Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 13. 08. 2025. 18:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 112 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 17:52 

joj ljudi jeste vi bezveze:-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2005. 22:01 
Oprosti Ulo al koliko sam ja upoznat cure nis ne ''BACAJU'', pa reko da te napomenem!

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2005. 00:02 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
Androphagous wrote:
:D :D :D :D :D

fino diskusija,...nismo mi različiti, uvijek je fino s nekim ko ti sve kaže...

a vidim da je tebe teško ispizdit, moraću se vala bolje potrudit, naću načina :lol: :lol: :wink: just kiddn!
a jesam se vala raspoizdio, nisam mogo ni da jedem a da ne mislim koliko me je raspizdila, to samo ona može tako :wink: :D , još me bubrezi i srce boli :x :x al prestaće to ... valjda!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2005. 11:09 
Moderator

:shock: :shock: :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2005. 17:46 

licemjeri blesavi.

androphagous ima pravo. totalno ste neka puristichka gamad a ta gamad najzhescha govna sere i zhdere. puristi glupi licemjerni

ja drkam ako treba i nakon cijelog dana sexa. jer volim drkati. jebo vas puristi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2005. 17:59 

ShadowLord wrote:
licemjeri blesavi.

androphagous ima pravo. totalno ste neka puristichka gamad a ta gamad najzhescha govna sere i zhdere. puristi glupi licemjerni

ja drkam ako treba i nakon cijelog dana sexa. jer volim drkati. jebo vas puristi.

naravno. ko god ovdje sere na temu to je zato sto previse drka. ubijaju se svi drkajuci. kad im nesatane dr*** onda drkaju BLOOD.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2005. 23:32 
Moderator

ShadowLord wrote:
licemjeri blesavi.

špta će to biti da meni neko daje pravo.očito nisu svi takvi licemjeri kao što sam prvo mislio.čovjek je našao pravu riječ koju nisam onda upotrijebio za one koje sam ciljao!LICEMJERI iliti HYPOCRITIC MOTHERFUCKERS.barem neki priznaju svoje skolnosti kad već ovdje pišu.neznam da je neko žensko to priznalo već samo gunđalo i kritiziralo kao i uvijek!ako ne radite, onda nemojte ovdje postat kako vam se gadi.

PS:juka, one ne bacaju, iz njih izlije fina tečnost što se zove "Peach Nektar", zdravo je :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2005. 18:31 

K'o ne drka neka sto prije pocne,a ko drka,a blam ga da prizna,nek se ubije,hladno....:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2005. 19:15 

Quote:
neznam da je neko žensko to priznalo već samo gunđalo i kritiziralo kao i uvijek!ako ne radite, onda nemojte ovdje postat kako vam se gadi.

ja nisam rekla da mi se gadi,niti sam gundjala,ja sam ti dala iskren odgovor isto kao i ravenlea...
a to sto ti ne citas nije moj problem :P :lol: :lol:
diokhan wrote:
a vala bas.... ma svi to rade,al zavisi koliko ko cesto....
jbg... mislim da su svi bar jednom,samo mozd aneki ne znaju sta to ustavri predstavlja tacno :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2005. 22:11 

Opium wrote:
ShadowLord wrote:
licemjeri blesavi.

naravno. ko god ovdje sere na temu to je zato sto previse drka. ubijaju se svi drkajuci. kad im nesatane dr*** onda drkaju BLOOD.
ja ja...a ti to znas iz iskustva?
Jesi DRKAC! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 04. 2005. 23:46 
Moderator

Danas sam prisutstvovao razgovoru dvije koliginice koje su mi priznale da DRKAJU!haj nebi to ništa loše bilo da su to neki grobovi od cura, nego lijepe cure u pizdu materinu.a kad mi počeše pričat kako i sčim, meni je kez bi na ustima, više zbog toga što mi je smiješno šta koriste nego to što drkaju!ali eto, priznaju, to je ok!ali mislim, kad one mogu mrtve hladne preda mnom da priznaju da drkaju tatinim el.aparatom za brijanje i ručnim masažerom, mogu to i druge,...al ne trebate, nije potrebno!
Čak su me uvjerile koliko su cure maštovitije u svom sexualnom istraživanju i kako to njima dođe spontano :lol:
kad nema đoke može i mile-mile... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 00:06 

Mephisto wrote:
Opium wrote:
ShadowLord wrote:
licemjeri blesavi.

ja ja...a ti to znas iz iskustva?
Jesi DRKAC! :lol:

naravno. sam sam reko da I Cum Blood nekoliko postova prije :P ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 00:20 

