Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 15. 08. 2025. 15:42

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2006. 21:51 

Archangel wrote:
Zelju shvacam, zivot za svoj klub odmah.. ali za neki klub s kojim te jako malo veze osim simpatija, s kojim nisi odradio ni dva gostovanja, tri domace utakmice, ili nijednu, nikakav osobni kontakt s istim ni s navijacima istih dijelio radost i tugu, podrzavao bezuvjetno svaki jebeni dan.. tesko.. vrlo.. tesko..

jerane ja sam se 99' kad su izgubili u finalu bio sjeban 7 dana kao da mi je neko poginuo!
a sa zeljom sam ofalio zadnjih godina... prije sam iso na sve tekme (domace naravno) a sad mogu samo preko neta pratiti sta se desava sa klubom... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 01:30 

Nisam na tebe mislio, to shvacam apsolutno rekoh, dici ce se i Zeljo kad tad.. dao bih i ja zivot ovog momenta za Siroki, u to sam uvjeren, da ne duljim kako, zasto, oni koji su pravi navijaci ce shvatiti..
Post je bio 'upucen' 'Bayernu'.. da je rekao Sarajevo shvatio bih inekako, ali Bayern s kojim dodirnih veza vrlo vjerojatno nema nikakvih, kamoli da se radi o pravoj podrsci, navijanju u pravom smislu, e to ne..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 01:52 
©huck Schuldine® wrote:
za vruci burek od mesa s 2 jogurta!

:D

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 01:54 
Bad::Brain wrote:
Archangel wrote:
Zelju shvacam, zivot za svoj klub odmah.. ali za neki klub s kojim te jako malo veze osim simpatija, s kojim nisi odradio ni dva gostovanja, tri domace utakmice, ili nijednu, nikakav osobni kontakt s istim ni s navijacima istih dijelio radost i tugu, podrzavao bezuvjetno svaki jebeni dan.. tesko.. vrlo.. tesko..

jerane ja sam se 99' kad su izgubili u finalu bio sjeban 7 dana kao da mi je neko poginuo!
a sa zeljom sam ofalio zadnjih godina... prije sam iso na sve tekme (domace naravno) a sad mogu samo preko neta pratiti sta se desava sa klubom... :(

ja sam danima pjevao i bio sretan kad je Bayern popušio '99. od Manchestera, ondasam još navijao za njih...

Bayern je šrot, to nije klub već nakupina ljigavih slina, koje ne bi ni neki levat iz Regionalne Lige pobriso...

FUCK BAYERN!!! 8)

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 03:10 

de ste vi prije umirali...man' te se rijeci, ocemo djela :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 04:13 

umri :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 11:34 

Niko i nista ne vrijedi jednog ljudskog zivota, a pogotovo ne mog... U bas teskim situacijama, donairao bi organ najuzim clanovima porodice, al to je to...

Ovo za domovinu, naciju... ma daj ba... Davat zivot za foteljsahe koji svoju djecu sakrivaju dok tudja djeca ginu... Zar nista niste naucili iz ovog rata?

Za neke stvari bi uzeo zivot. Al da zrtvujem svoj zivot, nema sanse.. Ne postoji toliko visok ideal vrijedan ultimativnog zrtvovanja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 12:30 

jebiga Vanja, u mene su babo i mama vec 23 godine uzaludno investirali, rezultati su porazavajuci, Enron je mala maca, jedan beskoristan zivot za njih ipak ne bi znacio nista, cak i ako je moj ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 14:20 

Salko Dinamitash wrote:
Niko i nista ne vrijedi jednog ljudskog zivota, a pogotovo ne mog... U bas teskim situacijama, donairao bi organ najuzim clanovima porodice, al to je to...

Ovo za domovinu, naciju... ma daj ba... Davat zivot za foteljsahe koji svoju djecu sakrivaju dok tudja djeca ginu... Zar nista niste naucili iz ovog rata?

Za neke stvari bi uzeo zivot. Al da zrtvujem svoj zivot, nema sanse.. Ne postoji toliko visok ideal vrijedan ultimativnog zrtvovanja...

to je to, ovo ostalo je sve suplja... cu za klub svoj bi dao zivot...de ba, ne prodajite muda za bubrege...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 14:42 

