Imbued wrote:
Moondust wrote:
Ne znam kako izgleda u tvojoj glavi, al ono frajeru, brukaš se vamo vani među rajom.
Koliko ste vi uopÅ¡te struÄni da bi mogli suditi o rasizmu kao ideologiji? Da li je iko od vas antropolog ili istoriÄar pa da može reći koju ozbiljnu? Ne nije! Istina je to da se vi deklariÅ¡ete kao antirasisti samo iz jednog razloga, a to je da bi ispali liberalni i "napredni".
Crewcabanger wrote:
Daj ba odjebi sa foruma. Potpis: zatucani i nenaÄitani antirasisti.
Kada nemaš validan argument najlakše je reći "odjebi" i "ti si zatucan".
kakva bolan crna struÄnost? poserem se na tvoju i bilo Äiju struÄnost ako tj. kad nema(Å¡) ni trunka zdravog razuma. poserem se i na antropologa i historiÄara ako je on maloumno smeće od Äovjeka koje fura rasizam i dijeli ljude na osnovu boje kože, oÄiju, kose, govana, piÅ¡ake, povraćotine (lol zamisli sad studenta, kad si već spomenuo, antropologije ili historije koji doÄ‘e na ispit i hladno kaže profi da nije spremio neku lekciju, jer se radi o nekim crncima/azijatima/Å¡tajaznamÅ¡tatijoÅ¡smeta

).
koliko si ti struÄan? je li se negdje dijele neke diplome, pohvale na kojima piÅ¡e koliko sli vremena bacio na iÅ¡Äitavanje wikipedije i književnih djela i tekstova sa nacijonal-socijalistiÄkom ideologijom?
u biti, furaj ti brate svoje, slobodno prosipaj svoje kvazi-argumente i ideje po forumima i u kafani Å¡to se mene tiÄe. drago mi je samo Å¡to te ne poznajem liÄno, bilo bi mene stid.
Imbued wrote:
Zapitajte se kako neko može reći da su svi ljudi jednaki, a nije upoznao sve ljude?
ZaÅ¡to je priroda odvojila razliÄite rase na razliÄite kontinente i krajeve svijeta?
ova dva pitanja, skupa, niđe veze.
možda se nisi dobro izrazio, al si ovdje upravo sjebo samog sebe. jesi li ti upoznao sve ljude? da li sa sigurnošću možeÅ¡ reći da su svi inferiorni? ili si i o tome proÄitao negdje neÅ¡to? daj ÄovjeÄe bolan skontaj se