SODOM wrote:
@Morgoth: Exodus je bend iz amerike,svi znamo sta se desilo 11-og septembra i ko je kriv za to i koliko to amerikance boli i grize.zar to nije dovoljo da se zamrze muslimani i napise pjesma protiv njih.ponavljam "muslimani" kakve oni vide.
i kad covjek kaze u stihu "ju daj for allah" odmah skontas da se pjeva o tim samoubicama a ne o cisitim i pravim muslimanima.
da je taj isti iz exodusa ista znao..ne bi napisao pjesmu, ili bar bi promjenio lirike da sam shvaca koliko sranja pise
sodome vjeruj mi ja bi svakome ko spomene rijec - amerika - amerikanac dao trajni ban sa foruma...
ti isti su samo retardirana bezvrijedna masonsko-zidovska nacija koja iz svega izvlai korist...svako ko je razmisljao o 11.9 i par puta premotao udare..shvatio bi da su ustvari sami sebi srusili tornjeve, i sami izbusili pentagon.
prije par dana smo Immolation i ja raspravljali o tome...nevjerovatno je kako su tornjevi savrseno pali, sto samo govori da je eksplozija krenula iznutra, a avioni su samo dosli kao neko opravdanje za smrt ljudi koji su AMERIKANCI UBILI...
na temi nas grad sam objasnio u stvari koji je moj stav prema istocnjackim vjernicima i neda mi se ponavljati iskreno..ko hoce nek ode i pogleda..