EddieGunner wrote:
gnr-4-ever wrote:
Koji redikuli.
Mislite da bi album kao Chinese Democracy izašao bez nekakve promocije u svijetu ili barem spominjanja u našim (da ne govorim u svijetskim) medijima?
Za vas koji neznate: Snimanje albuma je zavrÅ¡eno, te je poÄelo miksanje albuma prije 1-2 tjedna, tako da ga možemo oÄekivati za 2-3 mjeseca. Treba Äekat miksanje, pa onda promocija itd. itd.
Uglavnom za pouzdane informacije vjerujte samo
http://www.gunsnroses.com stranici, ostalo je sve LAŽ.

ne seri
po tim informacijama, iz izvora gde ih ti dobijas ( a to je iz GNR tabora) album ej trebao izace davnioh dana, a da ne spominjem da axl jos pre par godina izjavljivao isto album je snimljen trenutno se mix uskoro ce biti vani he hee
ma siti smo svi vise njegovih sranje , najbolje bi bilo kad rekao da nece nikad izaci i da zavrsi svoju usranu karijeru koju ionako sam sjebao kad sjebao GNR

Axl nikad nije izjavio prije ovoga kako je album snimljen. To su izmislili sve novinari, kako to ne shvaćate? Kad ste GN'R fan morate vjerovati samo onome što ljudi direktno iz benda govore, a ne novinarima. Je Axl par puta prošle godine natuknuo da bi album mogao izaći u 12. mjesecu ali je opet rekao da informacije nemože potvrdit. Tako je bilo sa ovim datumom 6.3., lijepo je rekao ''tentative''. Novinari su izmislili bezbroj sranja o GN'R otkad ih ja pratim malo više po netu, i kad bi ih sve slušao davno bi odustao od GN'R.
U vezo tvog zasićenja ''njegovim'' glupostima:
Pa gle, tu nema njegov gluposti. To su sve novinarske gluposti, debili moraju neÅ¡to pisati pa improviziraju. Internet je nepouzdan izvor informacija za svakog GN'R fana jer se na njemu može nać viÅ¡e gluposti o GN'R nego pravih novosti (naravno Äast iznimkama). Moj vam je savjet vjerujte ljudima iz benda a ne glupim novinarima i sve će bit u redu.