Ja sam umalo postao Pitar poslije tekme sa Shirokim za kup. Znajuci da je jedini lik koji me zgazio (al fakat) u zivotu Java (vodja Manijaka), i to cisto sluchajno, al nema veze, jednog dana ce mo rascistit racune. Mangupi klinci su mi dobacivali na povratku s Koseva "chupo, pa zar i ti navijash za Sarajvo? ziv bio". Ma kolko mi Pitari bili dragi, idoli u pojmu huliganstva, jebena svetinja, totalni desekratori...ono "gazi, gazi, gazi ustashe" i "alahu ekber...ovo je Bosna" nikad nisam svario. Kao ni "da te nije Alija" dok Chelo legenda nije usho na Sjever (hahahahah, nakon toga je ustupila mrtva tishina, te urlik "Celo, uz tebe smo" jebo Aliju, Celo je majka). Uvjek sam imo fetis za zeljeznice, lokomotive, orgasmatron furka. Plus sto je Grosho bio jedini Metalac Manijak u to vrijeme. Jest da je Jug spoj penzije i obdanista, al na Jugu FBiH funkcionise bolje nego u politici. Zasto? Zato sto su nacionalne ingerencije operisane od kluba. Zeljo je u nekim ochima "ustashki", u nekim "balijski", ali u realnosti, sasvim normalan fudbalski klub. Inace, stari mi je pitar. Zivim u pitarskoj mahali. Cak mi na kuci stoji HZ grafit, al jebi im majku, kad su "neki" od njih glupi ko kurac (svaka cast ostalima koji ponizavaju "manijajke" kolektivno do supka). Sarajvo je daleko veci i sirokogrudniji grad nego sto je FK Sarajevo klub. Steta, mogli su bit ponos napasnog i nasilnog razuma u drzavi jebenog beznadja i gluposti, al SDA pare nedadoshe.

Zato zivio Zeljo, klub cjele Bosne!

No moram dodati:

Zenica radi, Sarajvo se gradi

Jebvo vam alah balijsku zatucanu majku u supak. Chelik=Kurac.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 14:51 

hee jebo vas fudbal i to pogotovo ovaj balkanski!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 14:55 

Perverted Taste wrote:
Archangel wrote:

ja sam danima pjevao i bio sretan kad je Bayern popušio '99. od Manchestera, ondasam još navijao za njih...

Bayern je šrot, to nije klub već nakupina ljigavih slina, koje ne bi ni neki levat iz Regionalne Lige pobriso...

FUCK BAYERN!!! 8)

pushi kurac crncu, Bayern Munchen=KVLT

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 15:08 

Za ekonomiju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 15:17 

©huck No®®i$ wrote:
za vruci burek od mesa s 2 jogurta!

od mesa,hahahahhahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 15:19 

ne znam koji kurac se neko javlja da napise,da tema ne valja,a ja vjerovatno da bi imao vise komentara... npr bad brain, ne silazi ....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 15:34 

Archangel wrote:
Nisam na tebe mislio, to shvacam apsolutno rekoh, dici ce se i Zeljo kad tad.. dao bih i ja zivot ovog momenta za Siroki, u to sam uvjeren, da ne duljim kako, zasto, oni koji su pravi navijaci ce shvatiti..
Post je bio 'upucen' 'Bayernu'.. da je rekao Sarajevo shvatio bih inekako, ali Bayern s kojim dodirnih veza vrlo vjerojatno nema nikakvih, kamoli da se radi o pravoj podrsci, navijanju u pravom smislu, e to ne..

Tesko je opisati,inace navijam za Sarajevo,ali ne znam vise...jebem ga,dokle ovako.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 15:38 

Perverted Taste wrote:
Archangel wrote:

FUCK BAYERN!!! 8)

Dje si novokomponovani!Hehe,Manchester?A i ti znas da ih je Bayern pojeo za svih 90 minuta!I zapamti-Bayerna niko i nikad nece zbrisati!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 16:15 
Sihirbaz wrote:

suck my 'Dirty' hairy balls you scum bag! 8)

Ja sam mrzio Bayern od kada sam počeo navijati za Dortmund, joooš daaaavne '93., zato se ti jebi... :lol:

BAyern će uvijek biti pederski klub, sa debilnim igračima, bez iole mozga i bez ijednog igrača kojeg su izveli iz svojih mladih, više su ih pokupovali...al boli me kurac, ionako mi počeo nogomet ić na kurac... :roll: odo igrat ping-pong :D

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 16:23 

Perverted Taste wrote:
Sihirbaz wrote:

suck my 'Dirty' hairy balls you scum bag! 8)

Ja sam mrzio Bayern od kada sam počeo navijati za Dortmund, joooš daaaavne '93., zato se ti jebi... :lol:

BAyern će uvijek biti pederski klub, sa debilnim igračima, bez iole mozga i bez ijednog igrača kojeg su izveli iz svojih mladih, više su ih pokupovali...al boli me kurac, ionako mi počeo nogomet ić na kurac... :roll: odo igrat ping-pong :D

I igraj ping pong, bolje ti je...jer ne kontas fucu nikako...BAYERN IST KRIEG

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 03. 2006. 16:23 

Patheren wrote:
Perverted Taste wrote:
Archangel wrote:

FUCK BAYERN!!! 8)

Dje si novokomponovani!Hehe,Manchester?A i ti znas da ih je Bayern pojeo za svih 90 minuta!I zapamti-Bayerna niko i nikad nece zbrisati!

Jebo te Man u usta!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 97 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]