Tyr wrote:
Slazem se.
Ponekad me optuzuju da imam nastarnih sklonosti(Black Moon, nadam se da ovo neces procitati

)al stvarno mislim da izgledas onako "slatkasto" za jednog muskarca, hmmm, deckica,

, sto je ociti pokazatelj da bi mogao biti to o cemu se ovdje prica.
Nadam se da se nisi uvrijedio, al mislim da si zato i stavio ovu sliku ovdje.
Zato, pod hitno mijenjaj izgled i osmijeh na licu ili ce te i dalje optuzivati da si to sto te optuzuju da si.
Inace, kada sam imao dugu kosu, svatko mi se obracao sa : "Djevojko, mozete li mi reci...".

hehehe, ma nemam se ja sta uvrijediti.. neg da ti kazem posto si novi, da je forum pun kurac pederÄina i veoma je rasiren taj gej humor jer kako rece shadowlord : "gay is cool, gay is funny".. (a ustvari niko nije peder, naravno osim pobesnelog on je ultra gay..

, i mozda sada jos tebe jer "Ponekad me optuzuju da imam nastarnih sklonosti" pa neznam jos..), ovi moji raniji komentari su cista zajebancija, jer ako se vratis par stranica unazad, na moje slike su bile komentari FUCKABLE BOY i slicno.. to sto kazes slatkasto, je tacno, a to za deckica ili kako god se nebi slozio.. thanks but no thanks za prijedlog da mijenjam izgled i osmijeh, jer me na prvom mjestu niko i ne optuzuje da sam gay, znaju oni svi koja sam ja muskarcina

.. dodji nekad na #rp-raja na bolchatu, pa ces skontati o cemu govorim..
nemoj ti nista previse ozbiljno shvatati od ljudi sa foruma, jer su vecina raje ogromni zajebanti.. ajde cuvaj se..