Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Author Message
 Post subject: Re: GAZI GAZI GAZI PITAREEEEEEEEE
PostPosted: 06. 10. 2008. 17:34 
Moderator

@SapunKemal
Mislim da sam ja ta djevojka :lol: Ustvari ne znam, ja mu nisam govorila da popravi, samo sam stala između šatora i njih da ne bi opet skočili a oni nam se izvinjavali i pokušali da poprave, ja mu rekla da nema potrebe samo nek' se makne dalje. I tu su gnjavili onako pijani, i ispitivali gdje su ti Francuzi i sl. A raja moja raja su iza mene stajala. Inače, taj dan ili prethodni smo našli smještaj, ali nam je šator tu ostao pa dođemo tu poslije svirke, međutim tu noć je ovaj moj jaran pokupio i šator jer nije njegov, pa nije smio da ga ostavi tu.
Samo ne znam na koga misliš "onda ste vi otišli", ne mogu da povežem. Ali otprilike je tako bilo to ostalo kako si opisao.

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2008. 20:00 

A nije bilo potrebe za odlazak kazem al et jbga mozda bi i ja sturnuo da sam imao onakav jebacki sator i da ga neko drka!

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2008. 22:48 
Moderator

Pa eto i sam si vidio kakav je šator, a još nije njegov. Što se mene lično tiče, nije me bilo strah ni sekunde tih budala, pa ne bih stala između šatora i njih, ali je ipak Goražde pa smo se povukli, malo sutra bih se ja u Sarajevu tako povlačila :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]