IZUDARAGA wrote:
Ne mogu da vjerujem, sere mi neko ko je stariji od svog kluba

Jarane, tu si samo da bi napisao nešto, jesi li igdje u mom tekstu vidio da krivim široki, zrinjski, sarajevo... za stanje u Želji. ŽELJO JEST U KURCU I TO SMO SAMI KRIVI!
Ja napadam ligu zbog jebenog nacionalnog kljuÄa i jebenih namjeÅ¡tanja utakmica. Vjeruj mi drug (priÄao sam s ljudima koji su savezu) da se unaprijed zna rezultat svake utakmice, tako da se zna i ko će biti prvak. NaÅ¡a liga ti doÄ‘e ko ameriÄki wrestling, zna se ko će pobjediti samo je dobra atmosfera

Zar stvarno misliš da bi mi gubili titulu 2 puta zaredom da nije tako
Å to se tiÄe Å¡irokog i zrinjskog, zna se kako su nastali - iz vitalnog hrvatskog nacionalnog interesa da ima svoje klubove, da nije tako navijali bi za Velež, isto tako je veliki broj navijaÄa slavije prije rata navijao za Želju.
Vjeruj buraz, drži me za rijeÄ, kad stvari doÄ‘u na svoje, vidjećemo gdje će biti Å¡iroki, modriÄa, laktaÅ¡i, posuÅ¡je i ostali vjeÅ¡taÄki klubovi a gdje Željo, sarajevo, velež, Äelik, borac...
a) NK Å B je osnovan '48e, po tvojoj bi prici covjek rekao ni vidjeli lopte do 90tih.. nazivati ga vjestackim iako je visestruki prvak drzave i ponajbolji predstavnik iste u euro kupovima otkad postoji BiH, koliko u ovakvim uvjetima moze biti naravno, te najstabilniji i najorganiziraniji sportski kolektiv u drzavi, je drsko..
b) Nitko ti ne sere, niti sam tu da bi samo 'napisao nesto', u tome sam godinama i to mi je ogromna strast, znam o cemu pricam, i govorim ti onako kako jest.. po tekstu ti sasvim logicno proizlazi gore navedeno, tj. sam kazes u zadnjoj recenici 'kad dodju stvari na svoje' aludirajuci na neprirodnost situacije.. e pa, koliko god pojedine frustriralo sto ne mogu maknuti sa dna, stvari i jesu na svom.. zasto..

tko trenutacno ulaze vise, tko je organiziraniji, taj ima i nekog uspjeha..
Apsolutno nista tu neprirodno nema, to je cisti reprocitet.. da takvo sto radi Zeljeznicar, isto bi mu bilo rezultirano uspjehom..
Istina, valja zadovoljiti prohtjeve nacionalnih kljuceva i jebavati se u takvoj ligi, sto je logicno s obzirom kakva je drzava, no, ne mozes tu ligu bez neke realne kvalitete osvojiti da ga jebes.. nemoguce.. i naravno da bi bilo u interesu svim tim koji puno ulazu, za razliku od brojnih, da se ne moraju brinuti hoce li im noge polomiti na gostovanju zato sto pojedine ''velicine'' moraju ostaju u ligi, al naravno, necemo o tome, njima se moze oprostiti kao, zar ne..
Vi ste svoju titulu, primjerice, izgubili jedinim gostujucim porazom kad je vasa uprava na Pecari doslovno molila da im se pusti utakmica, medjutim Å iroki nije dao, kad si vec kod toga..
Nema nista nelogicno u pojavljivanju nekih novih imena u smanjenju opsega jedne lige, drzave.. desava se svugdje..
Isto tako, ne mozes nazivati to sve 'nerealnim' i 'nije na svom mjestu' kad ti je jedini problem tu sto eto ti 'veci klubovi' nisu u samom vrhu, osim Sarajeva, pa se drzis toga iskljucivo, a uprave i rad im svjetlosnim miljama od jednog Å irokog Brijega u ovom momentu, primjerice.. Molim lijepo, sta bi trebali, svi se ostali jednostavno predati pored takvih, pokloniti im bodove i titulu iako im je stanje smijesno..

ne ide to tako.. nit se zivi od imena ni od neke stare slave.. propadali su bivsi visestruki europski prvaci, halo, kamoli da sad netko place za tamo nekim balkanskim klubovima.. rad, rad, i samo rad.. organizacija, ozbiljnost, ulaganje, predanost.. kad to postignu, onda ce od njih sigurno biti nesto.. do tad se mogu zaliti koliko hoces, nitko osim njih samih kriv za njihovu situaciju nije..
Velez..

kakav crni Velez, taj klub je umro.. postojao je u bivsoj drzavi, danas postoji FK Vehlez, i igrati ce drugu ligu, opet, jer su nesposobni i ne mogu se nositi sa Zrinjskim..