dinko wrote:
Joj nejmlese al si me razoÄarao. Pa zar bi ti stvarno dao balkan za britaniju. pa nema naroda koji viÅ¡e meraÄi od naÅ¡eg, imamo najljepÅ¡e žene, imamo alkohol koji je sa neba pao, znamo se svi medjusobno, danas se družimo, sutra si familiju spominjemo al opet na kraju smo svi raja. Britanci to nemaju. Pa Äak ni onaj fazon Äajem nije njihov nego su to maznuli od indijaca.
Gle kume, meni moje mišljenje - tebi tvoje.
Imam 101 razlog što imam averziju prema Balkanu, što imam averziju i prema ovoj zemlji i ovom gradu i što me sve to frustrira i sve narodi ovdje, prvenstveno ova tri naša. Daleko od tog da nema gorih mijesta na zemlji (npr. Slovenija, Tunis, Malavi, etc.), al da imam priliku u London, Glasgow, Dublin, Liverpool,... ma bilo gdje... ne bih si dvaput mislio.
A s druge strane, jesam vezan za ovo. Al samo zbog prijatelja, nekolicine dragih ljudi...
Zajebi ti taj "merak", od kojeg ja ne mogu ni kafu popit. Zajebi ti te žene, koje nit su bogznaÄemu, a mentalno i intelektualno većina njih nedajbože... Zajebi i alkohol, nije da ga nema i bilo gdje drugo, al pogotovo ga zajebi kad ni ja ni moje druÅ¡tvo nemamo novca za kupit alkohol... A najviÅ¡e zajebi to Å¡to je mahala u kojoj se svi znamo, neka hvala.
Jedino kad sve ovo baš volim, to je kad me dugo nema pa poželim.