Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 15. 08. 2025. 15:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: How much gay is really gay?
PostPosted: 09. 07. 2006. 04:26 
Moderator

Gay-bombom protiv neprijatelja

Američka vojska radi na gay-bombi, koja izaziva širenje homoseksualnog ponašanja među vojnicima. Pametnih ideja ne manjka, pa razvijaju i bombu Ubodi me/napadni me, Tko? Ja? bombu...

Neka druga vrsta oružja, koja vjerojatno nikada neće ugledati svjetlo dana, uključuje primjerice supstance koje uzrokuju loš zadah kod neprijateljskih vojnika.

Naime, Ured za obranu američke vojske ispituje nekoliko različitih nesmrtonosnih kemikalija kojima je krajnji cilj rušenje discipline i borbenog morala među redovima neprijateljske vojske.

Za planove iz 1994. godine koji su se odnosili na projekte za šestogodišnje razdoblje predviđen je fond od 7,5 milijuna američkih dolara. Međutim, mnogi od tih planova još nisu došli do završne faze.

Laboratorij američkih zračnih snaga u Daytonu, država Ohio, zatražio je od Pentagona financiranje istraživanja onoga što je vojnim rječnikom nazvano "uznemirujućim, neugodnim i neprijateljskim identifikacijskim kemikalijama".

Planovi su realizirani u sklopu US Freedom of Information za Sunshine Projecta, odnosno grupe čiji je zadatak nadziranje istraživanja u kemijskom i biološkom naoružanju.

Plan za takozvanu "bombu ljubavi" predviđa afrodizijačku kemikaliju koja može izazvati širenje homoseksualnog ponašanja među vojnicima, uzrokujući ono što vojska naziva "neukusnom, ali u cjelini nesmrtonosnom" erozijom vojnog morala.

Vojni znanstvenici su također izvijestili da razvijaju i kemijsko oružje "ubodi me/napadni me". Naime, riječ je o kemijskom spoju koji na neprijateljske vojnike privlači rojeve razjarenih osa ili štakora

U fazi ispitivanja je i supstanca koja kožu čini nepodnošljivo osjetljivom na sunčeve zrake.

Još jedna ideja koja je u razvoju je kemijska supstanca koja uzrokuje "žestoki i trajni neugodni zadah iz usta", toliko jak da se neprijateljski vojnici ne mogu pomiješati i tako sakriti među civilima.

Bliska toj je i ideja da se napravi takozvana "Tko? Ja?" bomba koja će kod neprijateljskih vojnika izazvati neugodno nadimanje.

Upravo o toj "Tko? Ja?" bombi, odnosno uređaju, razmišlja se još od 1945. godine, kako prenosi Impactlab.

Kapetan Dan McSweeney iz Uprave za nesmrtonosno naoružanje u Pentagonu rekao je da je Ured za obranu zaprimio "doslovno stotine" ideja za projekte, međutim da "niti jedan od sistema opisanih u prijedlozima 1994. godine još nije u potpunosti razvijen".

"Važno je da se samo oni prijedlozi koji su procijenjeni kao prikladni, bazirani na uvjerljivim ljudskim efektima, koji su legalni i u skladu s međunarodnim sporazumima prihvaćaju i dalje razvijaju", rekao je Dan McSweeney.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 07. 2006. 12:02 

...visokokvalitetan proser :wink: , nema sta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 07. 2006. 12:12 

loooooooooooooool :lol:
hahahahahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2006. 01:13 

bravo Ameri...hahahhhahhahhahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2006. 01:32 

hahahahahahahahaahahahah
Ovo me podsjeca na foru iz monty phytonu kada su pronasli vic od kojeg umres od smjeha kad ga procitas pa ga poceli koristiti u vojne svrhe...
ovo je za nepovjerovat...
hahahah debila

Citao sam jednom na stranici anaal natrakha kako sada usa vojska misli umjesto starih albuma metallice njih pustati kada se talibani u spilje zavuku pa tako da ih istjeraju, ziva istina.. bilo im na official pejdzu prije koje dvije godine !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2006. 15:10 

Pa i nisu bas skroz debili...

Jos su stari Grci praktikovali to,tj. ne samo da su podrzavali homoseksualizam medju vojnicima nego su ga cak smatrali vrlo,vrlo korisnim,pa ga i podsticali.Jer po toj filozofiji bolje ce jedni drugima cuvati ledja i bice pozrtvovaniji u bitkama (k'o muzjak za zenku).
(izgleda da su generalima u takvim vojskama imali najvece analne otvore :lol: )

A ono za nepodnosljiv zadah,prdeze i sl. - sve mi to lici da je bazirano za bioloskim efektima nekih bakterija...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]