Grind Is Protest wrote:
KAKO STAVLJANJE ENTITETSKE OZNAKE POMAŽE BENDOVIMA U MUZIČKOJ KARIJERI???
Jel vidite sad?
Pa, bendovima iz RS-a sluzi za orijentir ljudima u Srbiji, npr.. kao sto rekoh, u 80 posto slucajeva ce me netko iz Srbije upitati odakle je bend, ako ne zna za taj grad, pitati ce obavezno jel RS ili FBiH, za njega je to normalno i ja to razumijem.. slicno ce napraviti i vecina ljudi iz Hrvatske.. ali to ne mora nuzno nista lose biti kako sad ti to automatski shvacas..
Ev da ja tebi postavim protupitanje.. kako stavljanje entitetske oznake
odmaze bendovima u muzickoj karijeri..

Ne kontam sta te uopce to zanima.. ako su ljudi, ako je dobar bend, sta me boli briga imaju li entitetsku oznaku ili nemaju..
Nije kao da su stavili Kirgistan ili sta ja znam pa da zavaravaju narod.. ako je bend iz Banja Luke, stoji da je iz RS, BiH, isto kao sto za bend iz Zenice stoji da je bend iz FBiH, BiH, pravno i realno gledajuci.. to se podrazumijeva i bez isticanja, a to sto ce netko to dodatno istaknuti meni zaista nista ne znaci, nije kao da mozes covjeka zbog toga diskriminirati, pa nije on kriv sto je odgojen na odredjen nacin i sto se identificira s necim sto tebi eventualno nista ne znaci (sto ne znaci s druge strane da njemu nista ne znaci, dapace), ali to ne znaci da nije covjek.. cisto dodatna oznaka, kao da ce manjak stavljanja tog RS ili FBiH utjecati na postojanje ili nepostojanje jednog ili drugog entiteta.. to bi cisto bilo zatvaranje ociju pred stvarnosti..