Bogomilian wrote:
biafra wrote:
Bogomilian wrote:
SS 13 Handzar Division
Bosanska ss jedinica koja je stitila narod od zlocina.Komunistickom propagandom porglasena fasistuickom,a svako ko se bolje razumije u SS Handzar ili ko je procitao knjigu,zna ko su bili ti ljudi.
dedo, babo, amidza...jel?
nein,jedan je bio u ss a drugi u partizanen.al uopste nije zbog toga...bilo kako bilo...sad je...FAZLIJAAAAA!!!!
Malo viski malo koka kolaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
jaaadi mojiii...
neznam bil plako il bil se smijo...
kako za ss13 pa tako i za fazliju...nista licno Bogomilianu, koji je ocito "patriota", kontam da je Fazlija cinizam...al interesantno, sa socioloskog aspekta...
Boshnje su imali POSEBNU SS diviziju...koliko Boshnja znate da su danas (NAKON SVEGA) skineri?
A koliko skinera ima po Srbiji, Hrvatskoj, i ostalim susjedima koji tu cast nisu imali...
Valjda je to ona stara, i cuko ima kitu al se ne satire da je pokaze...tojes, ko je bio zna, ko nije se moze furat do mile volje...
SS13 je bio poguban projekat po Evropu (da je Adi, il jos gore Heinrich uspio), isto toliko vanzemaljski ostatku kontinenta koliko i Boshnjama samim (cuj nema gice i alkohola u diviziji, u slobodno vrijeme se dere po Kur'anu, pa da je to uzelo cvata svi bi podvrtali tole i pustali brade) i direktno pokazuje koliko je "INTEGRITETA" zaista bilo u svom tom NSDAP aparatu (prodaj i mater crnom djavolu kad brod tone...sto bas i nije daleko od Islamskog morala)...il je Himmler bio jednostavno ormar-balija, sto me nebi cudilo, bar sudeci po njegovim opaskama o Hriscanstvu generalno...
Air su dobra mjuza, kurac furka

Al dobro ja sam BMetalac pa moze biti jasno zasto se tako osjecam