svi obradjuju razne bendove, al me nervira sto sam sto puta cuo kao trivium "nova metalika". nidje veze bogte...

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 18:52 
Eh i to...prvo sto me nervira je to sto je trivium obradio metaliku a ovi brideri se non stop vade i govore da je nidje veze to sto ih se optuzuje da zele postati nova metalika...drugo sto me nervira je pjesma koju su obradila...halo ba, Orion je svetinja majku vam jebem u picku frizura bojsi...

mastodon je obradio za potrebe te jebene kompilacije,znaci,oprosteno im je :mrgreen:
kad smo kod te kompilacije,drago mi je da mi je ajmo rec "najdrazi nju brid bend" chimaira obradio najdrazu metalikinu pjesmu...

bullet je usro maximalno kao i onaj funeral for a gay...machine head je ispo dobar isto.

PostPosted: 11. 05. 2009. 19:04 
Moderator

Činjenica je da je ta komplicija izraz poštovanja Metallica-i od tih bendova kao što je činjenica da ovdje niko ne zna koji su pravi motivi bendova na toj kompilaciji bili. I Between The Buried And Me su obradili Blackened...

Niđe veze da oni hoće, ili koji drugi bend postati nova Metallica - naravno, svako bi želio biti kao oni ali ne oni ;-) . Ovo znači da bi htjeli biti legendarni ili cijenjeni kao oni.

Mislim, ova diskusija je toliko već prežvakana i ustajala... i to vazda kod metalaca... ja nigjde nisam vidio da su koreri digli frku na silne izjave da su The Dillinger Escape Plan novi Black Flag :razz: (što je opet niđe veze iz milion razloga kao što je isto za Trivium, SOAD i Metallica-u).

Ima samo jedan opravdan slučaj poziva na linč zbog "I (We) wannabe him (them)" i to je slučaj zabilježen u hip-hopu - kada je Jay-Z obradio "Me And My Girlfirend" sa Beyonce od 2Pac Shakura. Ja ga i danas mrzim zbog toga ali Trivium ne zarađuju što već zarađuju na obradama drugih bendova nego upravo zbog svog materijala i to je još jedan fakt ;-) .

Opet je na kraju razumljiv protest zbog obrade ovih-onih bendova jer obrada nije uspjela, taj i taj bend nije pravi kandidat, nije to taj duh i sl itd. ali sad opet tim primjerom sjebavat jedan bend samo zato što ga mrziš... ma normala :lol: .

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 19:12 

artredis wrote:
ja nigjde nisam vidio da su koreri digli frku na silne izjave da su The Dillinger Escape Plan novi Black Flag :razz:

Hooooo, mozda jer nismo vidjeli te izjave :mrgreen: ?

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 19:52 

zavist, zavist i samo zavist...

i još malo zavisti...

i još malo

:D

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 19:54 

ne znam što ste toliko ljubomorni na njubrid?! možda zbog činjenice da u zubima nosi vašu tr00 muziku i bendove te vrste?! opet kažem; zavist

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 20:03 
rasprava sa vama nju briderima je ravna raspravi sa folkerom...cojk je zatucan da je sva zesca muzika "rock" te ce rec da je rock i deicide i bijelo dugme i da je to samo "LUPANJE" i ne moze ga allah ubjedit drugacije...zasto???zato sto je glup

niste ni vi daleko...cuj nosi u zubima ahahahahahahahahaha
bravo momak,izvala stoljeca...dajte mu kakvu nagradu

vasa "nju brid pokret" je 97% moda a ono 3% muzike ostalo je sve na silu nekakvo izdrkavanje, tek tako da se moze rec da imate bend i da ste zesci od bilo kojeg death metal benda....

PostPosted: 11. 05. 2009. 20:14 
SODOM wrote:
vasa "nju brid pokret" je 97% moda a ono 3% muzike ostalo je sve na silu nekakvo izdrkavanje, tek tako da se moze rec da imate bend i da ste zesci od bilo kojeg death metal benda....

