sWitch wrote:
Zeleni.Zub wrote:
pa npr avatari tipa krvavih kuraca u ustima i sl da oprostis, pizadrija mi se riga, i mislim da nema uopce mjesta na nikakvom forumu pa tako ni na ovom... 
Pa ovo je metal forum... gore na metal forumima je uvijek dobrodosao  

katarina wrote:
sorry, ali ovo nije neki metal forum, već neki rock ili kaj ja znam, neÅ¡t tipa MTV i VIVA hits, jer svaka druga tema je posvećena GNR ili metallici i sliÄnima....
a to Å¡to se tiÄe avatara, gore već spomenutih POTPUNO SE SLAŽEM!!!
Elektron wrote:
]A u pravu si sto se toga tice, i meni se gadi, ali opet ne mozes sad govorit ljudima redom sta ce stavljati na avatar. A i svakako taj avatar dodje ko nesto tvoje individualno i moze da kaze nesto o tebi, tako da ti to samo govori nesto vise o pojedincima ovdje na forumu.
LEJNA wrote:
I meni je onaj avatar fuj,ali Å¡ta ćeÅ¡ nafurali se ljudi na pederluk!!! Å to se tiÄe tih savjeta,zajebi to,ti uvijek reci Å¡ta misliÅ¡ i osjećaÅ¡,ne daj da te drugi sputavaju,a ako će te ukinuti sa foruma radi te gluposti,e jebiga onda... Rolling Eyes Ovdje svakakve gadosti se govore ljudima i za takve uvrede se ne reaguje nego se mudro Å¡uti,Äak su se neki moderatori previÅ¡e uskurÄili,pa govore gadosti ljudima,a kada im se odgovori jednostavno ti izbriÅ¡u post!Ma jebo te kompleksaÅ¡e!
Sta vam je svima ba??? KRVAVI KURCI SU 'IN'!!!