Androphagous wrote:
Danas sam prisutstvovao razgovoru dvije koliginice koje su mi priznale da DRKAJU!haj nebi to ništa loše bilo da su to neki grobovi od cura, nego lijepe cure u pizdu materinu.a kad mi počeše pričat kako i sčim, meni je kez bi na ustima, više zbog toga što mi je smiješno šta koriste nego to što drkaju!ali eto, priznaju, to je ok!ali mislim, kad one mogu mrtve hladne preda mnom da priznaju da drkaju tatinim el.aparatom za brijanje i ručnim masažerom, mogu to i druge,...al ne trebate, nije potrebno!
Čak su me uvjerile koliko su cure maštovitije u svom sexualnom istraživanju i kako to njima dođe spontano :lol:
:lol: :lol: dobro jbg...ipak nema se tu sta puno smijat!
normalna stvar!!!
samo znas kako ti je to...
medju curama postoji onih vise stidnih manje stidnih i ne stidniih
takodje postoji velikih kompleksasa malih kompleksasa i noromalnih treba koje vole zajebavat tako podosta napaljene momcice kao sto si ti!
no frx :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 00:25 
Moderator

:lol: :lol: joj jesi ti smiješan, ha-ha!

Jebat ga, nebih ni ja reko da nije tako i da neznam cure dosta dugo!
A da sam ja napaljen, neznam, mogu i ja bez samozadovoljavanja koliko toliko, a ha :lol: :lol:
Wank the wiener, spank the monkey, rubbel the hubbel!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 00:53 

Moj drug nije drko...mjesec dana et prodje od kako je presto :D ...danas ga udarise kola :? :? :?
da nije mozada kako povezano :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 01:19 

Androphagous wrote:

pa i mi sa momcima iz razreda o svemu tome otvoreno(najotvorenije sto moze ) pricamo,i razmjenjujemo informacije i iskustva,ali bez smijanja. jedini problem ovdj eje ja mislim taj,sto si postavljanjem ove teme ovdje doveo toga da ljudi misle da si neki uspaljeni pubertetlija i da nemas sta bolje raditi... a osim toga... ne vjerujem da su bas svi tako tovreni i iskreni,d apricjau ljudima koje ne znaju o tome,ili da kasnije ako ih kad budu upoznavali kazu " e znas ja sam ta-i-ta" a on onda kaze" a ti drkas tolko i tolko puta dnevno sa tim i tim pomagalom... " :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 01:38 
Moderator

1. temu sam postavio zato što mi je više bio smor vidjeti teme tipa "Koliko ti je godina", "koliko si visok", "kad ti je rođendan" i "Koni ti je kurac?!", pa tako da sam postavio jednu ovakvu temu, ali također i zato kao što sam još u jednom postu davno napiso "jer sam čito interview sa Exhumedom" pa mi je bilo šega da to postavim!Nemora značit da sam pubertetlija ako postavim takvu temu.meni su pubertetlijske teme one koje sam gore naveo, a ima ih još kolko hoš,... :wink:
Ova je mala maca za one pubertetlijske ala "šta i ja znam više ..." nemogu se ni popamtit sva ta hiberkinetičak i postpubertetlijska koncentrirana sranja i kanoniziranja lakomislenog posranog izmeta u jedan post!!(nonsense!)

2.Jebat ga, nemora niko reć i priznat dali jaše pitona i dali kopa po špiljama, jer imate slobodan izbor, koji mislim, da je nešto što svako ima, barem svako, pa i više njih :lol: (nonsense!)
ako nekog sretnete i kažete mu da drkate odmah će vam u toku daljneg razgovora biti lakše... :lol: šalim se...

PS:imam ja šta bolje radit, nego je ova tema bila ako ništa barem provokativna, a to najviše volim, to provoke!

Cheers!!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 01:55 

ma znam ja sve to ,nego yi navodim kao jedan od mogucih razloga sto su svi ovako sutljivi :D

Cheers!!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2005. 02:02 
Moderator

ha jebat ga, kome se priča taj priča i onaj ko ima šta da kaže reći će!
nije moje da nekome sudim, svi smo grešni, iliti svi smo ljudi iradimo svašta!tako da nije ništa ako neko drka, iliti masturbira, a ima za milijun izraza :lol:
a vala nevidim da su ljudi šutljivi u vezi ovoga, barem ne da ništa ne pišu jer vidim da ima 5 stranica na ovaj topic, i pun kurac ih je nešto reklo i uzelo sebi za pravo da meni nešto sere kako sam nekulturan, nevaspitan, kreten, pubertetlija, napaljen, da nemam šta radit!imam šta da radim (he he.šalim se, evo baš tražim interviewe sa suffocationom i nađšem ih!)!
svi vole da glume kako su fini i pošteni ali budimo realni:ko je danas još fin i dobar?neznam ih mnogo, a oni koje znam da su fini i dobri su mentalci teško!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 06. 2005. 12:15 

Shiteater black wrote:
ne laži stoko, ja sam ljepo napisao ofkors. za one koji nisu shvatili: da drkam, često, end aj neđojit! :D

Isus Drka?

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 112 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]