Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 16:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1899 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 95  Next
Author Message
 Post subject: Re: KOMENTARI NA SLIKE USERA
PostPosted: 12. 02. 2008. 03:31 

~°~ wrote:
Amita wrote:
doduse,htjela sam malo veci kljuc, ali i ovaj mi se neizmejrno svidja...ispalo je bolje nego sam zamisljala...

Fino... Ne tako cesta stilizacija simbola, zanimljivo. No, zasto naopako (citaj OD SRCA)?

aj mi malo pojasni simboliku, ja sam debil :oops: :)

Profile  

PostPosted: 12. 02. 2008. 06:42 

ma okrenula sam ga prema gore...zbog mojih visokih ambicija... :) nije okrenut prema srcu nego prema glavi,da se ne bi vodila emocijama, nego razumom ;-) a imala sam jedan veliki stari kljuc koji sam dugo nosila oko vrata i htjela sam da ga istetoviram...inace, kljuc je simbol srece ,ali za mene predstavlja moj cilj...

i btw, ovo sranje me uzasno pece...kazu da je normalno, ali ja zbog bolova ne mogu da spavam na ovoj strani i sva koza mi je izgorena...i przi ko pakao... :?

Profile  

PostPosted: 12. 02. 2008. 12:18 

de Saussure wrote:
~°~ wrote:
Amita wrote:
doduse,htjela sam malo veci kljuc, ali i ovaj mi se neizmejrno svidja...ispalo je bolje nego sam zamisljala...

Fino... Ne tako cesta stilizacija simbola, zanimljivo. No, zasto naopako (citaj OD SRCA)?

aj mi malo pojasni simboliku, ja sam debil :oops: :)

Bice to sve u redu... ;-) Imas postedu jer si jarcica.

Profile  

PostPosted: 12. 02. 2008. 12:23 
Moderator

Amita wrote:
ma okrenula sam ga prema gore...zbog mojih visokih ambicija... :) nije okrenut prema srcu nego prema glavi,da se ne bi vodila emocijama, nego razumom ;-) a imala sam jedan veliki stari kljuc koji sam dugo nosila oko vrata i htjela sam da ga istetoviram...inace, kljuc je simbol srece ,ali za mene predstavlja moj cilj...

i btw, ovo sranje me uzasno pece...kazu da je normalno, ali ja zbog bolova ne mogu da spavam na ovoj strani i sva koza mi je izgorena...i przi ko pakao... :?

Normalno je da prži, naravno u nekoj granici. To je ipak opekotina. Nadam se da si bila dovoljno pametna da se tetoviraš kod nekog profija. :)

Pronađi nevenovu mast, ne znam kako se zove na engleskom, ona najbolje pomaže!

Profile  

PostPosted: 12. 02. 2008. 12:47 

@Amita: Pretpostavila, to oko polozaja. Srece, vise-manje, + znanja i unutrasnjeg univerzuma...

Ako ti koza izgleda kao izgorena najvjerovatnije se nesto vise upalila. Cistim rukama!!!, pred spavanje i generalno kada imas vremena, stavljaj hladne obloge, iskljucivo vodu, da malo smiris upalu (jer to jeste otvorena rana uvijek). Ukoliko primjecujes na tom dijelu male grudvice, poput bubuljica (to je zaostatak limfe koja se pretvara u gnoj - koza se brani od stranog tijela) bilo bi dobro da nabavis bivacinsku kremu (Bivacin) i da nanosis sto redovnije, posebno dok spavas. Malo ce vise peci u prvo vrijeme, mozda ce biti i krvi, ali to je dobro da izbacis tu zaostalu limfu i generalno ce se ranije sanirati, a tetovaza ce ostati dobrog kvaliteta (cesto su tetovazama potrebne popravke tri mjeseca nakon teroviranja, tzv. punjenje dijelova koji su izblijedili). Samo, kada budes nanosila ovu bivacinsku kremu pred spavanje, obavezno stavi preko vazelinsku (onu masnu) gazu, ne obicnu, jer moze isusiti tetovazu i kad je odstranjujes moze povuci dio koze sa sobom). Generalno je jako dobro da tetovaza bude stalno vlazna u periodu u kojem zarasta, za sve prilike u kojim nemas vremena koristi nevenovu mast, ali onu sto prirodniju/cistiju, sa sto manje ostalih sastojaka. Bice to ok. ;-) , a ja odoh u offtopic par excellence...

