sve si u pravu keno, al zabranit se ne moze nekom da pise misljenje svoje, mislim ne moze se procijenit ko je kompetentan ostavit komentar a ko ne. jebiga, ne volim ni ja kad neko sere bez razloga po meni dragim bendovima/stvarima, i isto tako znam da neko ne voli kad i ja serem po necemu (trudim se da sto manje to radim bez argumenata, u zadnje vrijeme, e sad jel urodilo...

). i ja bi najvise volio kad bi se moglo postic nesto, bar dio ovog sto si pokrenuo ovom temom, al to je naravno nemoguce.
a i da krenu raja tako, nastavicu tvoj primjer, pa kaze ne volim kanibale zato i zato, opet bi se naslo onih pa bi bilo sta ti znas debilu ovo ono i eto, svede ti se na isto ko da je taj prvi reko kanibali su debilan bend vi ste debili svi sto volite. eo npr ja mogu rec da mi se ne svidjaju kanibali s fisherom, jer su se tad poceli i kurcit sa sviranjem, tu se izgubio smisao, nervira me njegovo dernjanje bla bla (kazem npr samo, nemojte me slomit na kafi

). i sta mi ko moze rec, u pravu si il nisi u pravu, i onda opet ja kazem sta mene boli kurac sta vi mislite, opet isto

isto tako vecina raje je ovdje upravo radi tog kurcenja i dokazivanja nekog, prosipanja svoje "pameti", svadja, prepirki itd.... tebe nije bilo dugo na ovom forumu, pa nisi upratio sve, ja sam cesto dolazio i mogu ti garantovat, kad bi se i postigla nekim cudom takva pravila, kad bi dakle nestalo svih prepucavanja i ostalog, da bi forum izgubio bar 70% na posjecenosti, jedno 85% na komentarima itd...
opet kazem, slazem se da bi bilo fino to "uvest" na ove forume, al neizvodljivo, bilo gdje na netu, suzbit slobodu misljenja... jedino sto te moze sprijecit je eternal ban na citav forum

gore sam pisao u smislu "zabrane" slobode misljenja, nisam mislio bukvalno zabrane naravno i procjeni ko moze gdje sta pisat, nego eto, da se postigne nekako taj dogovor da nema komentara tipa ovo ne valja, ti ne znas ja znam itd.
mozda sam i ja malo sletio s teme, pa se ogranicio na forume i internet al eto, tako sam shvatio