LOL

to sto govoris za folkere, isto vazi za npr. tebe, ako pjevac banda ima pramenove i šiške, onda je emo
ako poziraju za poster/sliku/isl. onda je pozer i nije metal, kao da to nijedan band nije radio, nego samo nbom bandovi
:) :)

nisam ocekivao ovako debilnu raspravu

PostPosted: 11. 05. 2009. 20:26 

SODOM wrote:
rasprava sa vama nju briderima je ravna raspravi sa folkerom...cojk je zatucan da je sva zesca muzika "rock" te ce rec da je rock i deicide i bijelo dugme i da je to samo "LUPANJE" i ne moze ga allah ubjedit drugacije...zasto???zato sto je glup

ovo nema veze ni s čim. :D

pa ja, nosi u zubima... po svemu. ajd malo skontaj... istina je da je metal (onaj prvi) poslužio kao temelj za ovo sada. ali ne možeš tvrditi i biti u pravu kad kažeš da je taj isti prije 20 i kusur godina inovativniji od ovog sada. to može samo budala i debil tvrditi, bez ikakve uvrede.
isto je kao da kažeš da je golf 1 bolji po svemu od golfa 6. pa jel tako?!:D

JohnnyT wrote:

istina je da ima dosta bendova koji imaju svoje linije odjeće, obuće i sličnih sranja, ali ne svi... a šta je sa vašim tr00 bendovima?! prišivci, majice i slična sranja?! isti ste po tom pitanju kao i ova sad emo đubrad (samo u drugom pakovanju). čak štaviše, više forsirate taj "old skul look".
a ovaj koment da je muzika na silu i izrkavanje, možda jeste, ali u tvojim old skul zakržljalim ušima. možda je samo do tebe?! možda nemaš kapacitet da slušaš tako naprednu muziku, nego si zaglavio na jednom te istom thrash ritmu i dva i po riffa
;)

i da, njubrid ima jako loših i debilnih bendova... to stoji. ALI to je karakteristika svakog perioda u metal muzici.

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 20:44 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cuj inovativni :lol: :lol: :lol:
cuj thrash 2 i po riffa :lol: :lol: :lol:

ne znam majkem cije su usi zahrdjale...

uporedi narodnjake sada i prije 25 god...ko je bolji.???
uporedi rap, hip hop danasnji i onaj prije 20 god...koji je bolji??
uporedi bilo sta sada sa necim od prije 15-30 god i vidjet ces a i cut sta je bolje

slejerov jednostavni rif na kemikl vofer je jaci od svih nju brid albuma ikad izbacenih.

ljudi, vi ste samo MODA

PostPosted: 11. 05. 2009. 20:58 
:D
kako me samo nasmijavas covjece

PostPosted: 11. 05. 2009. 21:01 
nju brid je KIC...igra na kartu neke tehnike nebil bili postovani od strane nekih "okorjelijih" metalaca.
ta tehnika ide u nevjerovatnu krajnost i nebuloznost te je sasvim bespotrebna te dokazuje koliko je taj pokret zapravo na silu i koliko je to preko kurca "muzika" i sto je najvaznije - bez srca...jos uz to dodas imidz koji nadjebaje i DEENa i voila...

uporedio bih nju brid sa covjekom koji je majstor u 138 borilackih vjestina....i sad taj majstor se nadje u borbi se nekim starim primitivnim badzom koji nema pojma ni sta znaci pojas.
naravno, badza ga slozi ko pickurinu.

PostPosted: 11. 05. 2009. 21:14 

sve bi mi ovde bilo jasno,al ne kontam zasto pljujes po pravcu gdje i ti slusas dosta bendova..knot kajmera buleti,stvarno nema smisla da pljujes nesto sto i sam slusas :) ja npr.ne volim power,ne gotivim nikako tu furku,al opet slusam ta neka 2-3 benda iz tog pravca,i ne pljujem ni sam pravac,ni kojekakav imidz,furke,i sto je najvaznije Ljude koji slusaju to ;-)

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2009. 21:19 
davno sam napisao da nju brid ima 5% dobrih i inovativnih bendova...onih 95% je oooogroman i bespotreban visak koji nikom nikad nece znacit...

i eto uzmi recimo imidz jednog Lamb of goda, chimairae i uporedi ga sa bring me the horizonom...o tome pricam

...pljujem znaci po takvim bendovima....

PostPosted: 11. 05. 2009. 21:24 
SODOM wrote:
davno sam napisao da nju brid ima 5% dobrih i inovativnih bendova...onih 95% je oooogroman i bespotreban visak koji nikom nikad nece znacit...

ovo vrijedi za sve i jedan žanr/pravac mjuze, ne samo za nbom, objektivno gledajuci

Post new topic Reply to topic  [ 1527 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 77  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]