Profile  

PostPosted: 12. 02. 2008. 16:00 

~°~ wrote:
Bice to sve u redu... ;-) Imas postedu jer si jarcica.

aj bar neka korist od toga :mrgreen:
thnx na objašnjenju...fakat nisam znala za simboliku ključa. :o i'm such an ignorant. sad još nać nekog ko će ključanicu istetovirat :mrgreen:

enihu, ako te tolko boli i prži da uopće ne moreš spavat...da odeš kod lika di si radila da ti pogleda to, justin case? btw ja sam za svoje koristila bepanthen/ođen to svi preporučuju/ i super su zarasle. al i dalje redovito pazim da nakon tuširanja(znači skoro svaki dan lol) i generalno kad se koža isuši više hidratiziram te dijelove i ne mogu se požalit. a uskoro će i četvrta past <3 \m/ no da ne offtopičarim dalje... ;-)

Profile  

PostPosted: 12. 02. 2008. 16:20 

~°~ wrote:
@Amita: Pretpostavila, to oko polozaja. Srece, vise-manje, + znanja i unutrasnjeg univerzuma...

Ako ti koza izgleda kao izgorena najvjerovatnije se nesto vise upalila. Cistim rukama!!!, pred spavanje i generalno kada imas vremena, stavljaj hladne obloge, iskljucivo vodu, da malo smiris upalu (jer to jeste otvorena rana uvijek). Ukoliko primjecujes na tom dijelu male grudvice, poput bubuljica (to je zaostatak limfe koja se pretvara u gnoj - koza se brani od stranog tijela) bilo bi dobro da nabavis bivacinsku kremu (Bivacin) i da nanosis sto redovnije, posebno dok spavas. Malo ce vise peci u prvo vrijeme, mozda ce biti i krvi, ali to je dobro da izbacis tu zaostalu limfu i generalno ce se ranije sanirati, a tetovaza ce ostati dobrog kvaliteta (cesto su tetovazama potrebne popravke tri mjeseca nakon teroviranja, tzv. punjenje dijelova koji su izblijedili). Samo, kada budes nanosila ovu bivacinsku kremu pred spavanje, obavezno stavi preko vazelinsku (onu masnu) gazu, ne obicnu, jer moze isusiti tetovazu i kad je odstranjujes moze povuci dio koze sa sobom). Generalno je jako dobro da tetovaza bude stalno vlazna u periodu u kojem zarasta, za sve prilike u kojim nemas vremena koristi nevenovu mast, ali onu sto prirodniju/cistiju, sa sto manje ostalih sastojaka. Bice to ok. ;-) , a ja odoh u offtopic par excellence...

pošto sam ja ipak u medicinskim vodama... byvacin je dobar,ali on jako isušuje. tetovaža mora biti konstantno vlažna te zaštićena prozirnom folijom prvih par dana,a najidealnija krema za njegu je bepanthem mast koja inače služi kod takvih vrsta "ozljeda" jer je blaga (iz tog razloga se ona najviše upotrebljava kod djece),te se mora nanositi više puta dnevno. kloni tetovažu od sunca ;-) i btw,tetovaža je prejebeno ispala

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2008. 04:16 

Nameless wrote:
Eo jedna nas djuture,poziramo ko vel'ki 8)
http://i26.tinypic.com/33w2rnk.jpg

dobra vam gitaristkinja Image

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2008. 04:33 
Moderator

prosjek godina groupieja...tlines' :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2008. 04:52 

e boro u nase vrijeme nije bilo toga jelde, nikom nema na probu kad se radi (jer svi spavaju :lol: )

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2008. 05:28 
Moderator

mor'o si bit il' lood il' gluh il' boodala :lol:
il' rano ranit :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2008. 09:54 

kakve su to maloljetnice andrej ba :D

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 00:56 
Moderator

Prosjek groupieja 17 obje(tamam za Jaleta mladojeba :mrgreen: )
Eee Boro,Å eha...vi ste ipak stari...Kod nas ima svega :razz: hihihi
A gitaristkinje dobre pravo...pa neb' ni ja djabe u Downfallu pjev'o 8)

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 01:58 

haha ma nije to bila poenta onog sto sam napiso al eto... :)

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 18:55 

Ima ko konta :D
imao sam i ja taj termin... 6 ujutro nedjelja?
joj znao sam i u 5 dolaziti..jest da nije bilo maloljetnica al bio onaj domar budala...

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 19:41 

hehe ma jest, samo subota... doduse, dolazili smo u 8, posto nam je krv davala pola svoje probe, njima bilo rano u 9 dolazit :-)

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 19:46 
Moderator

joj, Å¡'o su to bila dobra vremena, to je bio red, rad i disciplina. pravi zemljoradnici :D

Death Metal 8)

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2008. 22:04 

dobre te maloljetnice, mogli bi ih kod mene na prevaspitavanje, al ko bi ih se onda kotariso...

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2008. 21:41 
Moderator

Eto metallic angel,bio i ja na Kornu,ne vidjoh te,cak ne znam ni koja si od ovih svih...al ristekpa ti jaranima,nemre svako bit ovakav profil jebaca :lol:

Profile  

PostPosted: 18. 02. 2008. 16:05 

neam myspace pa nemogu vidjet :-)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1899 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 95  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]